Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κυριοι καλημερα.εχω το εξης προβλημα.ασχολουμε πολυ με το συγκεκριμενο παιχνιδι κ τωρα ηρθε η ωρα να αλλαξω υπολογιστη.μεχρι στιγμης χρησιμοποιουσα μια οθονη lg 17" τετραγωνη,απο την οποια δεν εχω κανενα παραπονο.τωρα ομως θελω μια μεγαλυτερη.μαλλον 20" η' 22".το προβλημα ειναι πως δεν υπαρχουν οθονες τετραγωνες σε αυτες τις διαστασεις.η μονη τετραγωνη που βρισκω ειναι 19" κ αυτη με δυσκολια.ομως παιζοντας το flight simulator σε wide οθονη,απο τα λεγομενα ενος φιλου,μολις βρισκεσαι μεσα στο πιλοτηριο....αυτο δειχνει πεπλατυσμενο.σα να το εχεις τεντωσει απο τις ακρες ,λογο της οθονης wide.και αυτο φυσικα δεν ειναι ρεαλιστικο.να δωσω λεφτα για καρτες,επεξεργαστες κτλ,και να μου χαλαει την εικονα μια wide lcd?

εχετε να μου προτεινετε καποια λυση?καταρχην ισχυει αυτο που ειπε ο φιλος μου?κι αν ναι...μπορω να βρω τοτε μια οθονη τετραγωνη στις διαστασεις που θελω?ευχαριστω.

Δημοσ.

Το Microsoft Flight Simulator X (αν αναφερεσαι σε αυτο) υποστηριζει wide screen αναλυσεις απλα πρεπει χειροκινητα να τις ενεργοποιησεις και γενικα η γνωμη μου ειναι να προτιμησεις μια wide οθονη πανω απο 19" μιας και οι τιμες τους πλεον εχουν πεσει αρκετα και το προβλημα υποστηριξης αναλυσεων στα παιχνιδια ειναι πλεον παρελθον:

Αφου εχεις επιλεξει να φαινονται οι κρυφοι φακελοι στα Windows πηγαινεις στο φακελο του user που χρησιμοποιεις και επειτα στον παρακατω φακελο:

C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Microsoft\FSX\ (αν εχεις vista θα ειναι λογικα στο c:\Users\USERNAME\AppData\)

απο εκει μεσα ανοιγεις το αρχειο FSX.cfg με το notepad και ψαξε για τη γραμμη που λεει:

WideViewAspect=False

και το αλλαζεις σε True:

WideViewAspect=True

Τωρα στις επιλογες του παιχνιδιου θα εχεις περισσοτερες επιλογες στην αναλυση συμπεριλαμβανομενου της wide screen:

Supported Resolutions

1280 x 800 (16:10)

1440 x 900 (16:10)

1680 x 1050 (16:10)

1920 x 1200 (16:10)

2560 x 1600 (16:10)

1024 x 576 (16:9)

1280 x 720 (16:9

1366 x 768 (16:9)

1920 x 1080 (16:9)

Δημοσ.

παιδια εγραψα την ιδια ερωτηση κ χθες,αλλα δεν ξερω...μαλλον διαγραφτηκε.θελω να αγορασω μια οθονη 20" η' 22".παιζω πολυ το συγκεκριμενο παιχνιδι.το προβλημα ειναι πως σε wide οθονη,οταν παιζεις μεσα απο το πιλοτηριο,το δειχνει μακροστενο,πεπλατυσμενο,συμφωνα με τα λεγομενα ενος φιλου.καταρχην..ισχυει αυτο?και αν ισχυει τι μπορω να κανω?υπαρχει οθονη σε αυτες τις ιντσες τετραγωνη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
παιδια εγραψα την ιδια ερωτηση κ χθες,αλλα δεν ξερω...μαλλον διαγραφτηκε.θελω να αγορασω μια οθονη 20" η' 22".παιζω πολυ το συγκεκριμενο παιχνιδι.το προβλημα ειναι πως σε wide οθονη,οταν παιζεις μεσα απο το πιλοτηριο,το δειχνει μακροστενο,πεπλατυσμενο,συμφωνα με τα λεγομενα ενος φιλου.καταρχην..ισχυει αυτο?και αν ισχυει τι μπορω να κανω?υπαρχει οθονη σε αυτες τις ιντσες τετραγωνη?

Tasoskk η προιγουμενη σου ερωτηση καθως και η απαντηση μου μεταφερθηκαν στο σωστο topic για το Flight Simulator Χ, σου γραφω απο πανω τι πρεπει να κανεις με τον πιο απλο τροπο που υπαρχει, μην κανεις διπλα post απλα διαβασε.

Επεξ/σία από Phantolino
Δημοσ.

Ενα Saitek X52 ή X65F θα ηταν καλυτερα πιστευω, γενικα η χρηση throttle ανεβαζει αρκετα τον ρεαλισμο σε τετοια παιχνιδια ειδικα αμα συνδυαστει με ενα ή περισσοτερα wide μονιτορς ειναι οτι καλυτερο.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις για το παιχνιδι της Microsoft

1)εχω windows 7 θα εχω προβλημα με την εγκατασταση του;

2)θελω να αγορασω την gold edition το θεμα είναι θα περιεχει κανενα manual ογκωδεστατο όπως σε παλιοτερα παιχνιδια τετοιου τυπου;Ξερετε αν είναι στα ελληνικα;

3)μπορειτε να μου προτεινετε καποιο σχετικα καλο χειριστηριο για το συγκεκριμενο παιχνιδι; (να μην είναι και πολύ ακριβο)

Ευχαριστω πολύ προκαταβολικα για τις απαντησεις ξερω ότι είναι αφελεστατες αλλα βοηθηστε μας να μπουμε και μεις σε αυτό τον μαγικο κοσμο

:o:-)

Δημοσ.

Εμένα στα 7αρια παίζει μια χαρά!!Χειριστήριο έχω το http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=161516&proionID=3019 !Eίναι αρκετά καλό και φτινό!Εχει και έλεγχο για το "γκάζι" που δεν έχουν άλλα στην τιμή του!!Τώρα για το 2τερο ερώτημα σου δεν ξερω...Αλλά λογικά πρέπει να έχει!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια ακουσα οτι υπαρχει ενα παιχνιδι με πραγματικα στοιχεια αεροπλανου με ολοειδιο πιλοττιριο και τετοια ..με πραγματικα στοιχεια ..υπαρχει κατι τετοιο ??και αν ναι που το βρισκω??

Δημοσ.

Nαι ειναι πολυ καλο αλλα θελει καπως δυνατο υπολογιστη γιατι ειναι αρκετα βαρυ.Επισης με το Accelerator(add-on) προσθετει και μαχητικα αεροσκαφη,χρειαζεσε ομως ενα joystick η gamepad(με μοχλους) για να το παιξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eνα απο τα καλυτερα παιχνιδια προσωμιωσης!!Σαν Που***α το περιμενω!

Επεξ/σία από Siakon
Δημοσ.

για να φτασεις σε ικανοποιητικο επιπεδο ρεαλισμου θα χρειαστεις ομως και αλλα addons καθως τα default αεροσκαφη του fs ειναι για τα μπαζα...

ψαξε για wilco, leveld, pmdg, flight1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...