Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικα να ξερεις οτι το fs ειναι απο τα πιο cpu bounded παιχνιδια και για να αξιοποιησεις πληρως το παιχνιδι θα ελεγα οτι ουτε οι 4πυρηνοι i7 δεν φτανουν και αυτο δεν ειναι υπερβολη

με τους καινουριους sandy bridge i7 επιτελους φαινεται να τρεχει οπως πρεπει

φυσικα δεν αναφερομαι στο fsx σκετο αλλα φορτωμενο με πολλα addons

Οποτε ελπιζω να καταλαβαινεις την κατασταση μου με τον Ε6320 στα 1.8Ghz!!

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα εχω περασει το DELUXE X και δεν ανοιγει σωστα στα win 7 (64) χρειαζεται καποιο προσθετο προγραματακι πχ direct x 11, γιατι το 10 το εχω βαλει, επισεις εχω εγατεστειμενο το 2004 κ δουλευει αψογα

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν ανοίγει σωστά?

Το FSX τρέχει μια χαρά με win7/64. Επίσης είναι βασιμένο στο drectx9. Έχει και directx10 preview, αλλά θα σου συνιστούσα να μην το ενεργοποιήσεις.

Δημοσ.

Θα αγοράσω σε μερικές μέρες το Microsoft Flight Simulator X Gold Edition .μπορείτε να μου προτείνεται κάποια addons για scenery και γραφικά,δλδ να φαίνονται με τα addons τα κτήρια ,τα δέντρα και τα γραφικά με πολλή λεπτομέρεια.δεν έχω πρόβλημα αν δεν είναι free τα addons.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Fly tampa Athens

Aerosfot LGKR (Corfu)

Aerosoft Santorini X

Υπαρχουν χιλιάδες,σου είπα απο τα καλύτερα Ελληνικά..:)

Δημοσ.

Στα σκηνικά για Ελλάδα που ανέφερε ο oddin, να προσθέσω:

Live in FSX - Rhodes Xtreme

Aerosoft Kos X

και τα freewares από την Greek Airport Project που όμως είναι για FS9 και θα δεις μερικές ατέλειες στα γραφικά.

Άκρως απαραίτητα έξτρα:

Ultimate Terrain X Europe

Real Enviroment X

World Of AΙ για να προσθέσεις ΑΙ traffic πραγματικών εταιρειών (http://www.world-of-ai.com)

Για links, απλά ένα google search αρκεί.

Επίσης δες και στα παρακάτω για γενικές πληροφορίες, forums και extras:

http://www.avsim.com

http://www.flightsim.com

Δημοσ.

Eπίσης Active sky Εvolution για Live καιρό.

Tα add ons που μπορείς να βάλεις είναι πάρα πολλά,σε σημείο που να μην έχει σχέση με το απλό FSX :P

Δημοσ.

Εγώ επειδή το χω κ κάθεται λόγω έλλειψης joystick, τι μου προτείνετε σε 20-40Ε? Βασικά έχω να ασχοληθώ πάρα πολύ καιρό με το άθλημα (από FS 2000) και δεν ξέρω τι τεχνολογίες παίζουν. Απλά θέλω ένα joystick να μπορώ να πετάξω σαν άνθρωπος κ μετά αν δω κ ψηθώ πάω κ σε κανα x52.

(επίσης να μπορώ να το χρησιμοποιήσω κ σε κανα combat flight sim)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα εχω περασει το DELUXE X και δεν ανοιγει σωστα στα win 7 (64) χρειαζεται καποιο προσθετο προγραματακι πχ direct x 11, γιατι το 10 το εχω βαλει, επισεις εχω εγατεστειμενο το 2004 κ δουλευει αψογα

Δεν ανοιγει σωστα: δηλ ξεκινα να παιζει κ μετα με πεταει εξω κολαει , εβαλα directx 11. 9 . 10 Ολα τα δοκιμασα αλλα παλι τα ιδια....θελει καμια ρυθμιση.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...