p4n0s86 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Έχω γράψει αρκετές ώρες, τα είχα στήσει όλα πρίμα με ότι καλύτερο είχα βρει από τα free, αλλά το έκανα uninstall καταλάθος μια μέρα ο λακαμάς και από τότε βαρέθηκα να τα κάνω απ' την αρχή ξανά. Εμένα το πακέτο μου το βγάζει στα €18 γιατί έχω το base, το ψιλοσκέφτομαι είναι η αλήθεια.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε Έχω γράψει αρκετές ώρες, τα είχα στήσει όλα πρίμα με ότι καλύτερο είχα βρει από τα free, αλλά το έκανα uninstall καταλάθος μια μέρα ο λακαμάς και από τότε βαρέθηκα να τα κάνω απ' την αρχή ξανά. Εμένα το πακέτο μου το βγάζει στα €18 γιατί έχω το base, το ψιλοσκέφτομαι είναι η αλήθεια. μάλλον δεν έχεις μόνο το base game τότε από αυτά..γιατί το έχω και γω
p4n0s86 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε μάλλον δεν έχεις μόνο το base game τότε από αυτά..γιατί το έχω και γω Spoiler Edit: Α καλά κρασιά. Τώρα είδα ότι δεν είναι η τιμή τα €18. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από p4n0s86
chrkain Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σας είμαι λάτρης των εξομοιωτών πτήσης και θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο πλήρης πακέτο για τον εξομοιωτή πτήσης flight simulator x Γιατί αν τα αγοράσω σιγά-σιγά από το Steam είναι πολύ ακριβά ευχαριστώ
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Όχι. Έτσι είναι το παιχνίδι με πολλά dlc εδώ και εκεί.
oddin Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 To flight simulator X είναι ξεπερασμένο πλέον. Prepare3D να κοιτάξεις.(Στην ουσία είναι η μηχανή της Microsoft με βελτιώσεις και πλέον 64bit)
mike1945 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 προβλημα με εγκατασταση FSX σε win10 home Εχω το εξης προβλημα. Ενω μεχρι τωρα ετρεχε κανονικα το FSX Gold Edition,καποια στιγμη το απεγκατεστησα. Τωρα υστερα απο δυο τρεις ημερες προσπαθω να το εγκαταστησω, αλλα μου βγαζει το εξης μηνυμα και η εγκατασταση τερματιζεται. Το προγραμμα ειναι αυθεντικο. Μου λεει οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις αλλα εχω καθαρισει τα παντα ακομη και την registry, κλειδι κλειδι. Τι κανω τωρα?Σας στελλω 2 εικονες με τα μηνυματα.
zx1234r Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Εγώ θα δοκίμαζα με ένα revo uninstaller pro να σου σβήσει ό,τι έχει μείνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα