Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δινεις πολλες πληροφοριες... :lol: :lol:

τι σφαλμα σου βγαζει ακριβως?

εβαλες κανενα addon τελευταια?

σου κολαει οταν πετας πανω απο καποιο συγκεκριμενο σημειο?

σε αλλα παιχνιδια εχεις καποιο αντιστοιχο προβλημα?

Λοιπον... 1) Μου λεει : Η εφαρμογη Flight Simulator X σταματησε να λειτουργει και πρεπει να κλεισει.... Ζητουμε συγνωμμη για την αναστατωση. Και μου εχει δυο επιλογες . Αποστολη αναφορας σφαλματος και οχι αποστολη.

2) Εχω βαλει αρκετα add-on αλλα δεν νομιζω να ειναι καποιο αεροπλανο συγκεκριμενα.

3) Δεν το εχω δοκιμασει σε αλλες πτησεις αλλα το εχει κανει 4 φορες στην πτηση Αθηνα-Ηρακλειο στη μεση περιπου κοντα στη Μηλο.

4) Οχι σε κανενα αλλο παιχνιδι...

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον... 1) Μου λεει : Η εφαρμογη Flight Simulator X σταματησε να λειτουργει και πρεπει να κλεισει.... Ζητουμε συγνωμμη για την αναστατωση. Και μου εχει δυο επιλογες . Αποστολη αναφορας σφαλματος και οχι αποστολη.

2) Εχω βαλει αρκετα add-on αλλα δεν νομιζω να ειναι καποιο αεροπλανο συγκεκριμενα.

3) Δεν το εχω δοκιμασει σε αλλες πτησεις αλλα το εχει κανει 4 φορες στην πτηση Αθηνα-Ηρακλειο στη μεση περιπου κοντα στη Μηλο.

4) Οχι σε κανενα αλλο παιχνιδι...

τετοια σφαλματα συνηθως βγαινουν μετα απο προσθηκη καποιου addon, συνηθως scenery

σε καποιο scenery που εβαλες, πιθανοτατα υπαρχει καποιο λαθος και υπαρχει διαροη της εικονικης μνημης

κανε ενα τελειως ασχετο δρομολογιο, οπως Βαρκελωνη-Μαδριτη και Βερολινο-Μοναχο και δες αμα σου το κανει

αμα δεν σου το κανει ειναι αυτο που σου λεω, φορτωνει καποιο scenery που εβαλες στην περιοχη οπου πετας και σου βγαζει το σφαλμα

μαλλον θα πρεπει να απεγκαταστησεις τα τελευταια που εβαλες

Δημοσ.

Εβαλα τα Landscape για ολες τις ηπειρους...Ξερεις τα ειδα μικρα σε μεγεθος και λεω ας τα βαλω! Αλλα απο οτι θυμαμαι αν και το ειχα βαλει στην πτηση Qatar-Dubai δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα... Θα δοκιμασω και αλλες πτησεις και θα σου πω... Ευχαριστω!

edit: Συγνωμη λαθος! Λεγεται Landclass! :D

Δημοσ.

Το ξαναεκανε. Τα απεγκατεστησα ολα τα Landclass και μου το κανει ακομα. Και στην πτηση Βαρκελωνη-Μαδριτη το ιδιο κανει... :cry:

μηπως εχεις βαλει κανενα αλλο addon, εστω και οχι scenery?

Δημοσ.

μηπως εχεις βαλει κανενα αλλο addon, εστω και οχι scenery?

Πολλα! Εχω το FsPassengers και οτι πτηση κανω εννοειται ειναι με αυτο... Και διαφορα αλλα αεροπλανα οπως πχ Wilco 737 Pilot in Command, PMDG 747, CLS a340-600 και κανα δυο ακομα...

Δημοσ.

Πολλα! Εχω το FsPassengers και οτι πτηση κανω εννοειται ειναι με αυτο... Και διαφορα αλλα αεροπλανα οπως πχ Wilco 737 Pilot in Command, PMDG 747, CLS a340-600 και κανα δυο ακομα...

ναι το θεμα ειναι να δεις τι εχεις βαλει τελευταια, για να καταλαβεις και απο που προερχεται το προβλημα

θα σου ελεγα αν δεν σου ειναι κοπος να το ξαναεγκαταστησεις, αλλα αμα μου λες οτι εχεις βαλει pic, pmdg κτλ θελει δουλεια για να ξαναστηθει

δοκιμασε σε μια ακυρη περιοχη οπως ειπα που δεν εχεις βαλει καποιο scenery, και δοκιμασε με διαφορα αεροπλανα

δοκιμασε με ενα default αεροπλανο αρχικα και μετα συνεχισε και με τα αλλα

αμα συνεχισει να σου το κανει και με το default αεροπλανο δεν την γλυτωνεις την απεγκατασταση

Δημοσ.

