Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! χριστός ανέστη.!

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. είμαι πρωτάρης στο FSX.

Υπάρχει η δυνατότητα στη φάση της προσέγγισης & προσγείωσης σε κάποιο αεροδρόμιο να ακούς τις οδηγίες (altitude, speed, heading, etc) από τον πύργο;

Σε όλη τη διάρκεια της πτήσεις έχω ανοικτό το ATC αλλά ποτέ δεν έχω ακούσει οδηγίες για προσγείωση (και ποτέ δεν κάνω ευθυγράμμιση με τον διάδρομο με της οδηγίες που ακούω από το ΑΤC)

Κάνοντας μια αναζήτηση στο forum κατέληξα ότι (μάλλον) γίνεται κάτι τέτοιο αλλά δεν βρήκα πουθενά τον τρόπο με τον οποίο να το κάνω.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος (όσο πιο αναλυτικά μπορείτε όμως σας παρακαλώ).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

Δημοσ.

τωρα ειναι αληθεια οτι γινεται κατι τετοιο?

κοιταξε κι εγω το ειχα ακουσει αλλα οταν λες οδηγιες να σε μιλαει καποιος απο τον πυργο ελεγχου και να σε λεει πως να το κατεβασεις το αεροπλανο? παντος σε εμενα οσες φορες το οδηγαω παντα χαλαει το αεροπλανο ολο βλαβες παθαινει σαν τα δικα μας τα ελληνικα ενα πραγμμα

τωρα γι αυτο που ρωτας κι εγω θελω να μαθω απλα εγω θα κανω ενα αλλο ερωτημα καυσιμα που βαζεις? ποτε μπορεις να βαλεις? επισης οταν πεταω ξερεται αν υπαρχει καποιο συμειο ακριβως για την πολη που επελεξα δηλαδη καποιο σηματακι στον χαρτη και αν υπαρχει πραγμματικη ωρα για να φτασεις καπου επισης ο καιρος ειναι αληθεια οτι αν βρεχει πχ στην αθηνα θα βρεχει και στο παιχνιδι?

ευχαριστω περιμενω τις απαντησεις και συγνωμη φιλε μου που ρωταω αντι να απαντω στο θεμμα σου

Δημοσ.

Εχοντας φαει εκατονταδες ωρες πτησης να προτεινω μερικα προγραμματα:

Ultimate Traffic 2,World of AI,SkyEvolution,Active Sky,Real Enviroment Xtreme.

Αυτα ειναι πανω-κατω οσα χρειαζεστε για ενα ολοκληρωμενο FSX.Προτεινω βεβαια το REX.To ingame weather update δεν λειτουργει σωστα για αυτο βαζετε το προγραμμα που ανεφερα και εχετε real time weather και real time δημιουργια νεφων και φυσικα ενημερωμενες συνθηκες παντου.

panos0100, πιστευω οσα ανεφερα καλυπτουν τις αποριες σου.Επισης ανοιγοντας το gps την ωρα την πτησης εχει ολα οσα ζητας για την πορεια σου.Αν δυσκολευεσαι με βλαβες κτλ χαμηλωσε την επιλογη ρεαλισμου.Οχι πολυ ομως γιατι αν πραγματικα ενδιαφερεσαι να μαθεις να πιλοταρεις καλο ειναι να πετας με ρεαλιστικες επιλογες.Προσπαθησε να χρησιμοποιεις εναν τυπο αεροπλανου και μην αλλαζεις συνεχεια ωστε να επικεντρωθεις σε αυτο και να το μαθεις καλυτερα.Τελος κατεβασε εναν οδηγο για προσγειωση που σου λεει ακριβως τι πρεπει να κανεις για να προσγειωνεις ενα αεροπλανο.Η προσεγγιση-προσγειωση ειναι ο,τι πιο δυσκολο και χρειαζεσαι πολλες ωρες για να μαθεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! χριστός ανέστη.!

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. είμαι πρωτάρης στο FSX.

Υπάρχει η δυνατότητα στη φάση της προσέγγισης & προσγείωσης σε κάποιο αεροδρόμιο να ακούς τις οδηγίες (altitude, speed, heading, etc) από τον πύργο;

Σε όλη τη διάρκεια της πτήσεις έχω ανοικτό το ATC αλλά ποτέ δεν έχω ακούσει οδηγίες για προσγείωση (και ποτέ δεν κάνω ευθυγράμμιση με τον διάδρομο με της οδηγίες που ακούω από το ΑΤC)

Κάνοντας μια αναζήτηση στο forum κατέληξα ότι (μάλλον) γίνεται κάτι τέτοιο αλλά δεν βρήκα πουθενά τον τρόπο με τον οποίο να το κάνω.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος (όσο πιο αναλυτικά μπορείτε όμως σας παρακαλώ).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

