Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ναι ....ευχαριστώ...αλλη μια ερωτηση ξερεις αν το αγοράσω κατεβένει εκινη τη στιγμη ετσι ??

Δεν έχω αγοράσει από εκεί, αλλά κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι.

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια....θα ηθελα οποιος ξερει να με βοηθησει με το πως μπορώ να παιζω το fsx  σε 2 οθονες οπως τη φωτο που εχει παραπάνω ο μακης..να πω οτι εχω windows 7,,,!!!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια....θα ηθελα οποιος ξερει να με βοηθησει με το πως μπορώ να παιζω το fsx  σε 2 οθονες οπως τη φωτο που εχει παραπάνω ο μακης..να πω οτι εχω windows 7,,,!!!

Το αναφέρει ο Μάκης..

τρέχω 6 οι τρείς με maxtor 3  to go gia to cockpit να βλεπω εξω 1 για να βλεοω τα οργανα στο mip 1 overhead kai 1 lower

me ati 970

Ακόμα μπορείς με nVidia Surround ή AMD eyefinity.

Δημοσ.

Το αναφέρει ο Μάκης..

Ακόμα μπορείς με nVidia Surround ή AMD eyefinity.

και το nVidia Surround θελει απλα εγκατασταση η θελει και ρυθμισεις μαζι με το fsx??

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

8α ενδιαφεροταν κανεις για ενα μ-ProPit σε υπερ-αριστη κατασταση μαζι με εξτρα 2 ανταπτορες που ισως χριαστουν...αν ειναι στειλτε εισερχομενο γιατι δεν ειναι σιγουρη η πώληση..!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Να ρωτησω κάτι, η μεταφορά του fsx από ssd (C:) σε ssd είναι απλή ή πρέπει να προσεξω κάτι μια και έχω πολλά add ons? Ευχαριστω πολύ εκ τόν προτέρων.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

8α ενδιαφεροταν κανεις για ενα μ-ProPit σε υπερ-αριστη κατασταση μαζι με εξτρα 2 ανταπτορες που ισως χριαστουν...αν ειναι στειλτε εισερχομενο γιατι δεν ειναι σιγουρη η πώληση..!!!

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/585628-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%C2%B5-propit-micro-propit-vr-insight/

• 9 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Microsoft Flight Simulator X και Windows 10 Update 1703 Προσοχή!

Καλησπέρα, κατέβασα το νέο update 1703 των Windows 10 και αφού έκανε 3 ώρες για την εγκατάσταση, με φρίκη διαπίστωσα οτι έλειπε η συντόμευση του λατρεμένου μου FSX από την επιφάνεια εργασίας!

Με περισσότερη φρίκη διάβασα το μήνυμα της Microsoft η οποία είχε την ευγένεια αφού κατέβασα την ενημέρωση και όχι πριν μέσω του οδηγού εγκατάστασης, να με ενημερώσει οτι το FSX δεν είναι συμβατό με τη νέα έκδοση των Windows και την κατήργησαν επειδή θα μπορούσε να βλάψει τον υπολογιστή.

Αφού γλίτωσα το έμφραγμα και το εγκεφαλικό (έχω εγκαταστήσει αμέτρητα add ons photoreal sceneries και αεροδρόμια και αεροπλάνα, real meteo κλπ κλπ, άνοιξα το φάκελο του FSX που ευτυχώς υπήρχε, και κλίκαρα στην εκκίνηση εφαρμογής.και ξεκίνησε κανονικά. 

Πετάω τώρα από LICJ προς LIRA με Air Berlin B737-800 and so far so good.

Αν κατεβάσετε το update μεγάλη προσοχή επειδή ίσως ο υπολογιστής σας να πάρει στα σοβαρά την ειδοποίηση της Microsoft. Αν δώ κάτι περίεργο θα ενημερώσω, ενημερώστε και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Error:1628 me Win 8.1 και Flight Simulator X

καλησπέρα σε όλο το team,

προσπαθω απο προχτες να εγκαταστήσω το fsx στο win 8,1 pro laptop μου και ολο μου πεταει αυτο τοerror.εχω δοκιμάσει ότι έχω βρεί στο web όπως admin user,InstalShield Rename se Instalshield 1,δικαιώματα διαχειριστή στους 3 installers στα common files αλλα και καθαρισμό registry (αν και έγινε αλλαγή δίσκου σε σσδ και φορματ)

καμια ιδέα; Σας ευχαριστώ!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ερωτηση για fsx σε pc

Καλησπερα παιδια υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθεισει να εγκαταστησω στο FSX τα αεροδρομια

που θελω στην ελλαδα  στο addons scenery για τον γιο μου γιατι προσπαθω και δεν τα καταφερνω!!!!!!

το  FSX ειναι σε λαπτοπ και μπορω να το φερω οπου μου πειτε,εγω μενω παλληνη αλλα αν ειναι να μου δωσετε λυση ερχομαι οπου να ειναι στην αναγκη και με λεφτα γατι εχω αγανακτησει πλεον!!!!

ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Εύκολο είναι φίλε.

Πρώτα κατεβάζεις το πακέτο που θέλεις (το fsgreece έχει αρκετά ελληνικά αεροδρόμια).

Μετά κάνεις extract το αρχείο με κάποιο πρόγραμμα όπως 7zip winrar κτλ. Όταν κάνεις extract το αρχείο μέσα στον φάκελο θα πρέπει να υπάρχουν δύο ακόμη φάκελοι με τα ονόματα scenery και textures. Στη συνέχεια μετακίνησε το φάκελο που περιλαμβάνει τους φακέλους scenery και texture στο φάκελο addon scenery του fsx.

Κάπως έτσι πρέπει να μοιάζει

C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Addon Scenery

Αφού βάλεις τον φάκελο εκεί ξεκίνησε το fsx και πήγαινε στο scenery library. Εκεί πάτα add areas βρες τον φάκελο του αεροδρομίου μέσα από το φάκελο του addon scenery επέλεξε τον κι πάτησε οκ. Μετά ξαναπατα οκ κάτω δεξια.

Δες αυτό το site για φωτογραφίες

http://www.fstipsandaddons.com/tutorials/installing-scenery-fsx.html

Αν έχεις κάποια αλλη απορία στείλε μήνυμα!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα δεν ξέρω εαν είναι τρελή προσφορά αυτό εδώ ή αν αξίζει:

FSX Steam Edition Ultimate Weather Solution

μου το δίνει με 27,58€ το πακέτο.

το active sky ήταν από τα εντυπωσιακότερα "plugins"

Θυμάμαι βάζαμε πολλά άλλα texture plugins..για ουρανό,θάλασσες,περιοχές,αεροδρόμια!

Αλήθεια παίζει κανείς σας;

Virtual airlines ελληνικές υπάρχουν ακόμα;

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...