conjure Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Έχεις δοκιμάσει στο outlook στις ρυθμίσεις συγχρονισμού να λέει" με την άφιξη των στοιχείων μου"? 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 +1 Default είναι ανά προκαθορισμένη ώρα. Πρέπει να το βάλεις έτσι για να τα βλέπεις κατευθείαν... 1
κουξκουκ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 +1 Default είναι ανά προκαθορισμένη ώρα. Πρέπει να το βάλεις έτσι για να τα βλέπεις κατευθείαν... το έχω βάλει και δεν δουλεύει παλι
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δες αν στα bacgkound apps είναι κομμένο
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 και αν δεν ειναι κομμένο,κάνε soft reset την συσκευή και δες πάλι και γω ετσι το έχω και πάντα σκάνε αμεσα. 1
κουξκουκ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δες αν στα bacgkound apps είναι κομμένοπως το κάνω αυτό;
κουξκουκ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Settings/Privacy/Background Appsόχι όλο το background ενεργοποιημένο ειναι ,αυτό που ακριβώς κάνει ειναι ότι στέλνει ομαδικα τα εμαιλ δηλαδή 4 5 μαζί
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό αυτή την στιγμή... 1
κουξκουκ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 και αν δεν ειναι κομμένο,κάνε soft reset την συσκευή και δες πάλι και γω ετσι το έχω και πάντα σκάνε αμεσα. έκανα και επαννκ τίποτα ποιος ξέρει
conjure Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Χρησιμοποιείς exchange η τυπου Gmail,yahoo, outlook.com? Πως κατάλαβες ότι αργούν τα email να έρθουν? Πχ έστειλες κάτι και περίμενες 2 ώρες να έρθει?. Η μόνη λειτουργία που παίρνει τα μυνηματα αμέσως ειναι με την άφιξη στοιχείων. Γενικά το μεηλ στο wm εμενα μου παίζει πολυ καλά, εταιρικό και στάνταρντ. 1
κουξκουκ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Χρησιμοποιείς exchange η τυπου Gmail,yahoo, outlook.com? Πως κατάλαβες ότι αργούν τα email να έρθουν? Πχ έστειλες κάτι και περίμενες 2 ώρες να έρθει?. Η μόνη λειτουργία που παίρνει τα μυνηματα αμέσως ειναι με την άφιξη στοιχείων. Γενικά το μεηλ στο wm εμενα μου παίζει πολυ καλά, εταιρικό και στάνταρντ.το ξέρω φιλε γιατί πχ έχω βάλει συνδρομή σε ένα θέμα έρχονται τα εμαιλ από πέντε απαντήσεις μαζί με διαφορα αρκετή σε χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα