Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω εάν έχει να κάνει που εγώ βρίσκομαι συνήθως κονεξαρισμένος σε server μέσω Miami, αλλά από τότε που το γύρισα σε region USA βλέπεις πολύ πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές από όταν είμουν περιοχή Ελλάδα. Γύρνα το και θα δεις τι εννοώ. Είμαι εξωτερικό κοντά στην Αμερική ας πούμε.

Δημοσ.

Θα ελεγα το vieather, αλλα παιρνει τις πληροφοριες του απο accuweather και μαλλον θα το μισησεις :P

Αυτες τις μερες εχω την εφαρμογη του the weather channel και για καβατζα το frost.

Δημοσ.

Εμένα έχει προεγκατεστημένο με MSΝ το οποίο και αξιόπιστο είναι (είμαι εκτός Ελλάδος) και έχει φοβερή απεικόνηση.

Δημοσ.

Blue skies. Για δοκίμασέ το.

πιο γρηγορο αλλα χειροτερο από το accuweather. ευχαριστω παντως

Θα ελεγα το vieather, αλλα παιρνει τις πληροφοριες του απο accuweather και μαλλον θα το μισησεις :P

Αυτες τις μερες εχω την εφαρμογη του the weather channel και για καβατζα το frost.

καλο το weather channel αλλα εχει διαδημισεις. θα μεινω στο accu weather

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελπίζω στα windows 10 να βαλουν ηχογραφηση κλησης. σκεψου ειχε ένα αρχαιο κινητο sony ericcsson που ειχα. κριμα ολοκληρο λειτουργικο να μην εχει...

Απαγορεύεται από τον νόμο.

Δημοσ.
OneDrive ... 

Απο σημερα μπορουμε να "ανεβασουμε" ΟΛΟΚΛΗΡΗ την μουσικη συλλογη μας (με οριο τα 50.000 τραγουδια) στις 100αδες Gigabytes που απλοχερα εδωσε τις προηγουμενες μερες ΔΩΡΕΑΝ η MS, και ολη η συλλογη μας θα ειναι διαθεσιμη σε καθε συσκευη (τηλεφωνα , ταμπλετες PC, XBOX κλπ). 

• Like 1
Δημοσ.

Drive οπως λεμε onedrive? Κανεις ενα λογαριασμο στην ms και βαζεις μετα τα στοιχεια σου στην εφαρμογη onedrive. Αν δεν την εχεις, την κανεις εγκατασταση. Ομοιως αν εχεις λογαριασμο σε box, dropbox, mega κλπ.

Για τη δονηση στο πληκτρολογιο δεν υπαρχει κατι, μονο για τα back/start/search στο ρυθμισεις > αφη > γραμμη περιηγησης. Ουτε υποστηριζονται τα ελληνικα στο build in swype που εχει το πληκτρολογιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά το google drive με ενδιαφέρει,ποια εφαρμογή προτείνετε?

Επίσης στο fb δε μπορώ να κάνω κοινοποίηση φωτο.μένει απλά στο ανέβασμα

Με άλλη εφαρμογή μπορώ να έχω Swype?

Επίσης,ρύθμιση όταν έχω συνδεμένο bt να μην ακουγοντε οι ειδοποιήσεις από το bt?

Επεξ/σία από taksidiotis
Δημοσ.

Υπαρχουν αρκετες εφαρμογες για google drive αλλα καμια δεν εινια επισημη, δηλαδη απο τη google. Αλλο πληκτρολογιο δεν γινεται να εγκαταστησεις, fb και bt δεν εχω για να σου πω περισσοτερα :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...