Windows8 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Subway Surfers http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/subway-surfers/bedff828-2697-4cc5-8661-1206d15e3e0c Σύντομα υποστήριξη για 512mb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Παίδες λένε τίποτε οι battery εφαρμογές ? Πριν μέρες πήρα το τηλ και έχω 2-3 μόνο μέσα ( adobe /skype ..) Υπάρχουν μερικές "standar" που θα χρειαστώ να κατεβάσω ? Ευχαριστώ (επίσης έχω και έναν κωδικό απο μια προσφορά για αγορές σε store αλλά δεν έχω ιδέα που βάζω τον κωδικό ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pillopoulos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Skydrive http://www.windowsph...02-ffe7f4182ba8 μια χαρα και το πιο βασικο που ειδα: ανεβαζει τις φωτογραφιες σε full quality!! Πώς μπορούμε να βάζουμε και τις επαφές μου εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Windows8 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Παίδες λένε τίποτε οι battery εφαρμογές ? Πριν μέρες πήρα το τηλ και έχω 2-3 μόνο μέσα ( adobe /skype ..) Υπάρχουν μερικές "standar" που θα χρειαστώ να κατεβάσω ? Ευχαριστώ (επίσης έχω και έναν κωδικό απο μια προσφορά για αγορές σε store αλλά δεν έχω ιδέα που βάζω τον κωδικό ) λενε, εγω εχω τον φακο Unibeam που εχει και την μπαταρια μαζι στο ταιλ και βολευει, 2 εφαρμογες σε μια. Must εφαρμογες είναι: Status Tiles WPCentral MPAtool MyAppFree Καιρος Bing Skydrive MyTube Preview for Developers Translator (Της Microsoft) YouMusic Πώς μπορούμε να βάζουμε και τις επαφές μου εκεί; Eυκολο. Πηγαινε στις ρυθμισεις - αντιγραφα ασφαλειας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Παίδες λένε τίποτε οι battery εφαρμογές ? Πριν μέρες πήρα το τηλ και έχω 2-3 μόνο μέσα ( adobe /skype ..) Υπάρχουν μερικές "standar" που θα χρειαστώ να κατεβάσω ? Ευχαριστώ (επίσης έχω και έναν κωδικό απο μια προσφορά για αγορές σε store αλλά δεν έχω ιδέα που βάζω τον κωδικό )όχι μην χρησιμοποιείς καμία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 χρησιμοποιουσα σχεδον τα παντα απο browser για αυτο ρωτησα για μερικες standar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 έχει βγει και το gta san andreas. ωραία τρέχει στο 925. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis450 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Παίδες λένε τίποτε οι battery εφαρμογές ? Πριν μέρες πήρα το τηλ και έχω 2-3 μόνο μέσα ( adobe /skype ..) Υπάρχουν μερικές "standar" που θα χρειαστώ να κατεβάσω ? Ευχαριστώ (επίσης έχω και έναν κωδικό απο μια προσφορά για αγορές σε store αλλά δεν έχω ιδέα που βάζω τον κωδικό ) Παίδες λένε τίποτε οι battery εφαρμογές ? Πριν μέρες πήρα το τηλ και έχω 2-3 μόνο μέσα ( adobe /skype ..) Υπάρχουν μερικές "standar" που θα χρειαστώ να κατεβάσω ? Ευχαριστώ (επίσης έχω και έναν κωδικό απο μια προσφορά για αγορές σε store αλλά δεν έχω ιδέα που βάζω τον κωδικό ) σου γραφει το κουπονι πισω λεπτομερως αυτο με τα 20 ευρω δεν ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 όλα οκ με τον κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Windows8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 έχει βγει και το gta san andreas. ωραία τρέχει στο 925. yeahh, πολυ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα και από μένα έχετε να προτείνετε κάποια καλή εφαρμογή για αναπαραγωγή μουσικής; Sent from my RM-914_eu_greece_363 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα και από μένα έχετε να προτείνετε κάποια καλή εφαρμογή για αναπαραγωγή μουσικής; Sent from my RM-914_eu_greece_363 Γιατί δε σε καλύπτει ο default media player; Δε ρωτάω ειρωνικά, απλά επειδή λίγο πολύ διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ενός σύγχρονου player, δε νομίζω πως αξίζει η χρήση κάποιου 3rd party. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ladop13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ LUMIA 925 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ SMARTPHONE,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ,ΔΛΔ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ,ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ;ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αν και δεν τον εχω δοκιμασει ποτε, ο moliplayer pro φορτωνει εξωτερικους υποτιτλους, αλλα εινια επι πληρωμη. http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/moliplayer-pro/19ea6d3e-e3d9-401d-b30a-f6471811fe08 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχει τροπος να εχω το accuweather εγκατεστημενο και να μην εμφανιζεται η κατασταση του καιρου στην οθονη κλειδωματος? Ωραιο ειναι δεν λεω αλλα προτιμω την προηγουμενη φωτογραφια που ειχε και δεν βρηκα καπου ρυθμιση για να την επαναφερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα