fever25 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Λοιπόν, το πέρασα ξανά από τη retail έκδοση (gold edition) μαζί με το acceleration pack. θα ήθελα να μου προτείνετε τα απαραίτητα addons ώστε να το βελτιώσω - κατά προτίμηση τα δωρεάν αλλά όχι μόνο..-.
jumaru99 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Απαραίτητα tweaks για την καλύτερη απόδοση του FSXhttps://kostasfsworld.wordpress.com/fsx-software-and-hardware-guide/ Αν πετάς Ελλάδα, απαραίτητο photoreal scenery freeΜετά πας σε πολλά Paid FSUIPC ως connection interface για τα χειριστήρια σου και πολλών ακόμα addonsEZDOK για της απόλυτες κάμερες(Δημιουργείς custom κάμερες με εναλλαγές αυτών κ.α)REX4 για καλύτερα cloud/enviroment texturesREX Soft Clouds ως πρόσθετο και μη για το REX4Active Sky Next για weather engineGSX Ground Services για ρεαλισμό σε διαδικασίες αεροδρομίουΠάρα πολλά Sceneries και Αεροδρόμια και free και paidΚαι πάρα πολλά πρόσθετα αεροσκάφη. Για Boeing: Boeing 737 NGX Boeing 777 Airbus 318/19/20/21Dash 8 - Q400 Και πάρα πολλά ακόμα! 2
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 υπάρχουν virtual αεροπορικές στην Ελλάδα; Ήμουν στην athens virtual,αλλά έκλεισε..;!
fever25 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν πετάς Ελλάδα, απαραίτητο photoreal scenery free Δεν λειτουργεί το site... Υπάρχει κάπου αλλού; Πάντως πλήρης απογοήτευση από τα γραφικά... Καμία βοήθεια; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2015 από fever25
jumaru99 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δεν λειτουργεί το site... Υπάρχει κάπου αλλού; Πάντως πλήρης απογοήτευση από τα γραφικά... Καμία βοήθεια; Δείτε για free sceneries για Ελλάδα εναλλακτικά εδώ Όσο για τον γραφικό τομέα με τα addons που ανέφερα προηγουμένως βελτιώνεται δραστικά..και μην ξεχνάτε πως αναφερόμαστε σε sim του 2006...και πως είναι πραγματικά Open world με ό,τι ελευθερίες και περιορισμούς φέρνει αυτό! Υπάρχουν ακόμα τα ORBX sceneries με λεπτομερέστατες περιοχές σε όλο τον κόσμο, UTX, GEX Και αεροδρόμια πχ Ελευθέριος Βενιζέλος (LGAV), Μακεδονία (LGTS), Μύκονος (LGMK), Σκιάθος (LGSK), Ηράκλειο (LGIR) και η λίστα είναι ατελείωτη! για όλον τον κόσμο βέβαια! Στα αεροσκάφη μην περιμένεις τίποτα από τα stock στον γραφικό τομέα και όχι μόνο..αποκλειστικά σε 3rd party για οπτική αλλά και πτητική πιστότητα/ποιότητα.
NickTheGreek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 υπάρχουν virtual αεροπορικές στην Ελλάδα; Ήμουν στην athens virtual,αλλά έκλεισε..;! www.oav.gr, απλά η καλύτερη.
insomnia888 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ίσως σας φαίνεται vintage το παιχνίδι αλλά μετά από τόσα χρόνια είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Η ερώτησή μου είναι οτι οι υπολογιστές που πέρασαν από τα χέρια μου δεν ήταν για gamers οπότε η εφαρμογή κάνει πολύ ώρα να ξεκινήσει. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, με τί επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, μνήμη κλπ το παιχνίδι αυτό δεν θα κολλάει καθόλου και θα φαίνεται όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται?
