Προς το περιεχόμενο

Οι καλύτερες εφαρμογές για Windows Phone

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δύο ερωτήσεις:

1.Χρειάζεται να αλλάξω τίποτα settings και καλά ότι είμαι UK ή US για το app store για να εμφανίσει περισσότερες εφαρμογές ή βάζω κανονικά Ελλάδα.

2.Προτιμώ free αλλά και επί πληρωμή ΟΚ,για GPS turn by turn στα Ελληνικά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δύο ερωτήσεις:

1.Χρειάζεται να αλλάξω τίποτα settings και καλά ότι είμαι UK ή US για το app store για να εμφανίσει περισσότερες εφαρμογές ή βάζω κανονικά Ελλάδα.

Εγω που εβαλα αγγλικο εχει περισσοτερα απς, και στον IE αμα γραψεις μια εφαρμογη στο Bing στην βγαζει στο Στορ. ;)

Για Turn by turn εβγαλε η Co-Pilot πριν κατι μερες, αλλα δεν νομιζω στα ελληνικα.

Θα το ψαξω.

Δύο ερωτήσεις:

Δεν νομιζω να εχει καμια τεραστια διαφορα απλα στο αμερικανικο κυκλοφορουν περιπου 3 μερες ποιο πριν απο το ελληνικο.Εγω που κατεβαζω απο το αμερικανικο ειδα οτι δεν εχει καμια διαφορα με το ελληνικο

Καλημερα πολλες εφαρμογες απο δω μεσα δεν μου τις δειχνει πρεπει να μπαινω απο το bing και οταν βαζω τα ονοματα τους μου ερχεται αυτο το μηνυμα :Η εφαρμογη δεν ειναι διαθεσιμη.Αυτο σημβαινει ενδεχομενος επειδη το λογισμικο του τηλεφωνου σας πρεπει να ενημερωθει επειδη προκειται για εφαρμογη που ειναι διαθεσιμη αποκλειστικα απο αλλο παροχο κινητης τηλεφωνιας η επειδη η εφαρμογη δεν ειναι διαθεσιμη στην περιοχη σας

εχω το nokia lumia 800 εχω το windows 7.8

το εχω παρει απο την ιταλια. ο παροχος ειναι WIND SW Variant ID234 V.07

μια βοηθεια καποιος

Καλημερα πολλες εφαρμογες απο δω μεσα δεν μου τις δειχνει πρεπει να μπαινω απο το bing και οταν βαζω τα ονοματα τους μου ερχεται αυτο το μηνυμα :Η εφαρμογη δεν ειναι διαθεσιμη.Αυτο σημβαινει ενδεχομενος επειδη το λογισμικο του τηλεφωνου σας πρεπει να ενημερωθει επειδη προκειται για εφαρμογη που ειναι διαθεσιμη αποκλειστικα απο αλλο παροχο κινητης τηλεφωνιας η επειδη η εφαρμογη δεν ειναι διαθεσιμη στην περιοχη σας

εχω το nokia lumia 800 εχω το windows 7.8

το εχω παρει απο την ιταλια. ο παροχος ειναι WIND SW Variant ID234 V.07

μια βοηθεια καποιος

Γιατι πολλες εφαρμογές νεες βγαινουν κυρίως για τα wp8 και πανω!

Δυστυχώς εμεις που κολλήσαμε στα 7.8 θα πρέπει να δεχτούμε οτι θα δουμε πολυ πολυ λίγες εφαρμογές απ'εδω και πέρα,όπως και σχεδον μηδαμινές βελτιώσεις στα defaults apps των κινητων μας!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

παιδια εχω windows phone 8 os και θέλω μια εφαρμογη call recording για το lumia 820.το call recorder δεν παιζει για κατι δεν υποστηριζεται λεει.καμια προταση?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...