Legomai_Goga Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν παιδιά, έχω ένα προβληματάκι. Έχω ένα δυο site και λόγο του δευτέρου που είναι σε joomla αναγκάστηκα να τα μεταφέρω σε linux server. Όμως από την μέρα που τα μετέφερα (εδώ και 3 βδομάδες) κάποιες μηχανές αναζητήσεις δεν μπορούν να μπουν μέσα ( τα ρομποτάκια τους) και μου βγάζουν σφάλμα 403 forbidden και πως μπλοκάρετε το ip τους. Σε επικοινωνία με τους server μου, μου είπαν ότι πρέπει να αφαιρέσουν το mod_security άλλα μετά μπορεί να χακαρετε το site κτλ κτλ . Έμμεσα μου είπαν να μην το κάνω Εγώ όμως εδώ και μια βδομάδα ψάχνω και βρήκα ότι δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί όλη η ασφάλεια αλλά κάποιες ρυθμίσεις να αλλάξουν (από άτομα με ίδιο πρόβλημα που το διορθώσαν επειδή οι δικοί τους server -ξενες εταιριες- ξέρουν λίγα πράγματα ... εγώ όμως είμαι στα ελληνικά δεδομένα). Τους το ξαναείπα και μου λένε ότι "λέω άσχετα πράγματα". Παιδιά ξέρετε τίποτα να μου προτείνεται? Σας το περιέγραψα πολύ συνοπτικά αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ κάλος σε αυτά πιθανόν να γράφω πράγματα ανούσια οπότε σταματώ εδώ . Αν θέλετε ρώτησε πιο συγκεκριμένα για να σας δώσω πιο πολλές λεπτομέρειες. Ευχαριστώ
CyberCr33p Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Εάν ο webhost σου δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα και όντως οφείλεται στο mod_security που είναι και το πιο πιθανό τότε καλύτερα να αλλάξεις webhost.
Legomai_Goga Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Εάν ο webhost σου δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα και όντως οφείλεται στο mod_security που είναι και το πιο πιθανό τότε καλύτερα να αλλάξεις webhost. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα