Προς το περιεχόμενο

How to import videos to iTunes?

laznis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα

εχω ενα μικρο προβληματακι

εχω κατεβασει το itunes και προσπαθω να περασω τις ταινιες που εχω αποθηκευμενες στο pc μου αλλα δεν τα καταφερνω

μουσικη περασα ευκολα

μπορει καποιος να με βοηθησει?????

thanxs

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα

εχω κατεβασει το itunes και προσπαθω να περασω τις ταινιες που εχω αποθηκευμενες στο pc μου αλλα δεν τα καταφερνω

μουσικη περασα ευκολα

thanxs

Μπορεις να κατεβασεις το handbrake που ειναι τζαμπα και να τα μετατρεωεις σε m4v. Ειναι στην ουσια το format του apple tv

Μπορεις να κατεβασεις το handbrake που ειναι τζαμπα και να τα μετατρεωεις σε m4v. Ειναι στην ουσια το format του apple tv

To HandBrake είναι μία λύση αλλά τρώει πολύ από την υπολογιστική ισχύ. Αν ο υπολογιστής σου δεν είναι τουλάχιστον τετραπύρινος και με αρκετή RAM θα πάρει φωτιά(θερμοκρασία πάνω από 90 βαθμούς). Υπάρχει μία μακροεντολή που ρίχνει τη θερμοκρασία λίγο αλλά πέραν αυτού θέλει και αρκετή υπομονή για τη μετατροπή ταινιών σειρών κλπ., διότι απαιτούνται ώρες ή και μέρες(ανάλογα την ποσότητα). Δυστυχώς η λογική του itunes είναι να κατεβάζεις ταινίες μόνο από εκεί δηλαδή επί πληρωμή και όχι μέσω torrent ή με αντιγραφή από dvd κλπ. οπότε σου δυσκολεύει την ανάγνωση και μετατροπή...

καλησπερα

μουσικη περασα ευκολα

thanxs

Σου παραθέτω ένα post πρόσφατο, από εδώ στο insomnia: http://www.insomnia.gr/topic/418849-heavy-duty-video-converter-οεο/page__view__findpost__p__4256578

Μιλάμε για το ίδιο ουσιαστικά πράγμα. ^_^

καλησπερα

μουσικη περασα ευκολα

thanxs

Φιλε μου κατ´αρχας οι ταινιες σου πρεπει να ειναι σε μορφη mp4. Δημιουργεις ενα φακελο οπου βαζεις τις ταινιες η τα video clips σου, ανοιγεις itunes και import folder to library. Sync και εισαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...