jim_p Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Γιατι εχω windows 10 και μπορω να βαλω τις εφαρμογες εκει Πως εβαλες τις εφαρμογες του κινητου στο λειτουργικο του σταθερου? Εκτος αν μιλαμε για εφαρμογη που φτιαχνεται και για τα 2... Anyway, και η εφαρμογη του ημερολογιου (στο λειτουργικο για pc) την ιδια δουλεια κανει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Jim πιθανοτατα εννοει οτι εκανε log in στα windows με το microsoft account και κατεβασε απτο store! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πιστεύω εννοεί το store που έχουν τα windows 10... Απλά δεν είναι όλες οι εφαρμογές ίδιες με το store των windows mobile! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ζητειται ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ εφαρμογη που να ανοιγει m3u ή pls. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 μαγκες πως μπορω να βρω εφαρμογες στο store απο ρωσια η γαλλια,δηλαδη να εμφανιζονται σαν προτεινομενα στις λιστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πρεπει να γυρισεις το region (ρυθμισεις > περιοχη) σε Ρωσια ή Γαλλια αντιστοιχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 θα επηρεασει κατι αυτο στις υπολοιπες λειτουργιες του τηλεφωνου τους χαρτες πχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Έχω γυρίσει το store σε USA και δρν έχω παρατηρήσει αλλού θέμα!! Οταν ανοίγω χάρτες έιναι οι ελληνικοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ωραια,ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ζητειται ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ εφαρμογη που να ανοιγει m3u ή pls. Bump! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ζητειται ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ εφαρμογη που να ανοιγει m3u ή pls. Στο μυαλό μου είσαι... έχω playlist απο διάφορα eradios υπάρχει κάποια εφαρμογή να ανοιγεί : m3u, pls, xspf, asx ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaiko Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 παιδια εχω το κλασσικο χαρτη των windows phone.. αλλα οπως ξερετε για να μπορεσεις να τον αξιοπιησεις και ως gps θελει να κατεβασεις προγραμα gps απτο store... εχετε να προτινετε καπιο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή για πλοήγηση είναι HERE maps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios28 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Στο μυαλό μου είσαι... έχω playlist απο διάφορα eradios υπάρχει κάποια εφαρμογή να ανοιγεί : m3u, pls, xspf, asx ?? Ρίξε μια ματιά: TV Live Pro Δική μου είναι. Ρίξε το m3u σε έναν φάκελο στο κινητό με usb και άνοιξε το. Θα σου δώσει επιλογή να ανοίξει με την εφαρμογή. Μπορείς να την ανεβάσεις και με wifi. Διάβασε τις οδηγίες αν δε βαριέσαι μέσα στην εφαρμογή. Μπορεί να τρέξει. Είναι λίγο μπελαλίδικη η εφαρμογή όμως, από την άποψη ότι είναι κάπως περίπλοκη. Κατά τα άλλα νομίζω ότι λειτουργεί σωστά. Επίσης δεν είναι δωρεάν, αλλά άνα σύντομα χρονικά διαστήματα την αφήνω. Οπότε θα τη βρεις κάποια στιγμή ανοιχτή. Καλή τύχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/series-tracker/9nblggh3slj9#app-details Για οσους εχετε win10 στο κινητο, αν και δεν την εχω δοκιμάσει φαίνεται η πιο ολοκληρωμενη series tracker εφαρμογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα