xavier Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 υπαρχει καποια δωρεαν εφαρμογη που να σου επιτρεπει να στριμαρεις βιντεο απο τον υπολογιστει?προσπαθησα να βαλω το plex, αλλα μαλλον πρεπει να πληρωσεις...
jim_p Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Με το smart player εχω καταφερει κατι, αλλα πρεπει να εχεις ρυθμισει τον υπολογιστη σου σαν dlna server. 1
Xristaras12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 υπάρχει κάποια εφαρμογή για τα λεωφορεια αθηνων; η γενικότερα για τις συγκοινωνιες δεν με απασχολεί. Δεύτερον,είχα περασμένο στην κάρτα μνήμης ενα 1080p βιντεο που ειχε τραβήξει φιλος,είναι λογικό το 435 να μην μπορει να το αναπαράγει σωστά και να δείχνει το βιντεο με 5 καρε ενω ο ηχος να ακουγεται κανονικα; τι αλλο θεωρείτε χρήσιμο να έχω περασμένο; ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 υπάρχει κάποια εφαρμογή για τα λεωφορεια αθηνων; η γενικότερα για τις συγκοινωνιες δεν με απασχολεί. Εδώ είσαι...αν πατήσεις τις 3 τελίτσες κάτω δεξιά έχει και "trains"! Athens Transit
jim_p Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Και το here transit νομιζω πως εχει για Αθηνα...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Το Here Transit,δεν έχει αναλυτικά τα δρομολόγια. Απλά "σε πάει",στον προορισμό σου μέσω ΜΜΜ.
xavier Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Με το smart player εχω καταφερει κατι, αλλα πρεπει να εχεις ρυθμισει τον υπολογιστη σου σαν dlna server. με το smart player εβλεπα τα αρχεια που ειχα στον plex και επαιζε τα περισσοτερα βιντεο, βεβαια δεν βρηκα καποια επιλογη για υποτιτλους... βεβαια και στο plex που υποστηριζε υποτιτλους, ψιλοκολουσε οταν τους εβαζα, ενω πηγαινε πολυ πιο γρηγορα οταν δεν επελεγα υποτιτλους το plex εχει τη χαζομαρα να σταματαει το βιντεο καθε λεπτο και να πρεπει να το ξαναρχισεις... παντως επειδη δεν καιγομαι να εχουν υποτιτλους τα βιντεο, την ψιλοεκανα τη δουλεια μου με τον smart player
xavier Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 σε εσας το candy crush saga δουλευει κανονικα? πριν καμια εβδομαδα καθε φορα που πηγαινα να το ξεκινησω κρασαρε, ειπα να το σβησω και να το κανω ξανα εγκατασταση, αλλα τωρα κατεβαζει το 10% και μετα σταματαει... ξερει κανεις τι παιζει?
satmania1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα στην παρέα! υπάρχει καμια εφαρμογή για να ανεβάσω video στο istagram έχω το lumia 640 xl 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα στην παρέα! υπάρχει καμια εφαρμογή για να ανεβάσω video στο istagram έχω το lumia 640 xlΓια δοκίμασε το 6TAG !
satmania1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ναι δοκίμασα και εκεί τίποτα δεν πεζή νομίζω ότι θέλει με πληρωμή.. 1
Kostas93 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 δοκίμασα μόλις με το 6tag και λειτουργεί κανονικά. 1
satmania1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 σε αφήνει να ανεβάσεις μια φορα και μετά θέλει πληρωμή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα