Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα λοιπόν που όλοι παίρνουμε τα windows mobile 10 ποιες λέτε είναι οι εφαρμογές που αξίζουν?

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πιο εκνευριστικό πράγμα είναι οι διαφημίσεις στις εφαρμογές οι οποίες είναι άκρως παρεμβατικές στο σημείο που εμφανίζονται και μπορούν να πατηθούν πολύ εύκολα.

Αν μπορούσε να βγει μια εφαρμογή να τις μπλοκάρει θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιες universal apps που χρησιμοποιώ εγώ:

Unstream

Tweet it

Readit

Windows central

Mytube

Brilli wallpaper changer

Deezer music beta

Newsflow

Spotbright

WiFi tool

Χρησιμοποιούσα το myTwitch ως τώρα αλλά το Unstream φαίνεται καλό. Θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.

λοιπόν δοκίμασα το easy transfer σε windows10 mobile και επιτέλους υπάρχει μια αξιοπιστη εφαρμογή για μεταφορά αρχειων απο και προς το κινητό στον υπολογιστή.

Δημοσ.

Δοκιμασε και το dukto τοτε :P

Πρεπει μονο να την εχεις και στα 2 συστηματα, επειδη δουλευει με το σκεπτικο του client-server.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πιο εκνευριστικό πράγμα είναι οι διαφημίσεις στις εφαρμογές οι οποίες είναι άκρως παρεμβατικές στο σημείο που εμφανίζονται και μπορούν να πατηθούν πολύ εύκολα.

Αν μπορούσε να βγει μια εφαρμογή να τις μπλοκάρει θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος.

Ναι, μα γι αυτό υπάρχουν οι διαφημίσεις, για να στις δείξουνε με το ζόρι. :Ρ

Αγοράζεις την εφαρμογή, αν υπάρχει η επιλογή.

Δημοσ.

Ναι, μα γι αυτό υπάρχουν οι διαφημίσεις, για να στις δείξουνε με το ζόρι. :Ρ

Αγοράζεις την εφαρμογή, αν υπάρχει η επιλογή.

Δεν με πειράζουν ότι υπάρχουν οι διαφημίσεις αυτές καθ' αυτές μ' ενοχλεί ωστόσο ότι είναι πολύ εύκολο να πατηθούν χωρίς εγώ να το θέλω. 

Δημοσ.

Η εφαρμογη της μαμας ms που λεγεται "οικονομια μπαταριας" δεν σου κανει?

Θέλω να έχω το ποσοστό στην αρχική οθόνη, η εφαρμογή αυτή νομίζω πως δεν έχει τέτοια επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να έχω το ποσοστό στην αρχική οθόνη, η εφαρμογή αυτή νομίζω πως δεν έχει τέτοια επιλογή.

Κανε την οικονομια μπαταριας pin tile μπροστα στην αρχικη...δειχνει ποσοστο μπαταριας απλα θα ανανεωνεται καθε μιση ωρα νομιζω!

Δημοσ.

Κανε την οικονομια μπαταριας pin tile μπροστα στην αρχικη...δειχνει ποσοστο μπαταριας απλα θα ανανεωνεται καθε μιση ωρα νομιζω!

Αν κανεις pin tile εχει κανονικα και ανανεωνεται καθε λεπτο (default συχνοτητα ανανεωσης των tiles)

Την καρφίτσωσα αλλά δεν είναι όπως στην εικόνα πιο πάνω...δεν δείχνει τίποτα βασικά, απλά λέει οικονομία μπαταρίας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...