Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω γράψει αρκετές ώρες, τα είχα στήσει όλα πρίμα με ότι καλύτερο είχα βρει από τα free, αλλά το έκανα uninstall καταλάθος μια μέρα ο λακαμάς και από τότε βαρέθηκα να τα κάνω απ' την αρχή ξανά. Εμένα το πακέτο μου το βγάζει στα €18 γιατί έχω το base, το ψιλοσκέφτομαι είναι η αλήθεια.

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε

Έχω γράψει αρκετές ώρες, τα είχα στήσει όλα πρίμα με ότι καλύτερο είχα βρει από τα free, αλλά το έκανα uninstall καταλάθος μια μέρα ο λακαμάς και από τότε βαρέθηκα να τα κάνω απ' την αρχή ξανά. Εμένα το πακέτο μου το βγάζει στα €18 γιατί έχω το base, το ψιλοσκέφτομαι είναι η αλήθεια.

μάλλον δεν έχεις μόνο το base game τότε από αυτά..γιατί το έχω και γω :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

μάλλον δεν έχεις μόνο το base game τότε από αυτά..γιατί το έχω και γω :P

Spoiler

fsx.jpg

Edit: Α καλά κρασιά. Τώρα είδα ότι δεν είναι η τιμή τα €18. :lol:

Επεξ/σία από p4n0s86
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας είμαι λάτρης των εξομοιωτών πτήσης και θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο πλήρης πακέτο για τον εξομοιωτή πτήσης flight simulator x Γιατί αν τα αγοράσω σιγά-σιγά από το Steam είναι πολύ ακριβά ευχαριστώ

Δημοσ.

To flight simulator X είναι ξεπερασμένο πλέον.

Prepare3D να κοιτάξεις.(Στην ουσία είναι η μηχανή της Microsoft με βελτιώσεις και πλέον 64bit)

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

προβλημα με εγκατασταση FSX σε win10 home

Εχω το εξης προβλημα.

Ενω μεχρι τωρα ετρεχε κανονικα το FSX Gold Edition,καποια στιγμη το απεγκατεστησα. Τωρα υστερα απο δυο τρεις ημερες προσπαθω να το εγκαταστησω, αλλα μου βγαζει το εξης μηνυμα και η εγκατασταση τερματιζεται. Το προγραμμα ειναι αυθεντικο.

Μου λεει οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις αλλα εχω καθαρισει τα παντα ακομη και την registry, κλειδι κλειδι.

Τι κανω τωρα?Σας στελλω 2 εικονες με τα μηνυματα.

FSX.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...