Παραθυρόφιλοι Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Εγώ πάλι έχω την αντίθετη εμπειρία κι αυτό γιατί τα 8.0 επέτρεπαν σε λιγότερες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο. Με την ευκαιρία, όταν το tile δείχνει ότι κόλλησε τσεκάρουμε πόσες εφαρμογές θέλουμε να τρέχουν στο παρασκήνιο ώστε να είναι οι λιγότερες δυνατές και ανοίγουμε μια φορά κάθε δυο βδομάδες το app για να μην πέσει σε αδράνεια. Ισχύει αυτό και το παρατήρησα με το Viber και το Skype που δεν τα χρησιμοποιούσα τόσο πολύ μετά από λίγο καιρό τα live tiles σταμάτησαν να λειτουργούν και άλλες εφαρμογές με live tile άρχισαν να ανανεώνονται στην home screen (Να το πούμε λίγο χοντρικά). Eγώ προσωπικά για να το φτιάξω αναγκάστικα να ξαναεγκαταστήσω αυτές τις εφαρμογές από την αρχή και να σβήσω 2-3 άχρηστες-novelty εφαρμογές με live tile που δεν χρησιμοποιούσα για να αποκατασταθεί η ισορροπία . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revvok Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Το πρόβλημα με τα live tiles συχνά οφείλεται στον αριθμό των εφαρμογών (λέγεται ότι με πάνω από 15-20 αρχίζουν τα προβλήματα) που χρησιμοποιούν live tile έστω και στο background, ακόμα κι αν δεν εμφανίζονται στη λίστα με τις background εφαρμογές. Διάφορες εφαρμογές έχουν στις ρυθμίσεις τους την επιλογή του live tile, κι ακόμα κι αν δεν είναι καρφιτσωμένες στην έναρξη χρησιμοποιούν 'θέση' live tile. H λύση είναι ότι σε εφαρμογές που δεν θέλουμε live tile, μπαίνουμε στις ρυθμίσεις τους και απενεργοποιούμε την επιλογή live tile εάν υπάρχει. Όσες φορές είχα κολλήματα με τα live tiles το παραπάνω δούλεψε (+soft reset) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Εχει καποια εφαρμογη παιχνιδι σαν το πες βρες στο android εσω στα windows phone..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Υπαρχει μια απομιμηση του πες βρες που μπηκε στο store πριν λιγους μηνες https://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF/4603f062-dc9c-4d83-bc5b-6c8263d431cb Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2015 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Υπαρχει μια απομιμηση του πες βρες που μπηκε στο store πριν λιγους μηνες https://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF/4603f062-dc9c-4d83-bc5b-6c8263d431cb Ναι το ξερω αλλα δεν αξιζει και πολυ..!! Μπραβο σε αυτον που την εφτιαξε αλλα δεν.....και εδω ειμαι στην φαση που εχω καλυτερο κινητο απ εναν που εχει android αλλα δεν εχω αυτο που εχει...το ποιο βασικο, την εφαρμογη...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ποια εφαρμογη χρησιμοποιητε για file manager, αν χρησιμοποιητε καποια εκτος απο το "αρχεια"? Θελω να οργανωσω τις φωτογραφιες. Οταν επιλεγω οσες θελω για να μετακινησω, το συστημα αργει επειδη προσπαθει να κανει thumbnails και ετσι επιλεγω οτι να ναι. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2015 από jim_p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ποια εφαρμογη χρησιμοποιητε για file manager, αν χρησιμοποιητε καποια εκτος απο το "αρχια"? Θελω να οργανωσω τις φωτογραφιες. Οταν επιλεγω οσες θελω για να μετακινησω, το συστημα αργει επειδη προσπαθει να κανει thumbnails και ετσι επιλεγω οτι να ναι.Για δοκιμασε File Manager 4 WP! (γενικως ψαξε στο store και βρες!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ποιον browser χρησιμοποιείτε μάγκες; Ο IE έχει πολλές δυνατότητες και με βολεύει απίστευτα αλλά είναι πιο αργός κι απ τον θάνατο, ενώ ο Γούγλης (το app) είναι σφαίρατος και πολύ smoothly αλλά ελλειπέστατος πραγματικά χωρίς καμία δυνατότητα και ρύθμιση/παραμετροποίηση. Μόνο search και τίποτε άλλο μα τίποτε όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Και εδω μονο ie αν και εχει τα θεματακια του. Αναπληρωματικο εχω τον incognito browser για το προφανες (if you know what i mean ) και επειδη επιτρεπει την απενεργοποιηση του javascript που σε ορισμενες περιπτωσεις ειναι σωτηρια αλλαγη, ειδικα οταν το δικτυο σερνεται. Ειχα και την opera mini αλλα μετα την γενικη αλλαγη που κανανε στο ui κια στον engine της, χαλασε πολυ και την πεταξα. Εχω περασει σχεδον απο ολους, απο uc browser, maxthon και surfy μεχρι σαπιλες οπως kaspersky safe browser, αλλα κανεις δεν εβγαλε παραπανω απο εβδομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Και εδω μονο ie αν και εχει τα θεματακια του. Αναπληρωματικο εχω τον incognito browser για το προφανες (if you know what i mean ) και επειδη επιτρεπει την απενεργοποιηση του javascript που σε ορισμενες περιπτωσεις ειναι σωτηρια αλλαγη, ειδικα οταν το δικτυο σερνεται. Ειχα και την opera mini αλλα μετα την γενικη αλλαγη που κανανε στο ui κια στον engine της, χαλασε πολυ και την πεταξα. Εχω περασει σχεδον απο ολους, απο uc browser, maxthon και surfy μεχρι σαπιλες οπως kaspersky safe browser, αλλα κανεις δεν εβγαλε παραπανω απο εβδομαδα. Δηλαδής ΙΕ και ξερό ψωμί; Δεν τον αντέχω άλλο, έχω το Lumia 930 και με τον Chrome σε κινεζοτάμπλετ 65ευρώ single core με 512RAM τριετίας περιμένω απειροελάχιστα λιγότερο στο browsing. Όλοι οι άλλοι browsers πάνε σφαίρα, αλλά είναι μούφα, δύσχρηστοι και ποτε ποτε κρασάρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δηλαδής ΙΕ και ξερό ψωμί; Δεν τον αντέχω άλλο, έχω το Lumia 930 και με τον Chrome σε κινεζοτάμπλετ 65ευρώ single core με 512RAM τριετίας περιμένω απειροελάχιστα λιγότερο στο browsing. Όλοι οι άλλοι browsers πάνε σφαίρα, αλλά είναι μούφα, δύσχρηστοι και ποτε ποτε κρασάρουν. Για δοκιμασε τον maxthon...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Υπαρχει το snapchat στα WP...??? H καποιο αντιστοιχο..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Υπαρχει το swapchat σαν εναλλακτικο, αλλα δεν το βλεπω στο ελληνικο store. https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/swapchat/9wzdncrfj38j Εχει κανεις το kodi assist για να ελεγχει το kodi του? Μετα την χτεσινη αναβαθμηση δεν δειχνει τιποτα στο now playing αλλα δουλευει κανονικα, κανει πχ παυση. https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/xbmc-assist-remote/9wzdncrdxb1n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα...υπάρχει εφαρμογή σαν το audacity;θέλω κυρίως να κάνω boost το bass από συγκεκριμένα τραγούδια!ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killbillkill Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 γειά χαρά καμιά καλή εφαρμογή για διαχείριση email??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα