tsakonas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Συμφωνω, ολα τα default aircraft/scenery, ειναι μουφα .... υπαρχουν χιλιαδες addons payware και freeware. Τα απαραιτητα για μενα ειναι ... FSGlobal 2010, FSPassengersX, Active Sky Evolution, FS Real Time ... aircraft κ scenery ειναι πολλα! Αν θες μετα και online με "as real as it gets" ATC κ pilots.... IVAO Και το Vatsim, αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει.
Karxilas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας! Προσφατα αρχισα να παιζω το Flight Simulator X και το βρισκω καταπληκτικο παιχνιδι!! Αλλα εχω μερικες αποριες. 1) Πως μπαινει ο αυτοματος πιλοτος??!! 2) Κατα την απογειωση το αεροπλανο στριβει απο μονο του και παει στραβα. Αντιθετα ομως σε βιντεακια στο youtube το αεροπλανο κατα την απογειωση παει κανονικα ισια στον αεροδιαδρομο. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι φταιει?? Ευχαριστω!:
mfsxde Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Φίλε μου,γειά σου. 1)Ο αυτόματος πιλότος ενεργοποιείται είτε στο virtual panel(είναι όπως στα αληθινά αεροπλάνα) είτε με τα παρακάτω κουμπιά: AUTOPILOT COMMANDS Master (on/off): Z Flight Director (on/off): CTRL+F Wing Leveler (on/off): CTRL+V Yaw Damper (on/off): CTRL+D Altitude Hold (on/off): CTRL+ Z Altitude Bug (Select): CTRL+SHIFT+Z Heading Hold (on/off): CTRL+H Heading Bug (Select): CTRL+SHIFT+H Airspeed Hold (on/off): CTRL+R Mach Hold (on/off): CTRL+M Autothrottle (arm): SHIFT+R Autothrottle engage (TOGA): CTRL+SHIFT+G Nav 1 Hold (on/off): CTRL+N Approach Mode (on/off): CTRL+A Back Course Mode (on/off): CTRL+B Localizer Hold (on/off): CTRL+O Attitude Hold (on/off): CTRL+T Increase Selection: = (EQUAL SIGN) Increase Selection Slightly: SHIFT+= (EQUAL SIGN) Decrease Selection Slightly: SHIFT+- (MINUS SIGN) Decrease Selection: - (MINUS SIGN) 2)Αν είναι μικρή η απόκλιση τότε είναι θέμα Rudder μπορείς να το ρυθμίσεις με τα Trim. Με τι πετάς Πληκτρολόγιο-Ποντίκι,Joystick ή Gamepad. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2010 από mfsxde
Karxilas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Με τι πετάς Πληκτρολόγιο-Ποντίκι,Joystick ή Gamepad. Τωρα πεταω με Gamepad σε συνεργασια με πληκτρολογιο. Αλλα σε λιγο καιρο θα αγορασω αυτο : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.583288
mfsxde Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Και εγώ αυτό έχω πάρτο και θα με θυμηθείς, αλλά το έχω μαζι με τα Saitek Rudder Pedals.
Jojos15 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδια εχω το Flight Simulator X Deluxe edition.Το αγωρασα σημερα το πρωι απο τα Public .Δεν ηταν μταχειρισμενο. Οταν παω να συνδεθω στο Multiplayer και συνδεομαι με τον λογαριασμο μου στο GameSpy με βαζει μεσα για 2-3 δευτερολεπτα και με πεταει εξω απο το lobby γραφοντας οτι :you have log on in another computer. Δοκιμασα να κανω και αλλον κωδικο GameSpy και γινεται το ιδιο.Επαναλαμβανω το παιχνιδι ειναι αγορασμενο και αυθεντικο!
vasilisga Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 ασε το gamespy και ασχολησου με πιο σοβαρα πραγματα... http://www.vatsim.net/
Bandura Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αχ Βασιλη... Πω ρε παει καταστραφηκα... παλι θα ακουω τη μανα μου να φωναζει... Προσγειωσου στη κουζινα να φαμε...
vasilisga Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Αχ Βασιλη... Πω ρε παει καταστραφηκα... παλι θα ακουω τη μανα μου να φωναζει... Προσγειωσου στη κουζινα να φαμε... :lol: ειναι πλεον απο τα πολυ λιγα "παιχνιδια" που εξακολουθω και ασχολουμαι αμα ασχολεισαι ειναι καψιμο
Jojos15 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ναι αλλα ρε παιδια δεν με βοηθατε ετσι!Το παιχνιδι μοναδικο τροπο συνδεσης εχει μεσα αο το παιχνιδι και κατευθειαν με το GameSpy και μονο!
Sethis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δε φταίει κάτι με την εγκατάσταση ή το pc σου. Το multiplayer μέσω gamespy είναι μάπα. Ή συνέχισε να προσπαθείς μέχρι να συνδεθείς ή αν δε βαριέσαι να ασχοληθείς περισσότερο ψάξε να βρεις κάποια online κοινότητα σχετική με το fsx η οποία να διαθέτει σύνδεση σε server μέσω ip και όχι gamespy.
Jojos15 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δε φταίει κάτι με την εγκατάσταση ή το pc σου. Το multiplayer μέσω gamespy είναι μάπα. Ή συνέχισε να προσπαθείς μέχρι να συνδεθείς ή αν δε βαριέσαι να ασχοληθείς περισσότερο ψάξε να βρεις κάποια online κοινότητα σχετική με το fsx η οποία να διαθέτει σύνδεση σε server μέσω ip και όχι gamespy. ναι αλλα γιατι δεν μπορω να συνδεθω???
Sethis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 ναι αλλα γιατι δεν μπορω να συνδεθω??? Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω . Το έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα κατά καιρούς και απ' ότι έχω διαβάσει δεν είμαι ο μόνος. Αν έχω καταλάβει σωστά το όλο σύστημα fsx-gamespy δεν λειτούργησε σωστά εξ αρχής και δεν φτιάχτηκε ποτέ. Ίσως φταίνε oi servers του gamespy, ίσως ο τρόπος που “μιλάει” το fsx με αυτούς. Δές εδώ και αν θες δοκίμασε να ρωτήσεις εδώ που ξέρουν σίγουρα περισσότερα.
Karxilas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα. Εδω και δυο μερες το FSX κλεινει και λεει οτι εντοπισε προβλημα και μου λεει να κανω αναφορα σφαλματος κτλ. Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι? Οταν το ανοιγω δεν εχει κανενα προβλημα. Αφου αρχισω πτηση μετα απο λιγο ( μιλαμε για κανενα 15-25λεπτο ) με πεταει. Εχω εγκαταστησει το Service Pack 1... Καμια βοηθεια ???
vasilisga Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα. Εδω και δυο μερες το FSX κλεινει και λεει οτι εντοπισε προβλημα και μου λεει να κανω αναφορα σφαλματος κτλ. Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι? Οταν το ανοιγω δεν εχει κανενα προβλημα. Αφου αρχισω πτηση μετα απο λιγο ( μιλαμε για κανενα 15-25λεπτο ) με πεταει. Εχω εγκαταστησει το Service Pack 1... Καμια βοηθεια ??? δινεις πολλες πληροφοριες... :lol: τι σφαλμα σου βγαζει ακριβως? εβαλες κανενα addon τελευταια? σου κολαει οταν πετας πανω απο καποιο συγκεκριμενο σημειο? σε αλλα παιχνιδια εχεις καποιο αντιστοιχο προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα