Προς το περιεχόμενο

Οι καλύτερες εφαρμογές για Windows Phone

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παίδες λένε τίποτε οι battery εφαρμογές ? Πριν μέρες πήρα το τηλ και έχω 2-3 μόνο μέσα ( adobe /skype ..) Υπάρχουν μερικές "standar" που θα χρειαστώ να κατεβάσω ? Ευχαριστώ (επίσης έχω και έναν κωδικό απο μια προσφορά για αγορές σε store αλλά δεν έχω ιδέα που βάζω τον κωδικό ) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Skydrive

http://www.windowsph...02-ffe7f4182ba8

μια χαρα και το πιο βασικο που ειδα: ανεβαζει τις φωτογραφιες σε full quality!!

Πώς μπορούμε να βάζουμε και τις επαφές μου εκεί;

Παίδες λένε τίποτε οι battery εφαρμογές ? Πριν μέρες πήρα το τηλ και έχω 2-3 μόνο μέσα ( adobe /skype ..) Υπάρχουν μερικές "standar" που θα χρειαστώ να κατεβάσω ? Ευχαριστώ (επίσης έχω και έναν κωδικό απο μια προσφορά για αγορές σε store αλλά δεν έχω ιδέα που βάζω τον κωδικό ) 

λενε, εγω εχω τον φακο Unibeam που εχει και την μπαταρια μαζι στο ταιλ και βολευει, 2 εφαρμογες σε μια.

Must εφαρμογες είναι:

Status Tiles

WPCentral

MPAtool

MyAppFree

Καιρος Bing

Skydrive

MyTube

Preview for Developers

Translator (Της Microsoft)

YouMusic

Πώς μπορούμε να βάζουμε και τις επαφές μου εκεί;

Eυκολο.

Πηγαινε στις ρυθμισεις - αντιγραφα ασφαλειας.

• Like 1

όχι μην χρησιμοποιείς καμία

σου γραφει το κουπονι πισω λεπτομερως αυτο με τα 20 ευρω δεν ειναι??

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα και από μένα έχετε να προτείνετε κάποια καλή εφαρμογή για αναπαραγωγή μουσικής;

Sent from my RM-914_eu_greece_363

Γιατί δε σε καλύπτει ο default media player; Δε ρωτάω ειρωνικά, απλά επειδή λίγο πολύ διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ενός σύγχρονου player, δε νομίζω πως αξίζει η χρήση κάποιου 3rd party.

ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ LUMIA 925 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ SMARTPHONE,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ,ΔΛΔ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ,ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ;ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ;

Αν και δεν τον εχω δοκιμασει ποτε, ο moliplayer pro φορτωνει εξωτερικους υποτιτλους, αλλα εινια επι πληρωμη.

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/moliplayer-pro/19ea6d3e-e3d9-401d-b30a-f6471811fe08

Υπαρχει τροπος να εχω το accuweather εγκατεστημενο και να μην εμφανιζεται η κατασταση του καιρου στην οθονη κλειδωματος? Ωραιο ειναι δεν λεω αλλα προτιμω την προηγουμενη φωτογραφια που ειχε και δεν βρηκα καπου ρυθμιση για να την επαναφερω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...