Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε athlon x2 3GHz με 4GB μνήμη, γραφικά ATI HD5770 και windows 7 x64, έχω περασμένο το acceleration, PMDG αεροσκάφη και το addon του Ελευθέριος Βενιζέλος, όλα αυτά εγκατεστημένα μετα από φορματ, και το πρώτο διάστημα να τρέχει κανονικά

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρειάστηκε να πάω πίσω σχεδόν ...20 σελίδες για να βρω topic για αυτό το ασύλληπτο παιχνίδι! (ή "παιχνίδι", όπως προτιμάτε!)

Έπαιζα στο παρελθόν (σε αρκετά άθλιο μηχάνημα) και τώρα έχω πάρει το Yoke της Saitek και είμαι έτοιμος να στήσω PC "κεντραρισμένο" στο FSX.

Αυτό που δε γνωρίζω πλέον είναι τι γίνεται με τις online πτήσεις. Βρήκα κάτι για VATSIM κλπ αλλά δε γνωρίζω τίποτα.

Υπάρχουν ελληνικές κοινότητες για online καταστάσεις στο FSX;

Ποιοι insomniacs ασχολούνται; :)

YΓ Τελικά κανείς δεν παίζει FSX με AMD FX 83** να μας δώσει μερικά πραγματικά framerates με τα addons?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Mετα απο χρονια αποφασισα να αφησω το FSX και εκανα την μεταπηδηση στο Prepar3D. Ο,τι και να πω θα ειναι λιγο για το P3D. Εκπληκτικο απο καθε αποψη, τρεχει αψεγαδιαστα και τα γραφικα ειναι πανεμορφα με την χρηση καινουριων shaders. Προτεινω σε ολους τους λατρεις του FSX να βαλουν εστω την trial του P3D για να δουν την διαφορα.

Σχεδον ολα τα add-ons μεταφερθηκαν μια χαρα στο P3D και φυσικα καταφερα και εβαλα και το Active Sky 2012 παρολο που ουσιαστικα δεν υποστηριζει το P3D ακομα. Περιττο να πω οτι με Active Sky Textures και Active Sky Real time weather το P3D φτανει σε απιστευτα υψη ποιοτητας. Δεν χορταινεις να πετας ειδικα σε τοποθεσιες οπου ειναι εγκαταστημενα και τα add-ons της Aerosoft.

• Like 1
Δημοσ.

@fearwhatnow

Καλησπέρα.

Είναι δηλαδή τόσο μεγάλη η διαφορά ε; Φαντάζομαι αυτό μπορεί να αξιοποιεί multicore επεξεργαστές.

Για πες πόσο πήγε το ..."μαλλί" και αν μπορείς να αναφέρεις έστω επιγραμματικά τί μηχάνημα έχεις.

Καλές πτήσεις :)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα υπ' όψιν μου αλλά από όσα είδα (και διάβασα), φαίνεται όντως κορυφή.

Δημοσ.

εγω παντως δεν εχω καταφερει να δω καλυτερα αποτελεσματα με το Prepar3D απο οτι στο fsx με κοινα addon. Αν εχεις καποιο βιντεο με την δουλεια σου θα ηθελα να την δω.

Δημοσ.

@fearwhatnow

Καλησπέρα.

Είναι δηλαδή τόσο μεγάλη η διαφορά ε; Φαντάζομαι αυτό μπορεί να αξιοποιεί multicore επεξεργαστές.

Για πες πόσο πήγε το ..."μαλλί" και αν μπορείς να αναφέρεις έστω επιγραμματικά τί μηχάνημα έχεις.

Καλές πτήσεις :)

Την Pro εχω. Η διαφορα με την Academy ειναι το watermark απο οσο ξερω και καποιες αλλες μικροδιαφορες που δεν εχουν τοση σημασια. 200$ εχει η Pro+Active Sky 2012 γυρω στα 40$+FTX Global 100$ το ολο πακετο βγαινει κοντα στα 350$.

Το FTX Global βγηκε πριν λιγες ημερες και ειναι ακρως εντυπωσιακο. Μιλαμε για εκπληκτικα ground textures.Εδω μια γευση: http://www.fullterrain.com/product_ftxglobal.html

Νομιζω ολα αυτα μπορουν να βρεθουν με ψαξιμο και με "αλλον τροπο".

Σε εμενα η αποδοση του P3D ειναι η μερα με τη νυχτα με το FSX. Τα fps ειναι σταθερα, δεν εχει αυτο το εκνευριστικο stuttering που εχει το FSX και φυσικα τα textures εννοειται ειναι σαφως πιο καθαρα και δεν υπαρχει η θαμπαδα του FSX. 

Δεν εχω και κανα σουπερ μηχανημα: q6600 και 6850 ΑΤΙ εχω. Για αυτο δεν παιζω και με ολα στο Ultra. Φανταζομαι οτι οποιος εχει πολυ δυνατο μηχανημα και βαλει P3D με FTX Global λογικα θα του πεσουν τα σαγονια στο πατωμα.

Δημοσ.

φιλε μου αν δοκιμασεις fsx με ι7 3770 5gz που ειχα την χαρα να δω θα τα ξεχασεις ολα. δεν λεω ειναι πιο σταθερο το p3d και λιγοτερο απαιτητικο σε πορους αλλα στα γραφικα επειδη εχω δει και τα δυο, οι διαφορες ειναι μικρες αλλα με πιο καλο το fsx. στον δικο μου δεν εχω καταφερει να το κανω να παιζει καλα γιατι ολο το πισι ειναι στημενω στο fsx. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι νωρις ακομα για το p3d σιγουρα εχει λαμπρο μελλον αλλα ακομα αρχηγος ειναι το fsx παρα τα χρονακια του, αλλα επαναλαμβανω κατι λιγοτερο απο i7 και απο 4.0 και κατω βλεπεις αλλο παιχνιδι. ακομα και στα βιντεο που εδωσες στο λινκ του global fsx παιζει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αυτό: http://www.prepar3d.com/

ps: να πω την αμαρτία μου, του έριξα μια (πολύ) γρήγορη ματιά και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Επαναλαμβάνω όμως ότι ασχολήθηκα ελάχιστα, μην αρχίσετε να με κράζετε.

Μετά την πρόσφατη αγορά του Saitek X52 Pro (αφού είχα μείνει για πολύ καιρό χωρίς joystick), συνέχισα με το FSX ακάθεκτος. Να μην κράσαρε και τόσο συχνά, καλά θα ήταν...

• Like 1
Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση το p3d τι ειναι? 

Είναι δημιουργία της Lockheed Martin, η οποία βασίστηκε αποκλειστικά στην πλατφόρμα του FSX και χρησιμοποιείται σε εξομοιωτές εκπαίδευσης.

Λέγεται πως σε αντίθεση με το FSX μπορεί να αναγνωρίσει/αξιοποιήσει πολυπύρηνους επεξεργαστές (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...