aekoupoli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα παιδια,εχω ενα netbook Αdvent 4211 k θελω να του βαλω ενα γιγα ραμ ακομα μιας κ ειναι πολυ φθηνες εδω εχει αναλυτικο tutorial για το πως θα βαλω την ram(εχει 2 θυρες ραμ κ παιρνει μεχρι 2 gb μαχ η μια θυρα ειναι αδεια τωρα) http://netbookmag.com/2008/07/07/tutorial-advent-4211-memory-upgrade-msi-wind/ το θεμα μου ειναι να αγορασω ραμ με συχνοτητα στα 667 η ram με συχνοτητα στα 800?εχει σημασια τι συχνοτητα ειναι η ραμ που υπαρχει ηδη μεσα στο netbook k πρεπει κ αντιστοιχα να εχει την ιδια συχνοτητα κ η νεα ραμ που θα παρω?
ninos30 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 OXI. Απλά θα χρονιστούν και οι 2 στην ταχύτητα της χαμηλότερης. Απλώς τώρα μου ήρθαν στο μυαλό εποχές SDRAM (αλλά και πρώτον DDR) που για να βρεις μνήμες να ταιριάζουν μεταξύ τους ΑΛΛΑ και με την MB έφτυνες κυριολεκτικά αίμα
aekoupoli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 στο cpuz εχω dram frequency 330 αρα η μνημη ειναι στα 667 σωστα?αν παρω 2 ram στα 800 θα εχει καθολου διαφορα απο της 667? η δεν αξιζει καν? εδιτ:βασικα τωρα ειδα οτι η μνημη ειναι στα 266 dram frequency αρα ειναι στα 533 απλα με το turbo mode που του εχω βαλει παει κ η μνημη στα 667
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα