Rebirth Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Σ΄ευχαριστώ! Θα "χωθώ" επί τόπου. Καλό βράδυ! 1
daidalos1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σ΄ευχαριστώ! Θα "χωθώ" επί τόπου. Καλό βράδυ! AN KAI δεν ειναι τοσο απλα ''πεταω'' απο το fs5 konta to 1995 αν θυμαμαι καλα...ας ειναι καλα ο μεντορας μου που με εβαλε να ακουσω τον γνησιο ηχο του τσεσνα, αλλα με τα λιγοστα γραφικα της εποχης , θυμαμαι με νολσταλγια τρελαθηκα ''κολησα'' και πετουσα τοτε γυρω απο το SAn fransisco kai το σικαγο! θυμαμαι επισης την πρωτη μου πτηση με πρoσγειωση με ils kai ρεαλ αιρ traffic control apo to fumiccino στο ελληνικο sto fs 98! ασε που καποτε εγραψα και την επισημη παρουσιαση για την Ελλαδα το 2002 για fs 2002 σε επισημο περιοδικο για παιχνιδια σε Pc θελει πολυ μερακι και χρονο οπου θελεις βοηθεια εδω ειμαστε!! by the way εχει και την αεροπορικη εβδομαδα με επιδειξεις..αυτο το Σκ στο Τατοι!!! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2013 από daidalos1 2
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αμέ! http://www.hvacc.org/board/index.php?showtopic=2605
nikos_greece Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Flight simulator x key password Καλησπέρα παιδιά πήγα να βαλω το fsx στον υπολογιστη και μου λέει πως εχω ξεπεράσει της φορές που μπορείς να βάλεις το key γιατι είχα κάποια προβλήματα με τον υπολογιστη και χρειάστηκε να κάνω κάποιες φορές formad..ξερεται που μπορω να βρω άλλο κωδικό για να μην ξαναγωραζω όλο το παιχνίδι;;;Sent from my iPhone using Insomnia
nikos_greece Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να μου πει κανεισ που μπορω να βρω το service pack 1&2 αλλα να λειτουργουν γιατι κατεβασα μερικα και δε δουλευαν...!!
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Φαντάζομαι έχεις την έκδοση του θείου; Τι ακριβώς πρόβλημα σου βγάζουν τα service packs;
Rebirth Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Από τη μικρή μου εμπειρία παιδιά πάντως έχω διαπιστώσει ότι στο συγκεκριμένο "παιχνίδι"/πρόγραμμα, τα software του θείου εμφανίζουν σταδιακά κάποια προβλήματα... Ιδίως όταν αρχίσεις και φορτώνεις πάνω REX, plugins ρεαλισμού και βαριά αεροσκάφη (PMDG, Aerosoft, Wilco κλπ)...
tsakonas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 ισχύει... σε όλα τα fs το ίδιο... αμέτρητα τα reinstall απτήν αρχή... μέχρι να βρείς αυτά που πραγματικά δουλεύεις .. καλή ώρα τώρα, πέρασα πριν μήνες μια μαλακια και "κρασαρει" συνεχεια... το uninstall δε βοηθησε..έχω μήνες να πετάξω , ίσως το ξαναπεράσω απτήν αρχή όταν βρω χρόνο... 1
nikos_greece Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 τελικα τα βρηκα τα service pack αλλα παραμενει ενα μεγαλο προβλημα....δεν εχω το prodact key γιατι επεδη το εχω βαλει πολλεσ φορες θελει καινουργιο..ξερεται που μπορω να βρω..??? (εχω ανοιξη και θεμα...: http://www.insomnia.gr/topic/502044-flight-simulator-x-key-password/?do=findComment&comment=52685150 )
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Φαντάζομαι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πιο εύκολο να στείλεις ένα email ή να πάρεις τηλέφωνο τη Microsoft, παρά να προσπαθήσεις να "βρεις" καινούριο κλειδί.
panos0100 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 παιδια για το παιχνιδι αυτο θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο mod patch που οταν πεφτεις να εχει ζημια στο αεροπλανο, ή να το κανει πιο ρεαλιστικο οπως να εχει μηχανικες βλαβες αν υπαρχει κατι τετοιο
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Παλιά θυμάμαι πως πακέτα σαν το http://www.fspassengers.com/ εξομοίωναν κάποια από τα παραπάνω (κυρίως πραγματικά τυχαίες βλάβες κλπ). Φαντάζομαι ότι τώρα πια θα έχει εξελιχθεί η κατάσταση αλλά δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο να προτείνω. 1
daidalos1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Παλιά θυμάμαι πως πακέτα σαν το http://www.fspassengers.com/ εξομοίωναν κάποια από τα παραπάνω (κυρίως πραγματικά τυχαίες βλάβες κλπ). Φαντάζομαι ότι τώρα πια θα έχει εξελιχθεί η κατάσταση αλλά δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο να προτείνω. http://www.flightsim.com για ψαξε σε αυτο το λινκ κατι θα βρεις..το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ενα σωρο addons και οχι μονο mods που τελειοποιουν τον ρεαλισμο στο fsx σε ολους τους τομεις...
nikos_greece Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ενταξη τελικα πηρα τηλεφωνο τη microsoft και ολα ειναι οκ...αλλα εχω αλλο ενα προβλημα...γτ ενω ειμαι στο fsx και πεταω κανονικα με πεταει μονο του στην επιφανεια εργασιας και μετα οταν πατησω alt+tab για να γυρισω πισω δεν γυρνα και απλα μεγεν8υνεται η επειφανια...να συμπληρώσω πωσ ο υπολογιστησ ειναι τησ κουτασ και αυτο το κανει οταν ειμαι και στο ιντερνετ απλα τοτε δε με πεταει στην επειφανια απλα δε πιανει το scrol και πρεπει να κανω ενα κλικ στο παραθηρο για να πιασει..σα να κανει ελαχιστοπιση μονο του...μηπωσ ξερει κανεισ τη συμβενει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα