Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εμένα μου το κάνει αυτό και είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό (Win7). Η μόνη λύση που είχα βρει ήταν να κάνω 2-3 alt-tab μέχρι να έρθει στα ίσια του. Τελικά νομίζω πως πρέπει να κοιτάξουμε και την ιδέα να παίζουμε σε windowed mode (εννοείται με μεγιστοποίηση του παραθύρου). Κάπου είχα ακούσει για μια εφαρμογή που αφαιρεί τα πλαίσια των παραθύρων, άρα φαίνεται σχεδόν σαν να παίζουμε σε full screen, αλλά χωρίς τα μειονεκτήματα του alt-tab κλπ.

Δημοσ.

Δοκίμασε ALT, ή διπλό κλικ σε ALT όταν σου βγάζει το πλαίσιο τριγύρω (ενώ είσαι - υποθετικά - σε full screen mode).

Επίσης, απλά να μοιραστώ με την ομάδα τη χαρά μου καθώς προ ολίγου παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ τα Multi Panel και το Radio Panel (COM/NAV) της Saitek :) (μεταχείρες εκ Γερμανίας).

Πλέον έχουμε Rudder, Yoke, Throttle, Multi και Radio (και κοιτάζουμε για Switch Panel). Καλά πάμε :devil:

• Like 2
Δημοσ.

μα το θεμα μου ειναι πωσ οταν κανει ελαχιστοποιηση και παταω alt+tab για να ξανανοιξει δεν ανοιγει απλα κανει μεγενθυση την επηφανια ....βεβαι εχω δοκιμασει 2-3 φορεσ μπασ και εφτιαχνε και τιποτα...και δε το κανει μονο στο simulator αλλα και σε αλλα παιχνιδια οπωσ επεισησ και στο ιντερνετ μονο που τοτε δε με παει στην επηφανια απλα δε πιανει το σκρολ και πρεπει να πατισω ενα κλικ πανω στο παραθυρο..¨/

Δημοσ.

παιδια βρηκα τη λυση στο προβλημα μου....ειχα καιρεα για το ιντερνετ TP LINK και αυτο εφτεε και μου το εκανε...με το που το απεγκαταστησα και εβαλα ενα αλλο ολα οκ.....:D:D:D:D

• Like 2
Δημοσ.

παιδια να ρωτησω και κατι αλλο...παω να ανοιξω το REX Essential και ενω εχω επιλεξει που θελω να πεταξω μου βγαζει αυτο...(the weather theme could not be loaded..please check that this file exists and try again..) ξερει κανεισ τι ειναι...??αλλα δε ειμαι σιγουροσ αν το βγαζεισ σε ολα τα μερη....:/

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας παιδια, μηπως ξερει κανεις πως μπωρο να βαλω να εχει ζημια το αεροπλανο; δηλαδη οταν πεφτει να βγαινουν τα κομματια του, και γενικα να εχει λιγο ρεαλιστικη ζημια

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πριν 2-3 χρόνια είχα αγοράσει το FSX Deluxe Edition και το έπαιζα στο pc μου σε Windows Xp χωρίς προβλήματα.  Αυτές τις μέρες προσπαθώ να το παίξω σε καινούργιο pc που τρέχει Windows 7 64-bit και μετά από 5-10 λεπτά παιχνιδιού το πολύ με πετάει στην επιφάνεια λέγοντας μου "Microsoft Flight Simulator X has stopped working". Έψαξα αρκετά στο ίντερνετ για λύση και μέχρι στιγμής τίποτα δεν το έχει φτιάξει. Το έχω κάνει 3 φορές uninstall και ξανά install και πάλι δεν γίνεται τίποτα.

-To έχω βάλει compatible με Windows XP sp2

-Έχω κάνει update τα drivers της κάρτας

-Το τρέχω σαν administrator

-Έχω κατεβάσει το UIautornationCore.dll και το έχω περάσει στο φάκελο του παιχνιδιού

Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει. Έχει κανείς καμιά ιδέα?

*Edit: Αξίζει να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ κάτι joysticks της Saitek X52. Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό και να παρεμβαίνει το λογισμικό στο παιχνίδι?

Δημοσ.

Πες μας μια τι υλικό έχεις π.χ. με το speccy,μπορεί και να υπερθερμαίνετε η κάρτα γραφικών και να σου το βγάζει αυτό.

Δημοσ.

Αποκλείεται το pc είναι 9 μηνών. Αλλά γενικά έχω τα εξής

Κάρτα γραφικών: ATI Radeon HD 7800 Series

Επεξεργαστής: i5 4570 @ 3.20 Ghz

Ram: 8 GB

650W τροφοδοτικό

Windows 7 64-bit

Motherboard: MSI Model: MS 7817

Δημοσ.

Λίγο το Athens Flying Week, λίγο η βαρεμάρα μου, πέρασα πάλι το FSX, την Gold Edition.

Θυμάμαι παλιότερα είχα βρει ένα scenery pack το οποίο περιείχε όλες τις ηπείρους με υπερβολικά μεγάλη λεπτομέρεια. Το μέγεθος του pack παίζει να ξεπερνούσε τα 30GΒ, ίσως και περισσότερα.

Δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα, το είχα σβήσει, δεν θυμάμαι καν αν ήταν free ή του θείου (μάλλον το δεύτερο αλλά you never know). Λίγο που έψαξα βρήκα αρκετά αλλά σε κομμάτια, αυτό που είχα ήταν ολόκληρο. Γενικά δεν ξέρω ποιό να διαλέξω. Μήπως αυτό που περιγράφω, όσο χάλια και να το περιγράφω, ring any bell σε κανέναν; Αν όχι, θα μου προτείνατε κάποιο συγκεκριμένο scenery pack;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με τα 30 gb είναι το fs global και φτιάχνει το ανάγλυφο σε όλο τον πλανήτη με μεγάλη λεπτομέρεια. Για scenery pack το orbx global. Μπορείς να τα βάλεις και τα 2. Μετά και UTX (ultimate terrain extreme) για ηπείρους ξεχωριστά, το οποίο φτιάχνει δρόμους ποτάμια πόλεις εκεί που πρέπει να είναι.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...