Kostas93 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 σε αφήνει να ανεβάσεις μια φορα και μετά θέλει πληρωμή.. αληθεια? δε δοκίμασα να κάνω πολλά upload για να το τσεκάρω. έχω δώσει ~40 ευρώ στο store, δε δίνω αλλα, ευτυχώς δε με ενδιαφέρουν και πολύ τα βίντεο στο instagram.
01jnr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 μετα απο επικοινωνια μου μεσω μαιλ, εμαθα οτι ετοιμαζεται το pockee για wp.
pc_master_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 γεια σας παιδια , εχουμε καμια εφαρμογη για music player αλλα να εχει και ρυθμιση eq, στο android ειχα το poweramp. υπαρχει κατι αντιστοιχο ? 1
timekeeper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Βρήκα αυτό το site πριν από λίγο: http://magicu.be 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 γεια σας παιδια , εχουμε καμια εφαρμογη για music player αλλα να εχει και ρυθμιση eq, στο android ειχα το poweramp. υπαρχει κατι αντιστοιχο ? Όχι απ'οσο ξέρω παρα μόνο ο ενσωματωμένος eq απτις ρυθμίσεις!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Βρήκα αυτό το site πριν από λίγο: http://magicu.be Και τι.... Δεν βλέπω καμιά προσφορά για paid.
Lazlow Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 υπαρχει καποια εφαρμογη σαν το greek wpa finder και να κανει οντως τη δουλεια της ? 1
jim_p Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Οχι, και ουτε προκειται να βγει στο αμεσο μελλον. Για να γινει κατι τετοιο, πρεπει η ιδια εφαρμογη να βλεπει τις mac addresses των ασυρματων δικτυων γυρω απο τη συσκευη. Αλλα το λειτουργικο δεν της δινει τετοια δικαιωματα, οποτε δεν θα εχει δεδομενα για να δουλεψει, οποτε μονο εφαρμογες που μαντευουν το πιθανο κλειδι απο καποιο αλλο στοιχειο θα βρεις, οπως αυτες που μαντευουν το κλειδι των thomson απο τα 6 γραμματα/νουμερα της ssid. Για τον ιδιο λογο δεν υπαρχει και εφαρμογη ηχογραφησης των κλησεων. Επειδη τη στιγμη που θα δεχτεις κληση, το μικροφωνο κλεινει για οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη το χρησιμοποιει, πχ viber ή skype. 1
Tragic! Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Για τον ιδιο λογο δεν υπαρχει και εφαρμογη ηχογραφησης των κλησεων. Επειδη τη στιγμη που θα δεχτεις κληση, το μικροφωνο κλεινει για οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη το χρησιμοποιει, πχ viber ή skype. Επίσης, αυτή η εφαρμογή δεν πρέπει να υπάρχει γιατί παίζει μωρέ να είναι κομματάκι... ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
Lazlow Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 υπαρχει καποια εφαρμογη σαν το messenger που να δεχεται να κανεις log in με το λογαριασμο του φβ σου για τσατ;
jim_p Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Οχι, επειδη το fb εκανε το πρωτοκολλο του chat του εντελως κλειστο (απο xmpp που ηταν πριν), οποτε 1 τροπος υπαρχει για να συνομιλησεις στο fb: ο messenger του fb.
LongTom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει κάτι ανάλογο του swype πληκτρολόγιο, google translator,one note σε win8.1; Επίσης ο καλύτερος browser για το εν λόγο OS; Δια μοδέλο 640LTE.
featherbrain Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει κάτι ανάλογο του swype πληκτρολόγιο, google translator,one note σε win8.1; Επίσης ο καλύτερος browser για το εν λόγο OS; Δια μοδέλο 640LTE. Για μετάφραση η εφαρμογή translator είναι αρκετά καλή!! Καλύτερα από google translator θα έλεγα, έχει και επιλογή να μεταφράζει από κάμερα και μικρόφωνο!! Browser όσους και αν έχω δοκιμάσει μαρκάν γρηγορότερος και πιο σταθερός μου φαίνεται πως είναι ο explorer!! Τώρα όσον αφορά το swype δεν το χρησιμοποιούσα ποτέ αλλά μου φαίνεται πως στα windows 8.1 έχει από μόνο του την επιλογή το πληκτρολόγιο να σείρεις το δάχτυλο σου και να βρίσκει την λέξη όπως στο swype.. 2
LongTom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Για μετάφραση η εφαρμογή translator είναι αρκετά καλή!! Καλύτερα από google translator θα έλεγα, έχει και επιλογή να μεταφράζει από κάμερα και μικρόφωνο!! Browser όσους και αν έχω δοκιμάσει μαρκάν γρηγορότερος και πιο σταθερός μου φαίνεται πως είναι ο explorer!! Τώρα όσον αφορά το swype δεν το χρησιμοποιούσα ποτέ αλλά μου φαίνεται πως στα windows 8.1 έχει από μόνο του την επιλογή το πληκτρολόγιο να σείρεις το δάχτυλο σου και να βρίσκει την λέξη όπως στο swype.. Με το swype εννοούσα την επιλογή να σύρεις το δάκτυλο πάνω από το πληκτρολόγιο για να σχηματίσεις την λέξη που θέλεις. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει κάτι ανάλογο του swype πληκτρολόγιο, google translator,one note σε win8.1; Επίσης ο καλύτερος browser για το εν λόγο OS; Δια μοδέλο 640LTE. Οχι δεν υπαρχει swype εφαρμογη αν θες κατι τετοιο παρα μονο απτο ενσωματωμενο πληκτρολογιο swype στα Αγγλικα μονο....Για swype στα Ελληνικα εχει μπει στα Windows 10!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα