Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά σε 930 όταν συνδέεστε σε WiFi και το αφήσετε κάνα 5 λεπτό σε αδράνεια, αποσυνδέετε? Ανοικτό δηλαδή το wifi αλλα έχει αποσυνδεθεί από το δίκτυο.

Ειναι κόλλημα των 10 η θέλει κάτι στις ρυθμίσεις? Αν σερφάρω δεν αποσυδεετε, μόνο αν το αφήσω, μετά από λίγη ώρα.

• Like 1
  • Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιχνιδάκια εδώ βάζουμε ή υπάρχει αποκλειστικό θέμα; Αυτές τις μέρες παίζω flick shoot 2 και score, ποδοσφαιρικά και τα δύο και αρκετά εθιστικά θα έλεγα! :)

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά σε 930 όταν συνδέεστε σε WiFi και το αφήσετε κάνα 5 λεπτό σε αδράνεια, αποσυνδέετε? Ανοικτό δηλαδή το wifi αλλα έχει αποσυνδεθεί από το δίκτυο.

Ειναι κόλλημα των 10 η θέλει κάτι στις ρυθμίσεις? Αν σερφάρω δεν αποσυδεετε, μόνο αν το αφήσω, μετά από λίγη ώρα.

Μπορει να ειναι option του 10 το οτι αν δεν υπαρχει traffic να αποσυνδεεται!(λεω γω τωρα..) Παντως σε 2 930 φιλων μου δεν εχω παρατηρησει κατι σχετικο!Εχεις κανει hard reset?

Δημοσ.

Μπορει να ειναι option του 10 το οτι αν δεν υπαρχει traffic να αποσυνδεεται!(λεω γω τωρα..) Παντως σε 2 930 φιλων μου δεν εχω παρατηρησει κατι σχετικο!Εχεις κανει hard reset?

Έκανα ενημερωση τα 10 απο preview και μετά του έκανα επαναφορά τηλεφωνου απο τις ρυθμίσεις και τωρα εχω την τελευταία έκδοση των 10. Αυτό εννοείς hard reset?

Μου τη δίνει λίγο τώρα γιατί ενώ δουλεύει αψογα με τα 10 και μου αρέσουν, μου τη σπάει αυτό το θέμα. Έψαξα στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάποια επιλογή. Με τα 8.1 δούλευε κανονικά. Βέβαια με τα 10, μετά από μια εβδομάδα μου παρουσιάστηκε το προβλημα και φοβάμαι μήπως ειναι προβλημα hardware.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν το θέμα τελικά δεν είναι τόσο πρόβλημα. Ναι μεν φεύγει τι σημα του WiFi με τις γραμμές, αλλα τελικά ακριβώς αυτό, απλώς φεύγει αλλα στο δίκτυο ειναι συνδεδεμένο κανονικσ και μπαίνει κανονικά στο ιντερνετ. Μόλις ανοίξεις δηλαδή τον explorer την ανοίγει τη σελίδα. Το εικονίδιο του WiFi ξαναεμφανίζεται μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, μηπως εχετε βρει εφαρμογη που να βλεπει δισκους NAS δλδ σαν file explorer ή αλλη να "τραβαει" αρχεια βιντεο απο NAS για να τα βλεπω στο τηλεφωνο?

Ειμαι με 10αρια σε 640XL

Δημοσ.

Παιχνιδάκια εδώ βάζουμε ή υπάρχει αποκλειστικό θέμα; Αυτές τις μέρες παίζω flick shoot 2 και score, ποδοσφαιρικά και τα δύο και αρκετά εθιστικά θα έλεγα! :)

Αφού είδα το μήνυμα σου τα κατέβασα και εγώ!! Πολύ καλά όντως οπότε ευχαριστούμε για την πληροφορία

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να σου υπενθυμιζει γεγονοτα ραντεβου κλπ

πχ στις 3/1 να πληρωσω ΔΕΗ

Για το pc με ενδιαφερει πιο πολυ

Δημοσ.

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να σου υπενθυμιζει γεγονοτα ραντεβου κλπ

πχ στις 3/1 να πληρωσω ΔΕΗ

Για το pc με ενδιαφερει πιο πολυ

Τι πιο απλό απο το ίδιο το calendar των windows... αν έχεις windows phone και έχεις το ίδιο email και στον χρήστη του σταθερού σου, τότε τα "events" του calendar κάνουν sync αυτόματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...