olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Για όσους ενδιαφέρονται για μετατροπή φωτογραφίας σε έργο τέχνης, έχει κυκλοφορήσει το Vinci που είναι κάτι παρόμοιο του prisma στο android. https://www.microsoft.com/en-us/store/p/vinci/9nblggh4tjv0 Ωραιος αναμενος!! Την κατεβασα και ειναι τελεια! 2
jim_p Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Καμια ΑΠΛΗ εφαρμογη που να βαζει ενα κειμενο στη φωτογραφια εχουμε? Το ζητησα και παραπανω αλλα δεν απαντησε κανεις.
anamenos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Φίλε μου μπορείς να δοκιμάσεις το Easy image Editor. https://www.microsoft.com/en-us/store/p/easy-image-editor/9wzdncrfj08f
salida Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Να ρωτήσω το GroupMe σε ποιους απευθύνετε ? για ποιο λόγο να το προτιμήσει κάποιος έναντι του skype που είναι πάλι δικό τους ?
psyaris Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Υπαρχει καποια εφαρμογη για πανοραμα απο την μπροστινη καμερα?? οπως και εφαρμογη να τραβαει 360 μοιρες φωτογραφια?? 1
κουξκουκ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για σναπτσατ και για να κατεβάσουμε τραγούδια από το YouTube
κουξκουκ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια βρήκα τo youtunes για τραγούδια να κατεβαζω ,υπάρχει κάτι για το σναπτσατ;
KwstasXt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια βρήκα τo youtunes για τραγούδια να κατεβαζω ,υπάρχει κάτι για το σναπτσατ; Οχι δυστυχως.
jim_p Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πειτε μου μια εφαρμογη που να μπορει να κατεβασει σε mp3 απο το youtube. Για w8.1 u1. To youtunes δεν το βρηκα.
Conan2046 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Για όσους ενδιαφέρονται για μετατροπή φωτογραφίας σε έργο τέχνης, έχει κυκλοφορήσει το Vinci που είναι κάτι παρόμοιο του prisma στο android. https://www.microsoft.com/en-us/store/p/vinci/9nblggh4tjv0 Αλλά γιατί στο καλό έχει δικαίωμα χρήσης του μικροφώνου της συσκευής μας; 1
papresa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα, έχω το Lumia 532 με Windows 10, είχα συγκεντρωμένα στο Outlook τα 2 email μου, το Yahoo και το Gmail. Τα είχα χωρισμένα στην οθόνη έναρξης, σε από ένα εικονίδιο τον καθένα. Μέχρι χθες όλα καλά. Χθες το βράδυ μπήκα στο Υ από τον σταθερό υπολογιστή και βλέπω 2 αδιάβαστα. Κοιτάω το κινητό καμία ειδοποίηση, Τελικά το ένα ήταν από την Yahoo και με ενημέρωνε ότι κάποιος προσπάθησε να μπει στον λογαριασμό μου και να αλλάξω κωδικό. Το έκανα, πάω να ενημερώσω τον κωδικό και στο Outlook, βλέπω τελίτσες ενός τεράστιου κωδικού, ούτε ο προηγούμενος, ούτε ο τωρινός έχει τόσους πολλούς χαρακτήρες. Τον αλλάζω, πάω να μπω, τίποτα, ξανά στις ρυθμίσεις. Βλέπω δεν είχε αλλαχτεί ο τεράστιος, διαγράφω εντελώς τον λογαριασμό από το Outlook και τον ξαναενεργοποιώ. Πάλι τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω, υπάρχει εφαρμογή Yahoo για Windows; Δεν βρήκα.Τώρα μόλις υποβάλλω το θέμα θα δω μήπως είναι πειραγμένο και το Gmail, το σκέφτηκα γράφοντας.Αυτός είναι εντάξει. Εν τω μεταξύ ξέχασα να πω ότι από χθες μέχρι και τώρα κάθε λίγο μου έρχονται μηνύματα από το σύστημα, "οι ρυθμίσεις του Yahoo λογαριασμού σας είναι παλιές, ενώ άλλαξα κωδικό.
privateer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει μια επιλογή στην σελίδα της yahoo να επιτρέπει λιγότερες εμπιστες εφαρμογές να έχουν πρόσβαση. Το έχεις ενεργοποιημένο; αν όχι δοκίμασε το.
κουξκουκ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια εσεις πια εφαρμογή για μουσική χρησιμοποιείτε γιατί το groove δεν δουλεύει καλά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα