Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight Simulator X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σ΄ευχαριστώ! Θα "χωθώ" επί τόπου. Καλό βράδυ!

AN KAI δεν ειναι τοσο απλα ''πεταω'' απο το fs5 konta to 1995 αν θυμαμαι καλα...ας ειναι καλα ο μεντορας μου που με εβαλε να ακουσω τον  γνησιο ηχο του τσεσνα, αλλα με τα λιγοστα  γραφικα  της εποχης , θυμαμαι με νολσταλγια τρελαθηκα ''κολησα'' και πετουσα τοτε γυρω απο το SAn fransisco  kai το σικαγο! θυμαμαι επισης την πρωτη μου πτηση με πρoσγειωση με ils kai ρεαλ αιρ traffic control apo to fumiccino στο ελληνικο sto fs 98!  ασε που καποτε εγραψα  και την επισημη παρουσιαση για την Ελλαδα το 2002 για fs 2002 σε επισημο περιοδικο για παιχνιδια σε Pc  

θελει πολυ μερακι και χρονο οπου θελεις βοηθεια εδω ειμαστε!!

by the way εχει και την αεροπορικη εβδομαδα με επιδειξεις..αυτο το Σκ στο Τατοι!!! 

Επεξ/σία από daidalos1
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Flight simulator x key password

Καλησπέρα παιδιά πήγα να βαλω το fsx στον υπολογιστη και μου λέει πως εχω ξεπεράσει της φορές που μπορείς να βάλεις το key γιατι είχα κάποια προβλήματα με τον υπολογιστη και χρειάστηκε να κάνω κάποιες φορές formad..ξερεται που μπορω να βρω άλλο κωδικό για να μην ξαναγωραζω όλο το παιχνίδι;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να μου πει κανεισ που μπορω να βρω το service pack 1&2 αλλα να λειτουργουν γιατι κατεβασα μερικα και δε δουλευαν...!!

Δημοσ.

Από τη μικρή μου εμπειρία παιδιά πάντως έχω διαπιστώσει ότι στο συγκεκριμένο "παιχνίδι"/πρόγραμμα, τα software του θείου εμφανίζουν σταδιακά κάποια προβλήματα... Ιδίως όταν αρχίσεις και φορτώνεις πάνω REX, plugins ρεαλισμού και βαριά αεροσκάφη (PMDG, Aerosoft, Wilco κλπ)...

Δημοσ.
ισχύει... σε όλα τα fs το ίδιο... αμέτρητα τα reinstall απτήν αρχή... μέχρι να βρείς αυτά που πραγματικά δουλεύεις ..

καλή ώρα τώρα, πέρασα πριν μήνες μια μαλακια και "κρασαρει" συνεχεια... το uninstall δε βοηθησε..έχω μήνες να πετάξω , ίσως το ξαναπεράσω απτήν αρχή όταν βρω χρόνο...

• Like 1
Δημοσ.

τελικα τα βρηκα τα service pack αλλα παραμενει ενα μεγαλο προβλημα....δεν εχω το prodact key γιατι επεδη το εχω βαλει πολλεσ φορες θελει καινουργιο..ξερεται που μπορω να βρω..???    (εχω ανοιξη και θεμα...:  http://www.insomnia.gr/topic/502044-flight-simulator-x-key-password/?do=findComment&comment=52685150  )

Δημοσ.

Φαντάζομαι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πιο εύκολο να στείλεις ένα email ή να πάρεις τηλέφωνο τη Microsoft, παρά να προσπαθήσεις να "βρεις" καινούριο κλειδί.

Δημοσ.

παιδια για το παιχνιδι αυτο θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο mod patch που οταν πεφτεις να εχει ζημια στο αεροπλανο, ή να το κανει  πιο ρεαλιστικο οπως να εχει μηχανικες βλαβες αν υπαρχει κατι τετοιο

Δημοσ.

Παλιά θυμάμαι πως πακέτα σαν το http://www.fspassengers.com/ εξομοίωναν κάποια από τα παραπάνω (κυρίως πραγματικά τυχαίες βλάβες κλπ). Φαντάζομαι ότι τώρα πια θα έχει εξελιχθεί η κατάσταση αλλά δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο να προτείνω.

• Like 1
Δημοσ.

Παλιά θυμάμαι πως πακέτα σαν το http://www.fspassengers.com/ εξομοίωναν κάποια από τα παραπάνω (κυρίως πραγματικά τυχαίες βλάβες κλπ). Φαντάζομαι ότι τώρα πια θα έχει εξελιχθεί η κατάσταση αλλά δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο να προτείνω.

http://www.flightsim.com 

για ψαξε σε αυτο το λινκ κατι θα βρεις..το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ενα σωρο addons και οχι μονο mods που τελειοποιουν τον ρεαλισμο στο fsx σε ολους τους τομεις... 

Δημοσ.

ενταξη τελικα πηρα τηλεφωνο τη microsoft και ολα ειναι οκ...αλλα εχω αλλο ενα προβλημα...γτ ενω ειμαι στο fsx και πεταω κανονικα με πεταει μονο του στην επιφανεια εργασιας και μετα οταν πατησω alt+tab για να γυρισω πισω δεν γυρνα και απλα μεγεν8υνεται η επειφανια...να συμπληρώσω πωσ ο υπολογιστησ ειναι τησ κουτασ και αυτο το κανει οταν ειμαι και στο ιντερνετ απλα τοτε δε με πεταει στην επειφανια απλα δε πιανει το scrol και πρεπει να κανω ενα κλικ στο παραθηρο για να πιασει..σα να κανει ελαχιστοπιση μονο του...μηπωσ ξερει κανεισ τη συμβενει??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...