olimpiakos 7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Τον Groove χρησιμοποιώ..για δοκίμασε foobar!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μπωρεις να μου δώσεις ένα λινκ γιατί δεν το βρισκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μπωρεις να μου δώσεις ένα λινκ γιατί δεν το βρισκω foobar2000 επίσης, το audiko το επίσημο τελείωσε; (αυτό που έχει ως σήμα την καμπάνα όπως και στο android) ούτε η εφαρμογή ανοίγει πλέον,την πέταξα και τώρα δεν υπάρχει ούτε στο store 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ το βρήκα το δοκιμαζω αν και φαίνεται λίγο αργό όλα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 επίσης, το audiko το επίσημο τελείωσε; (αυτό που έχει ως σήμα την καμπάνα όπως και στο android) ούτε η εφαρμογή ανοίγει πλέον,την πέταξα και τώρα δεν υπάρχει ούτε στο store απο τις λίγες αξιόλογες εφαρμογές για ringtones... κριμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 ringtones pro core music player 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το Audiko σε εμένα λειτουργεί κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το Audiko σε εμένα λειτουργεί κανονικά. με το λογότυπο την καμπάνα; οχι το αλλο με το κόκκινο φόντο,δεν ειναι το επίσημο αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το Audiko σε εμένα λειτουργεί κανονικά. λειτουργεί ναι, απλά δεν υπάρχει στο store πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 καμιά εφαρμογή για να κατεβάσω κατευθείαν mp3 από το YouTube? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 http://appraisin.com/article/18516/phone-pins-now-available-for-windows-mobile 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά έβγαλα καινούργιο Update. Το loading έγινε τόσο γρήγορο που μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για όλες τις κλήσεις σας αντί για το Phone! http://appraisin.com/article/18687/new-update-with-drastic-performance-improvements 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Την κατέβασα για υποστήριξη, αλλά με αυτά που γράφεις θα πάρει και τη θέση που της αξίζει. Αναζήτηση Τ9, όπως το (αντικειμενικά πολύ καλό, αν και παρατημένο) RapDialer, έχει? Αν ναι, Pin to start! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Πέτρο δεν έχω ακόμη dialer μέσα. Θα το βάλω σύντομα και σίγουρα με T9. Βασικά εκτός από τα Tabs που έχει τώρα (phone book και pinned), θα μπούν: Recent Calls, Favorites και Dialer (Ναι σαν tab αλλά θα μπορείς να το διαλέξεις κατευθείαν και κάτω από το application bar). Όλα αυτά θα μπορούν να γίνουν sort με όποια σειρά θες. Επίσης θα μπορείς να κάνεις pin όποιο tab θες. Και το αντίστοιχο tile Θα έχει την αντίστοιχη ενημέρωση. ΠΧ. το recent calls θα σου δείχνει το recent calls, o dialer το τελευταίο νούμερο που πήρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά πια εφαρμογή για email χρησιμοποιείτε μιας και το outlook αργή πάρα πολύ να σου στείλει ειδοποίηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα