Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν υποστηρίζονται επαρκώς, κυκλοφορούν συχνά bug fixes και όποιος τα πάρει έχει σκοπό να τους βγάλει τα συκώτια (κοινώς να πετάξει εκατοντάδες ώρες με αυτά), τότε αξίζουν τα λεφτά τους. Θα μπορούσαν φυσικά να είναι και φθηνότερα.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος  να    μπορώ  να βρίσκω τα  ils,  cource, και  elevation  των   runway που  θέλω να πετάξω;

Δημοσ.

Το FSX αργει να ξεκινησει απο αλλους λογους και πιθανον οχι γιατι εχεις αργο υπολογιστη, εκτος και εαν ειναι πραγματικα αργος.

Για παραδειγμα, οσο περισσοτερα σκηνικα ή αεροσκαφη εγκαθιστας τοσο αργη να ξεκινησει και ουτω καθ εξης!

Σου μιλω απο εμπειρια 15 χρονων.

-Για CPU θες οπωσδηποτε μια που να μπορει να γινεται overclock, οτιδηποτε αλλο ειναι "κουβας" για το FSX.

-Για GPU, NVIDIA μονο και πανω απο GTX660 ή GTX660, φυσικα οτι νεοτερο τοσο καλυτερα. 2GB RAM στη GPU ειναι αρκετα.

-RAM 16GB και με 8GB εισαι ενταξει αλλα κανονισε να ειναι γρηγορες

-3 HD, 1 συστημα, 1 FSX, 1 addons, δε χρειζεσαι SSD, με αυτους μονο θα ανοιγοι ισως λιγο πιο γρηγορα αλλα δε δινουν/κανουν/προσθετουν τιποτε για το FSX.

-Για να φαινεται "ρεαλιστικο", θελεις ενα "καρο" addons, για αυτο σου εγραψα το παραπανω για τους δισκους. Φαντασου οτι μπορεις ανετα να φτασει μια εγκατασταση του FSX με τα παρελκομενα τα 150GB.

Δε θυμαμαι εαν ειναι σε αυτο το ποστ ή σε ενα αλλο που υπαρχει εδω αλλα ξεφυλλισετα, θα βρεις ενδιαφεροντες ενημερωτικους συνδεσμους/links. Δεν εχει αλλαξει τιποτε απο το σεταρισμα που χρειαζεται.

EDIT

Για παραδειγμα δες την υπογραφη μου, εγω με αυτα το τρεχω και παει "σφερα" και δεν εχω κανει overclock, λογω ελλειψεις καλης ψυξης CPU.

ευχαριστώ πάρα πολύ!

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος  να    μπορώ  να βρίσκω τα  ils,  cource, και  elevation  των   runway που  θέλω να πετάξω;

Για την Ελλαδα μπορεις να εγγραφεις εδω, Hellas AIS. Ειναι οι επισημοι χαρτες της ΥΠΑ.

Μπορει ακομη να δεις αυτο "Navigraph", περιεχει χαρτες και AIRAC updates για τα αεροσκφη του FS.

Ενημερωτικα αντιστοιχες υπηρεσιες AIS υπαρχουν απο καθε χωρα αλλα ειναι λιγο κουραστικο μερικες φορες να ανατρεχεις σε καθε ιστοσελιδα αλλα θα εχεις παντα τα πιο προσφατα ετσι.

Δημοσ.

Στις 11 Ιουνίου έχει sale η steam, οπότε υπάρχει πιθανότητα να παίξουν προσφορές σε κάποια add-on(DLC σε ορολογία steam). Έχετε το υπόψιν.

Τα αεροπλάνα της PMDG είναι πανάκριβα ΙΜΟ, και παρόλο που όλοι λένε ότι αξίζουν τα λεφτά τους, θα δώσω προτεραιότητα σε οικονομικότερα add-ons.

Ειδικά για P3D...

Εσκασα 250 ευρώ πριν 1 μήνα για 777 + 737. Αλλά αξιζουν με το παραπάνω... 

Δημοσ.

έχει -50% το fax και όλα τα σχετικά DLC αυτή τη στιγμή. ίσως να παίξουν και πιο κάτω, αλλά αν κάποιος θέλει κάτι συγκεκριμένο μπορεί να το πάρει και τώρα.

ΥΓ -50% έχει και το "ανταγωνιστικό" xplane10.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τρέχω 6 οι τρείς με maxtor 3  to go gia to cockpit να βλεπω εξω 1 για να βλεοω τα οργανα στο mip 1 overhead kai 1 lower

me ati 970

κάψιμο over 9000

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σας, έχει ασχοληθεί κάποιος με το mission edditor για δημιουργία αποστολών;

Έχω εγκαταστήσει αρκετές δωρεαν που κυκλοφορούν, αλλες πολυ καλές και εύκολες στην εγκατασταση και άλλες με πολλα προβλήματα. Λόγω παλιού υπολογιστή δεν εγκαθιστώ scenery add ons και το έχω ρίξει στις αποστολές.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...