Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Xperia Live with Walkman 169€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Vodafone απ'ότι είδα τώρα στο site της, μετά από την εξαιρετική προσφορά με το Xperia Neo V στα 199€ έχει βάλει το Xperia Live with Walkman 169€..! Νομίζω είναι αρκετά καλή προσφορά..! Στην τιμή του κελεπούρι..!

Υ/Γ: Τι συμβαίνει και η Vodafone έχει βάλει αυτά τα 2 Sony Ericsson κινητά σε τόσο χαμηλές τιμές..?

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42581.action

Δημοσ.

Η Vodafone απ'ότι είδα τώρα στο site της, μετά από την εξαιρετική προσφορά με το Xperia Neo V στα 199€ έχει βάλει το Xperia Live with Walkman 169€..! Νομίζω είναι αρκετά καλή προσφορά..! Στην τιμή του κελεπούρι..!

Υ/Γ: Τι συμβαίνει και η Vodafone έχει βάλει αυτά τα 2 Sony Ericsson κινητά σε τόσο χαμηλές τιμές..?

μπραβο ρε μαγκα.σωστος!πολυ τιμιο ακομα και για 200 χωρις διαφορες που κανουν μπαμ σε συγκριση με το neo.μονο οθονη και καμερα ισως.νομιζω τα εβαλε σε normal τιμες.

εγω αλλο δεν καταλαβαινω..γιατι οι οικογενειαρχες και οι νοικοκυραιοι αγνοι φιλαθλοι της μαλαγα διαμαρτυρονταν χθες για τη διαιτησια..δεν εχουν δει τα χειροτερα :-D

Δημοσ.

Ναι όντως το κινητό για 169€ είναι ότι καλύτερο παίζει στην αγορά..! Αλλά εντάξει με το Neo V είναι σε άλλη κατηγορία...Όμως για 169€ είναι super..!

Υ/Γ: Για την διαιτησία δεν το σχολιάζω...Ένα θα πω μόνο, ΒΑΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ...! ΤΟ 'ΒΑΛΕ! ΤΟ 'ΒΑΛΕ..! Εξαιρετικός ο Διαμαντίδης χθες..! 23 πόντοι(7 τρίποντα/ 2βολές)!

Δημοσ.

Αδερφε εχεις LINK

Δημοσ.

15% φθηνοτερα απο την επομενη τιμη στο skroutz δλδ.Δεν ειναι και η ΤΡΕΛΗ προσφορα νομιζω....

4852349553_4dfcb34621.jpg

Και BTW απο ποια τιμη ξεκιναει η ΕΠΊΣΗΜΗ εισαγωγή...

Δημοσ.

Αν θεωρεις οτι με 30ε φθηνοτερα σου χαριζουν γαιδαρο... παω πασο....

Καταρχας δεν ειναι 30ευρω.. Ξαναλεω δεν ξερεις απο ποια τιμη ξεκιναει η ΕΠΙΣΙΜΗ εισαγωγη και οχι ασιατικα μοντελλα.

Κατα 2ο ΝΑΙ ακομα και 30€ να ηταν δεν τα βρισκεις στον δρομο... Το θεμα βεβαια δεν ειναι αν εχει 30€ κατο απο το ... SKROUTZ (το σκρουτζ δεν ειναι μαγαζι) αλλα αν στα 169€ ειναι VALUE το προϊών.. θεωρεις οτι ΟΧΙ?

Δημοσ.

Έβαλα λινκ...Καλά μας κοροϊδεύετε..!? για 169€ είναι ίσως η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή...Άλλωστε για budget κάτω από 200€ τα 30€ δεν είναι και λίγα...Ούτως ή άλλως όποιος δεν ενδιαφέρεται μπορεί απλά να μην ασχοληθεί με το θέμα...

Δημοσ.

Έβαλα λινκ...Καλά μας κοροϊδεύετε..!? για 169€ είναι ίσως η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή...Άλλωστε για budget κάτω από 200€ τα 30€ δεν είναι και λίγα...Ούτως ή άλλως όποιος δεν ενδιαφέρεται μπορεί απλά να μην ασχοληθεί με το θέμα...

Οχι φιλε δεν ειναι :mrgreen: στα 50ευρω ΤΩΡΑ :D (και θελω δωρο και mia MICROSD class 10 32gb)

Δημοσ.

Ξεφευγετε και οι 2 απ το θεμα κανοντας ειρωνικα σχολια.Μια αποψη ειπα...Με τα χριστουγεννα να ειναι σε λιγοτερο απο ενα μηνα εγω προσωπικα το 15% δε το θεωρω ΕΚΠΤΩΣΗ.Σιγουρα για καποιον που ηθελε να παρει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κινητο ΑΥΤΕΣ τις μερες ειναι καλη περιπτωση.Κατα τ αλλα για την πλειονοτητα του κοσμου ειναι αδιαφορη....

Δημοσ.

Εγώ δεν ειρωνεύτηκα απλά είπα τη γνώμη μου...Στα 169€ παίρνεις ένα τέλειο κινητό και γίνεται να έχεις δισταγμούς..!? :mrgreen: Εεε δεν γίνεται να τα έχουμε και όλα αλλά άμα μπορείς βρες μου ένα καλύτερο σε αυτά τα λεφτά...Α και στο skroutz παίζει γύρω στα 200-210...συνεχώς αλλάζει...αλλά και περίπου 40€ δεν είναι και λίγα..! 20 σουβλάκια είναι..! :-D :mrgreen: :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ δεν ειρωνεύτηκα απλά είπα τη γνώμη μου...Στα 169€ παίρνεις ένα τέλειο κινητό και γίνεται να έχεις δισταγμούς..!? :mrgreen: Εεε δεν γίνεται να τα έχουμε και όλα αλλά άμα μπορείς βρες μου ένα καλύτερο σε αυτά τα λεφτά...Α και στο skroutz παίζει γύρω στα 200-210...συνεχώς αλλάζει...αλλά και περίπου 40€ δεν είναι και λίγα..! 20 σουβλάκια είναι..! :-D :mrgreen: :rolleyes:

Εχεις δικιο φιλε μου.Μετα απο λιγο ψαξιμο που εκανα φαινεται πολυ καλη η τιμη του...απλα ξες εχω μπει τωρα στο τριπακι με τιν μαυρη παρασκευη(μαυρη να την κανει ο θεος με τις μουφες που δινουν) και απογοητευομαι ευκολα. 20 Σουβλακια ε.... πεινασα τωρα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...