Το ATC του FSX είναι άθλιο και μη ρεαλιστικό. οδηγίες φυσικά δεν δίνει όπως τις θες εσύ. ούτε στην πραγματικότητα δίνουν τις οδηγίες που εννοείς εσύ (εκτος αν ο καιρός είναι χαλια, αν το ζητήσεις εσύ κλπ κλπ).υποτίθεται ότι έχεις τα charts onboard.θα σου δώσει κάποιες οδηγίες όταν έχεις βγάλει IFR flightplan.μπορείς να μπεις στο ivao.aero και να μάθεις να πετάς σωστά και online με ελεγκτές που μιλάνε όπως στην πραγματικότητα.έχει academy που θα τα μάθεις όλα από την αρχή και σωστά.

έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 3000 ώρες στο IVAO και άλλες τόσες offline από 95-2005, μπορώ να σε βοηθήσω σε ότι θες, απλά ρωτα.

τωρα ειναι αληθεια οτι γινεται κατι τετοιο?

κοιταξε κι εγω το ειχα ακουσει αλλα οταν λες οδηγιες να σε μιλαει καποιος απο τον πυργο ελεγχου και να σε λεει πως να το κατεβασεις το αεροπλανο? παντος σε εμενα οσες φορες το οδηγαω παντα χαλαει το αεροπλανο ολο βλαβες παθαινει σαν τα δικα μας τα ελληνικα ενα πραγμμα

τωρα γι αυτο που ρωτας κι εγω θελω να μαθω απλα εγω θα κανω ενα αλλο ερωτημα καυσιμα που βαζεις? ποτε μπορεις να βαλεις? επισης οταν πεταω ξερεται αν υπαρχει καποιο συμειο ακριβως για την πολη που επελεξα δηλαδη καποιο σηματακι στον χαρτη και αν υπαρχει πραγμματικη ωρα για να φτασεις καπου επισης ο καιρος ειναι αληθεια οτι αν βρεχει πχ στην αθηνα θα βρεχει και στο παιχνιδι?

ευχαριστω περιμενω τις απαντησεις και συγνωμη φιλε μου που ρωταω αντι να απαντω στο θεμμα σου

θα σου δώσει κάποιες οδηγίες όταν έχεις βγάλει IFR flightplan.

καύσιμα βάζεις είτε από το menu aircraft fuel and payload είτε από το fuel box σε κάθε airport αν πας και παρκάρεις μπροστά του φουλάρει. δε είναι καλο να φουλάρεις πάντα, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες anyway.

τα σημεία που λες στο χάρτη, εμφανίζονται αν φτιάξεις ένα IFR η VFR flight plan. είτε το φτιάχνεις εσύ με κλικ είτε το κάνει αυτό αυτόματα.

αν διαλέξεις real world weather updates ο καιρός ναι είναι ίδιος φυσικά με κάποια καθυστέρηση ...δεν είναι καλο το weather engine του fsx όμως γι αυτό το active sky είναι μονόδρομος για ρεαλιστικό καιρό.επίσης για την ώρα που είπες, το fsx έχει μπερδεμένα timezones πολλές φορες και αλλάζει την ώρα στο άκυρο.

FSRealTime είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο.

Δημοσ.

μαλιστα ευχαριστω παρα πολυ παιδια για την βοηθεια απλα ειναι ενα καλο παιχνιδι που ποτε δεν καταλαβα τις λεπτομεριες του αλλα εγω βαζω και το εχπανσιον δηλαδη το flight simulator accelerator θελει δουλεια και ωρες να καθεσε να παιζεις σε καθε τομεα του παιχνιδιου

Δημοσ.

παιδια οποιος ξερει μολις το περασα εχει πρωβλημμα με τον μοχλο δηλαδη το κανω προς τα κατω αυτο αναιβενει το κανω πρτος τα πισω αυτο αντι να κοψει ανεβαινει και στριβει αναποδα οπου το πας αριστερα αυτο κανει δεξια τα εχω βαλει τα πληκτρα αλλα τιποτα μηπως χαλασε το joistick βρε παιδια? οποιος ξερει ευχαριστω κι ενα αλλο ειναι οτι χανω την πορεια μου αναλυτικα λιγο για να πηγενω σε μια κατευθηνση σωσστη

και επισης γιατι οταν επιλεγω ελλαδα δεν εχει να πας γερμανια? και σε λεει μονο στα νησια και τις πολεις τις ελλαδας μπορεις να πας?

Δημοσ.