blazexX23Xx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ίσως σας φαίνεται vintage το παιχνίδι αλλά μετά από τόσα χρόνια είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Η ερώτησή μου είναι οτι οι υπολογιστές που πέρασαν από τα χέρια μου δεν ήταν για gamers οπότε η εφαρμογή κάνει πολύ ώρα να ξεκινήσει. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, με τί επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, μνήμη κλπ το παιχνίδι αυτό δεν θα κολλάει καθόλου και θα φαίνεται όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται? Minimum requirements CPU: Pentium III/Athlon or better CPU Speed: 1 GHz RAM: 256 MB for Windows XP, 512 MB for Windows Vista OS: Windows XP Video Card: 32 MB 100% DirectX 9.0c video card with Pixel Shader 2.0 DirectX version: 9.0c Free Disk Space: 14 GB Recommended system requirements CPU: Pentium 4/Athlon XP or better CPU Speed: 2.4 GHz RAM: 512 MB OS: Windows XP Video Card: 256 MB 100% DirectX 9.0c video card (NVIDIA GeForce 6800 or better) DirectX version: 9.0c Free Disk Space: 14 GB Παντως οτι συστημα και να εχεις το FSX δεν θα φαινεται και ρεαλιστικο γιατι δεν εχει και τα καλυτερα γραφικα.
Christopher_B Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ίσως σας φαίνεται vintage το παιχνίδι αλλά μετά από τόσα χρόνια είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Η ερώτησή μου είναι οτι οι υπολογιστές που πέρασαν από τα χέρια μου δεν ήταν για gamers οπότε η εφαρμογή κάνει πολύ ώρα να ξεκινήσει. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, με τί επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, μνήμη κλπ το παιχνίδι αυτό δεν θα κολλάει καθόλου και θα φαίνεται όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται? Το FSX αργει να ξεκινησει απο αλλους λογους και πιθανον οχι γιατι εχεις αργο υπολογιστη, εκτος και εαν ειναι πραγματικα αργος. Για παραδειγμα, οσο περισσοτερα σκηνικα ή αεροσκαφη εγκαθιστας τοσο αργη να ξεκινησει και ουτω καθ εξης! Σου μιλω απο εμπειρια 15 χρονων. -Για CPU θες οπωσδηποτε μια που να μπορει να γινεται overclock, οτιδηποτε αλλο ειναι "κουβας" για το FSX. -Για GPU, NVIDIA μονο και πανω απο GTX660 ή GTX660, φυσικα οτι νεοτερο τοσο καλυτερα. 2GB RAM στη GPU ειναι αρκετα. -RAM 16GB και με 8GB εισαι ενταξει αλλα κανονισε να ειναι γρηγορες -3 HD, 1 συστημα, 1 FSX, 1 addons, δε χρειζεσαι SSD, με αυτους μονο θα ανοιγοι ισως λιγο πιο γρηγορα αλλα δε δινουν/κανουν/προσθετουν τιποτε για το FSX. -Για να φαινεται "ρεαλιστικο", θελεις ενα "καρο" addons, για αυτο σου εγραψα το παραπανω για τους δισκους. Φαντασου οτι μπορεις ανετα να φτασει μια εγκατασταση του FSX με τα παρελκομενα τα 150GB. Δε θυμαμαι εαν ειναι σε αυτο το ποστ ή σε ενα αλλο που υπαρχει εδω αλλα ξεφυλλισετα, θα βρεις ενδιαφεροντες ενημερωτικους συνδεσμους/links. Δεν εχει αλλαξει τιποτε απο το σεταρισμα που χρειαζεται. EDIT Για παραδειγμα δες την υπογραφη μου, εγω με αυτα το τρεχω και παει "σφερα" και δεν εχω κανει overclock, λογω ελλειψεις καλης ψυξης CPU. 1
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Τα 16GB μου φαίνονται ελαφρώς υπερβολικά, όχι μόνο για το FSX αλλά για οποιοδήποτε παιχνίδι. Για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω επαυξάνοντας. Γενικά πάντως έχει τεράστια σημασία τι addons θα χρησιμοποιήσεις το παιχνίδι. Άλλες απαιτήσεις έχουν τα μαμήσια αεροσκάφη/γραφικά και άλλες αν βάλεις addon αεροπλάνα πχ. της PMDG με custom textures του Active Sky. Τα MS flight sims δεν είναι ποτέ vintage!
