Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα insomniacs!

Λοιπον θελω να αναβαθμίσω τον cpu μου και ειμαι αναμεσα σε αυτους τους 2...απλα ηθελα να ρωτησω οτι αμα δεν εχουν τρελη διαφορα να μην δωσω παραπανο λευτα για τον 4 πυρινο. Οριστε οι 2 cpu.

Οποιος και να βαλω θα δουλεύει με windows 7, 4 gb ram ddr3 1600 mhz χωρίς SSD drive. Απο εφαρμογες δεν τρεχω καμια "βαρια" αλλα θα τρέχω παιχνίδια τυπου battlefield 3,crysis και πάει λεγοντας.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Athlon-II-X4-640-sAM3-3-0GHz-2MB-ADX640WFGMBOX.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-ATHLON-II-X2-250-SAM3-3GHZ-CACHE-2MB-BOX.htm

Δημοσ.

Χμ,οκ η mobo.θα τους σηκωσει.η καρτα γραφικων θα ζοριστει.ο επεξεργαστης,ναι καλυτερα να παρεις τον τετραπυρηνο.

Εαν θελεις μια μεση λυση κοιτα και τον τριπυρηνο αυτον AMD Athlon II X3 450 3.2 GHz Triple Core Socket AM3 95W Box και δες εαν με την μητρικη σου μπορει να ξεκλειδωσει και να γινει τετραπυρηνος.

Δημοσ.

ο 3πυρινος θα εχει διαφορα απο τον 2πυρινο? Απλα το budget μου ειναι αρκετα περιορισμενο (170ε για ram-mobo-cpu) τα υπολοιπα τα εχω.

Η καρτα το ξερω οτι θα ζοριστει αλλα θα την αναβαθμισω με την 1η ευκαιρια!

Δημοσ.

Κοιτα,τα περισσοτερα παιχνιδια παιζουν στους 2πυρηνους πολυ καλα γιατι εκμεταλλεύονται μονο τους 2 πυρηνες.

Καποια παιχνιδια εχουν αρχισει και εκμεταλλευονται παραπανω πυρηνες.τωρα 3 η 4 εξαρταται το παιχνιδι.

Εαν ενα παιχνιδι εκμεταλλευεται 3 πυρηνες τοτε σιγουρα ο 3πυρηνος θα ειναι καλυτερος απο τον 2πυρηνο.εαν οχι,θα ειναι το ιδιο.

Εαν εκμεταλλευεται το παιχνιδι 4 πυρηνες τοτε σιγουρα ο τετραπυρηνος θα ειναι καλυτερος απο τους αλλους 2 αλλα και ο τριπυρηνος θα μπορεσει να τα βγαλει περα.

Εαν ειναι να τα παρεις απο το visionstudio τοτε δες τον επεξεργαστη που ειπαμε και αυτα

Μνημη Kingston Value 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz (KVR1333D3N9/4G) 17,96

Μητρικη Asus Socket AM3 M5A78L-M LX Vga 51,22

και ο επεξεργαστης που ειπαμε AMD Athlon II X3 450 3.2 GHz Triple Core Socket AM3 95W Box 69,93 και θα δοκιμασεις να τον κανεις τετραπυρηνο.

Συνολο 139,11 και τα ρεστα τα κρατας για την καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Καλυτερα ειναι ναι αλλα η συγκεκριμενη δεν ειναι μουφα.μια χαρα θα κανει την δουλεια της.επισης σου διαλεξα αυτην γιατι:

1 λεει οτι την εχει ετοιμοπαραδοτη

2 ειναι πολυ καλη η τιμη της

3 θα εχεις ακομη ενα slot διαθεσιμο για αργοτερα να βαλεις μια ιδια

4 οι αλλες που ειναι κιτ ειναι πιο ακριβες στο μαγαζι εκεινο και δεν τις εχει ετοιμοπαραδοτες.

Το πολυ πολυ παιρνεις ακομη μια ιδια (μιας και χωραει στο budget) και εχεις 8 giga που δεν τα χρειαζεσαι απο οτι καταλαβα.

Edit:Οι kingston δεν ειναι μουφα.παιζει να ειναι ο μεγαλυτερος κατασκευαστης μνημων.τωρα τι τσιπακια φοραει επανω δεν ξερω προσωπικα.η elpida θα ειναι η samsung.Φυσικα αυτα τα τσιπακια τα χρησιμοποιουν και αλλες εταιρεις.

Το battlefied 3 δεν θα μπορεσεις να το παιξεις ικανοποιητικα με αυτη την καρτα γραφικων.

Απο περιεργεια,τι υπολογιστη εχεις τωρα?

Δημοσ.

σκευτικα κατι ακομα. ειναι καλυτερα να βαλω αυτες τις ram με 64bit windows η δεν θα δω διαφορα παρα μονο σε βαριες εφαρμογες?

Link

Δημοσ.

Δεν θα δεις καμια απολυτος διαφορα.εαν θα τα παρεις απο εκεινο το μαγαζι,η θα βαλεις 2χ τις μνημες που βαλαμε οποτε δες και τι τιμη βγαινει η θα παρεις καλυτερο επξεργατη απευθειας τον τετραπυρηνο η καμια καλυτερη μητρικη.

Για εμενα καλυτερα βαλε 2Χ τις kingston.ειναι πολυ μικρη η τιμη.

Δημοσ.

οχι δεν εννοω αμα δω διαφορα απο τις kingston σε σχεση με τις corsair εννοω αμα δω διαφορα γενικα με 4gb ram η με 8gb σε παιχνιδια κτλπ

Δημοσ.

Εγω προσωπικα δεν εχω δει.εαν ενα παιχνιδι αξιοποιει ας πουμε σαν συνολο μεχρι 3gb δεν προκειται να δεις διαφορα εαν εχεις 8.τα υπολοιπα θα καθονται απλα και θα περιμενουν.

Τωρα,η περνεις το ενα dimm μονο και το δουλευεις εσι και αργοτερα σε ενα 6μηνο ας πουμε σου περισεψει ενα 20ρικο απο καπου,πηγαινε παρε ακομη ενα ιδιο και βαλε το.πιο πολυ για future proof μιας και για παιχνιδια ετσι οπως παμε,εαν εχεις 8 μνημη επανω,την 5ετια θα την βγαλεις ανετα (λογικα μιλωντας).στα παιχνιδια πρωτα θα σε κοψει η καρτα γραφικων,μετα ο επεξεργαστης και μετα η μνημη.

To battlefield τους ζητάει τους πυρήνες και ο Χ4 640 θα είναι πιο future proof.

Οποτε και εσυ συμφωνεις φανταζομαι οτι καλυτερα να παρει τον x640 και την μνημη που λεμε παρα τον τριπυρηνο και 8gb μνημη σωστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...