παιδια οποιος ξερει μολις το περασα εχει πρωβλημμα με τον μοχλο δηλαδη το κανω προς τα κατω αυτο αναιβενει το κανω πρτος τα πισω αυτο αντι να κοψει ανεβαινει και στριβει αναποδα οπου το πας αριστερα αυτο κανει δεξια τα εχω βαλει τα πληκτρα αλλα τιποτα μηπως χαλασε το joistick βρε παιδια? οποιος ξερει ευχαριστω κι ενα αλλο ειναι οτι χανω την πορεια μου αναλυτικα λιγο για να πηγενω σε μια κατευθηνση σωσστη

και επισης γιατι οταν επιλεγω ελλαδα δεν εχει να πας γερμανια? και σε λεει μονο στα νησια και τις πολεις τις ελλαδας μπορεις να πας?

Θα σε απογοητευσω και ισως γινω και λιγο κακος, αλλα για αρχη χρειαζεσαι καποιον να σου δειξει τα βασικα.Τουλαχιστον κατεβασε ενα manual και μελετησε.Και να κανεις αυτα παλι θα εχεις προβλημα να πεταξεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άρχιζα να παίζω fsx αλλά δυσκολεύομαι αρκετά με το πληκτρολόγιο και θέλω να πάρω ένα joystick. Δίνω το πολύ 45-50 ευρώ.

Σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολλά και δεν ξέρω πιο να διαλέξω, τι λέτε για αυτά:

Thrustmaster T Flight Hotas X

Saitek Aviator PC-XBOX360

Logitech Extreme 3D Pro PC

Ξέρετε κανένα άλλο καλύτερο με παρόμοια τιμή;

Επίσης διαβάζω ότι κάποια έχουν rudder control, τι είναι αυτό; Αξίζει;

Μπορώ να αγοράσω και από amazon.co.uk

Δημοσ.

Άρχιζα να παίζω fsx αλλά δυσκολεύομαι αρκετά με το πληκτρολόγιο και θέλω να πάρω ένα joystick. Δίνω το πολύ 45-50 ευρώ.

Σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολλά και δεν ξέρω πιο να διαλέξω, τι λέτε για αυτά:

Thrustmaster T Flight Hotas X

Saitek Aviator PC-XBOX360

Logitech Extreme 3D Pro PC

Ξέρετε κανένα άλλο καλύτερο με παρόμοια τιμή;

Επίσης διαβάζω ότι κάποια έχουν rudder control, τι είναι αυτό; Αξίζει;

Μπορώ να αγοράσω και από amazon.co.uk

http://www.athensairwaysva.gr/

εαν σε ψήνει,έλα στην εταιρία μας..

εγω έχω αυτό εδώ http://www.plaisio.g...k-Cyborg-V1.htm ,αρκετά καλό,έχει και την μανέτα του.. ή αυτό μπορεί να σου κάνει http://www.plaisio.g...-GRP10761PR.htm που η μανέτα είναι διπλή!

Κατά την γνώμη μου δεν βολεύουν για αεροπλάνα αυτά που βλέπεις,ειδικά τα logitech και saitek ..(και πάντα με μανέτα)..Μόνο για κάποιο arcade και ούτε..Αλλά γνώμες είναι αυτές.

Τώρα για έξτρα,όπως θα ξέρεις πάει πολύ η τιμή,και εντάξει δεν λέει αν δεν παίζει συνέχεια συνέχεια.

το rudder control είναι να κάνει να στρίβεις τον άξονα του joystick,για να αλλάζει αριστερά δεξιά την ουρά του αεροπλάνου-όντως χρήσιμο και απαραίτητο .

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα ελπίζω να το έβαλα στο σωστό topic. λοιπον στο ίδιο λαπτοπ και στα ιδία windows τα 7 ειχα το συγκεκριμένο παιχνίδι και το έσβησα.και τώρα εδώ και 2 μέρες είπα να το ξανά κάνω εγκατάσταση.πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση πάει να κάνει setup microsoft visual 2005 c++ αλλά μόλις πάει να ολοκληρωθεί βγαίνει το μήνυμα (error 1935 παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγκατάσταση της συγκρότησης και μετά βγάζει μια ολόκληρη σειρά με microsoft vc80alt type κ.τ.λ. μόλις πατήσω οκ ακυρώνει την εγκατάσταση και ξεκινάει την εγκατάσταση του fligh simulator μόλις πάει να ολοκληρωθεί βγάζει πάλι error 1935 και το πετάει. ξέρουμε τι φταίει???? ελπιζω να μου βρειτε λυση

ευχαρηστω εκ τον προτερων

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα, ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να ανεβάσω fps? τελευταία έχει τραγικά χαμηλό ρυθμό ανανέωσης, ειδικά όταν βρίσκομαι στο έδαφος ή κοντά σε αυτό, αυτό συμβαίνει αποκλειστικά στο fsx, πάντα όταν έχω πολύ καιρό να κάνω format, μήπως καλύτερα να βάλω ένα δεύτερο λειτουργικό σε ένα partition στο δίσκο, και να το χρησημοποιώ μόνο για το fsx?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...