Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

* * * * :P

Και ας πω γιατι

- Υπερβολικα μεγαλο εικονιδιο στο large tile.

- Δεν βγαζει ολες τις ταινιες, λογικα απο λαθος parsing (εικονα απο τη σελιδα του village για το Βολο και η αντιστοιχη απο το κινητο).

- Οταν παταω σε μια ταινια που με ενδιαφερει, καλο θα ηταν το προγραμμα της (= οι ωρες που την παιζει το σινεμα) να εμφανιζεται σε νεα "καρτελα" με swipe left πχ αντι απο κατω.

- Αλλο χρωμα και αλλη γραμματοσειρα, πιο ευαναγνωστη.

- Οι επιλογες των πολεων να γινουν λιγο μεγαλυτερες ή ας γινουν tiles.

- Το "&" να γινει "&".

post-124002-0-46505800-1430827010_thumb.png

post-124002-0-38008400-1430827183_thumb.png

Επεξ/σία από jim_p
  • Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανενα browser εχετε να προτεινετε ρε παιδια?Μονο ο explorer με βολευει.

Naked Browser Pro / NB Pro λιτος,μικρος(ΜΒ)υποστηριξη flash player και γρηγορος.

Δημοσ.

από τον οπερα μινι αφαιρέσανε τη δυνατοτητα να κανεις συνδεση με το λογαριασμο οπερα. το προηγουμενο update ηταν καλυτερο. ακομα beta 2 χρονια

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μου κανει εγκατασταση το sofascore και μονο αυτο. Κατεβαζει 4-5ΜΒ απο τα 8 και μενει εκει. Παντα μεσω wifi γιατι data δεν παιζουν :P

Δοκιμασα μια ασχετη εφαρμογη και κατεβαινει και μπαινει κανονικα, οποτε δεν ειναι θεμα λογαριασμου ή store.

Μπορει κανεις να το επιβεβαιωσει?

Δημοσ.

Δεν μου κανει εγκατασταση το sofascore και μονο αυτο. Κατεβαζει 4-5ΜΒ απο τα 8 και μενει εκει. Παντα μεσω wifi γιατι data δεν παιζουν :P

Δοκιμασα μια ασχετη εφαρμογη και κατεβαινει και μπαινει κανονικα, οποτε δεν ειναι θεμα λογαριασμου ή store.

Μπορει κανεις να το επιβεβαιωσει?

Εμένα δεν κατεβάζει ούτε 3mb με mobile data.

Άκυρο το κατέβασε. Μέχρι τα 4 mb πήγαινε πολύ σιγά και μετά έκανε ένα μπαμ και την εγκατέστησε.

Δημοσ.

skype: Notifications μετά το update του Φεβρυαρίου, όπου την πάρει. Εάν δεν έχεις φάτσα-κάρτα το skype να το βλέπεις, δεν κουδουνίζει ποτέ. Τα έλεγξα όλα...τίποτε, και μάλιστα τα ίδια θέματα βλέπω στα reviews. Άντε να μη πω τίποτε για τα windows.

• Like 1
Δημοσ.

Στο δικό μου δεν έχω πρόβλημα με τις εισερχόμενες από το Skype.

Και στην glance screen μου δείχνει και τις αναπάντητες του Skype.

• Like 1
Δημοσ.

καλα εμενα τα live tiles από τοτε που εγινε η αναβαθμιση στα 8.1 οποτε θυμούνται δουλευουν. πολύ σπαστικο. όταν ειχα τα windows phone 8 ηταν καλυτερα σε αυτό το κομματι

Δημοσ.

καλα εμενα τα live tiles από τοτε που εγινε η αναβαθμιση στα 8.1 οποτε θυμούνται δουλευουν. πολύ σπαστικο. όταν ειχα τα windows phone 8 ηταν καλυτερα σε αυτό το κομματι

Εγώ πάλι έχω την αντίθετη εμπειρία

κι αυτό γιατί τα 8.0 επέτρεπαν σε λιγότερες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο.

Με την ευκαιρία, όταν το tile δείχνει ότι κόλλησε

τσεκάρουμε πόσες εφαρμογές θέλουμε να τρέχουν στο παρασκήνιο ώστε να είναι οι λιγότερες δυνατές

και ανοίγουμε μια φορά κάθε δυο βδομάδες το app για να μην πέσει σε αδράνεια.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλοι έτσι - άλλοι γιουβέτσι δηλαδή.

"Περιμένω"...(σιγά μη περιμένω δηλαδή αφού έχω και άλλη συσκευή Android Nexus 4), τα 10άρια, ειδάλως θα "περιμένω" μήπως κάποια στιγμή θα μπορούμε να κάνουμε dual boot σε Lumia 930.

Εκτός από την σταθερότητα του λειτουργικού, όλα τ' άλλα είναι Mαλακίες στα windows...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...