ναι το θεμα ειναι να δεις τι εχεις βαλει τελευταια, για να καταλαβεις και απο που προερχεται το προβλημα

θα σου ελεγα αν δεν σου ειναι κοπος να το ξαναεγκαταστησεις, αλλα αμα μου λες οτι εχεις βαλει pic, pmdg κτλ θελει δουλεια για να ξαναστηθει

δοκιμασε σε μια ακυρη περιοχη οπως ειπα που δεν εχεις βαλει καποιο scenery, και δοκιμασε με διαφορα αεροπλανα

δοκιμασε με ενα default αεροπλανο αρχικα και μετα συνεχισε και με τα αλλα

αμα συνεχισει να σου το κανει και με το default αεροπλανο δεν την γλυτωνεις την απεγκατασταση

Λοιπον να σου εξηγησω... Ειχα το FSX αλλα το ειχα πολυφοτωσει με MyTrafficX REX 4 κτλ. Ετσι επειδη δεν μπορουσα να περιμενω, το απεγκατεστησα και το ξαναεγκατεστησα. Κατα την εγκατασταση κατεβασα και τα αεροπλανα και με το που τελειωσε η εγκατασταση, χωρις να το ανοιξω καθολου εκανα εγκατασταση και τα αεροπλανα. Καποιο αλλο scenery addon δεν εχω βαλει γτ φοβαμαι μηπως κολλαει πολυ γιατι και το μηχανημα μου ειναι χιλιετιας!! Με επεξεργαστη 1.8ghz δεν το ευχαριστιεμαι!

Δημοσ.

Λοιπον να σου εξηγησω... Ειχα το FSX αλλα το ειχα πολυφοτωσει με MyTrafficX REX 4 κτλ. Ετσι επειδη δεν μπορουσα να περιμενω, το απεγκατεστησα και το ξαναεγκατεστησα. Κατα την εγκατασταση κατεβασα και τα αεροπλανα και με το που τελειωσε η εγκατασταση, χωρις να το ανοιξω καθολου εκανα εγκατασταση και τα αεροπλανα. Καποιο αλλο scenery addon δεν εχω βαλει γτ φοβαμαι μηπως κολλαει πολυ γιατι και το μηχανημα μου ειναι χιλιετιας!! Με επεξεργαστη 1.8ghz δεν το ευχαριστιεμαι!

μαλλον επρεπε να στραφεις εξ'αρχης στο fs2004

κανε αυτα που σου ειπα παραπανω

Δημοσ.

μαλλον επρεπε να στραφεις εξ'αρχης στο fs2004

κανε αυτα που σου ειπα παραπανω

΅Ετοιμαζω καλη αναβαθμιση στον υπολογιστη κυριως για να παιζει χωρις κολληματα το FSX ( Q8400, GTX 460, 3GB RAM )

Αυτα που μου ειπες θα τα κανω... Αν δεν γινει τιποτα θα κανω απεγκατασταση και ξανα εκγατασταση...

Δημοσ.

:confused: Τι αλλο?? Θα με σκοτωσει αυτο το παιχνιδι!!! :lol:

ασε σου λεω... :lol: :lol:

βαλε το fs9 να βρεις την υγεια σου, φορτωσε το στα addons και θα με θυμηθεις

Δημοσ.

ασε σου λεω... :lol: :lol:

βαλε το fs9 να βρεις την υγεια σου, φορτωσε το στα addons και θα με θυμηθεις

Θα το δοκιμασω και αυτο! Αμα δεν ηταν τοσο ωραιο παιχνιδι ουτε ευρω δεν θα δινα για αναβαθμιση!

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω και αυτο! Αμα δεν ηταν τοσο ωραιο παιχνιδι ουτε ευρω δεν θα δινα για αναβαθμιση!

γενικα να ξερεις οτι το fs ειναι απο τα πιο cpu bounded παιχνιδια και για να αξιοποιησεις πληρως το παιχνιδι θα ελεγα οτι ουτε οι 4πυρηνοι i7 δεν φτανουν και αυτο δεν ειναι υπερβολη

με τους καινουριους sandy bridge i7 επιτελους φαινεται να τρεχει οπως πρεπει

φυσικα δεν αναφερομαι στο fsx σκετο αλλα φορτωμενο με πολλα addons

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...