NaGR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Στις 11 Ιουνίου έχει sale η steam, οπότε υπάρχει πιθανότητα να παίξουν προσφορές σε κάποια add-on(DLC σε ορολογία steam). Έχετε το υπόψιν. Εγώ έχω πάρει μόνο το bundle των Airbus 318/319 -320/321 από aerosoft. Επόμενη αγορα μάλλον θα είναι από orbx. Τα αεροπλάνα της PMDG είναι πανάκριβα ΙΜΟ, και παρόλο που όλοι λένε ότι αξίζουν τα λεφτά τους, θα δώσω προτεραιότητα σε οικονομικότερα add-ons. Για τρέχουσες προσφορές μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά http://forum.avsim.net/forum/514-the-bargain-hunters-shack/ 16GB ram σίγουρα δεν χρειάζονται για το συγκεκριμένο προσομοιωτή. Αν έχεις δεν πειράζει αλλά αν δεν έχεις και με 8 θα είσαι απόλυτα καλυμμένος. Για cpu κατέληξα σε G3258 η οποία τρέχει άνετα στα 4Ghz
Christopher_B Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Τα 16GB μου φαίνονται ελαφρώς υπερβολικά, όχι μόνο για το FSX αλλά για οποιοδήποτε παιχνίδι. Για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω επαυξάνοντας. Γενικά πάντως έχει τεράστια σημασία τι addons θα χρησιμοποιήσεις το παιχνίδι. Άλλες απαιτήσεις έχουν τα μαμήσια αεροσκάφη/γραφικά και άλλες αν βάλεις addon αεροπλάνα πχ. της PMDG με custom textures του Active Sky. Τα MS flight sims δεν είναι ποτέ vintage! Κοιτα, αποκλειστικα για το FSX δε χρειαζονται, με 8GB οπως ειπα εισαι καλυμμενος 100%. Το θεμα ειναι οτι μαζι με το FSX "τρεχεις" ενα καρο πραματα, αλλα και εδω ειμαστε καλυμμενοι αλλα μερικες φορες κοντα στα ορια. Το προβλημα ξεκινα οταν τρεχοντας ολα αυτα, θα θελησεις να ανοιξεις για παραδειγμα το Photoshop, εδω εχεις τελειωσει, θα πρεπει να περιμενεις να τελειωσεις και να κλεισεις το FSX, διαφορετικα μνημη δεν εχεις! Ειναι ολα μια κατασταση για το τι κανει ο καθενας στο PC του ανα πασα στιγμη. Προσωπικα εαν εστεινα τωρα FSX PC, θα εβαζα 16GB χωρις καν 2η σκεψη. Χαιρετισμους
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Και πολύ καλά θα έκανες. Για την ακρίβεια σε οποιοδήποτε καινούριο PC αξιώσεων θα ήταν πλέον καλή ιδέα να βάλουμε 16GB, αφού κι αν δεν είναι εντελώς απαραίτητα τώρα (για τις συνηθισμένες χρήσεις) θα είναι σε 1-2 χρόνια. Αν κάποιος έχει σκοπό να στήσει νέο PC ας προτιμήσει την έξτρα μνήμη και δεν θα το μετανιώσει. Απλώς λέω ότι όσοι θέλουν να κάνουν μερική αναβάθμιση (πχ. μόνο CPU αν φυσικά τους "παίρνει" η μητρική τους, μόνο GPU κλπ), θα πρέπει να κοιτάξουν πρώτα αυτά και μετά τη μνήμη.
Tobajara Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μην ξεχνάτε και τους χρονισμούς των μνημών, σε 1 - 2 χρόνια τα 16 GB θα είναι αργά. Προτιμότερο να τη βγάλει κάποιος με 8 GB και να την αλλάξει όλη στα 16 παρά να προσθέσει άλλα 8 τώρα, με τον ίδιο χρονισμό, και να βρεθεί περιορισμένος και πίσω τεχνολογικά.
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πόση διαφορά να κάνουν πια οι χρονισμοί, ειδικά σε παιχνίδια; Ακόμα κι αν συγκρίνουμε 2133MHz CL9 με 1333MHz CL8, μπορεί να υπάρχει διαφορά στα benchmarks αλλά πόσο ορατή να γίνει σε παιχνίδι επιπέδου FSX; Θα συμφωνήσω πάντως με το σκεπτικό σου. Την παρούσα στιγμή είναι πιο συμφέρον αυτό που λες παρά να "ξεμείνει" κάποιος με παλιότερες μνήμες για χρόνια. Εγώ πήγα από τα 8 στα 16 (1600@CL9), αλλά το έκανα πριν κανα χρόνο οπότε στο ενδιάμεσο κάπως έβγαλα τα λεφτά μου. Τώρα πια είναι καλύτερα να κάνει κάποιος υπομονή, να βάλει 16 μία κι έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα