Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν σκληρό δίσκο / αποθήκη, γεμάτο ''κατεβασμένα'' αρχεία.

Αρκετές φορές χάνοντας τα αρχεία μου, κατέληξα να μην γνωρίζω ποια αρχεία έχασα ακριβώς...

Ψάχνω κάποιο software ώστε να ''κρατάω αρχείο'' για τα περιεχόμενα του σκληρού δίσκου μου, μπας και γλιτώσω το μολύβι και το χαρτί...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μια γρήγορη ιδέα χωρίς εξειδικευμένο πρόγραμμα γι αυτή τη δουλειά, είναι να ανοίξεις ένα πρόγραμμα για δημιουργία project εγγραφής οπτικού δίσκου, πχ το Nero, κάνεις drag'n'drop τους φακέλους που σε ενδιαφέρουν να ξέρεις τί αρχεία είχαν και σώζεις το project κάπου αλλού (για να μην εξαφανιστεί κι αυτό!). Όταν ξανανοίξεις το project θα έχεις όλη τη λίστα μπροστά σου καθώς και τη δομή των φακέλων και μάλιστα αν λείπει κάτι το Nero βάζει ένα εικονίδιο με Χ (νομίζω προειδοποιεί κιόλας με παράθυρο) και το βλέπεις γρήγορα.

Δημοσ.

Μια γρήγορη ιδέα χωρίς εξειδικευμένο πρόγραμμα γι αυτή τη δουλειά, είναι να ανοίξεις ένα πρόγραμμα για δημιουργία project εγγραφής οπτικού δίσκου, πχ το Nero, κάνεις drag'n'drop τους φακέλους που σε ενδιαφέρουν να ξέρεις τί αρχεία είχαν και σώζεις το project κάπου αλλού (για να μην εξαφανιστεί κι αυτό!). Όταν ξανανοίξεις το project θα έχεις όλη τη λίστα μπροστά σου καθώς και τη δομή των φακέλων και μάλιστα αν λείπει κάτι το Nero βάζει ένα εικονίδιο με Χ (νομίζω προειδοποιεί κιόλας με παράθυρο) και το βλέπεις γρήγορα.

Να 'σαι καλα, θα το δοκιμασω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...