astymagos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 περίμενα πως και πως τη στιγμή που θα αρχίσουμε τα "παράνομα" !!
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Πάρτε και μερικές φώτος: περίμενα πως και πως τη στιγμή που θα αρχίσουμε τα "παράνομα" !! Ποιός μίλησε για παράνομα?
astymagos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Χάρτες για το iGo που θα βρω? α οκ .. μαλλον καταλαβα λάθος εδω. Link
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 α οκ .. μαλλον καταλαβα λάθος εδω. Link Σκέτους χάρτες δεν μπορώ να αγοράσω από κάπου? Το iGo το έχει ήδη μέσα η συσκευή. εντιτ: η συσκευή απογοητεύει με την ποιότητά της. Αυτό το μαύρο πλαίσιο γύρω από την οθόνη εμένα άρχισε να ξεκολλάει (!!!) σε ένα σημείο. Το πρόσεξα τυχαία όταν έπιασα την συσκευή και την ζούλιξα λίγο, και σηκώθηκε ελαρφώς το πλαίσιο από το υπόλοιπο πλαστικό.
Sebu Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια αγορασατε gps τα κανω ολα συσκευη, 7 ιντσων, κινεζικη με 32 ευρα. Μην εισαστε πλεονεκτες Οσο σας αντεξει μετα την πετατε.
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Με βλέπω να την πετάω πριν καν μου έρθει η θήκη από ebay.
andreaspap Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Με αυτά που διαβασα αφου περιμενα κανα τεταρτο στο live chat τελικά ζήτησα refund!Το περίεργο ειναι οτι στο στατους της παραγγελιας λεει shipped and completed. Περιμένω τώρα να φανουν τα χρηματα και στο paypal, μου ειπαν 1-7 μερες!
DIGITHEOS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια αγορασατε gps τα κανω ολα συσκευη, 7 ιντσων, κινεζικη με 32 ευρα. Μην εισαστε πλεονεκτες Οσο σας αντεξει μετα την πετατε. πεστα ρε φιλε , εμενα και μια βδομαδα να αντεξει θα εχει κανει αποσβεση....
Ntinaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 περιεργα πραγματα. τελικα δεν ειχε χαλασει απλα ειχε τελειωσει η μπαταρια. και οταν το βαζα να φορτισει εκανε τρελλες η οθονη. ελπιζω τουλαχιστον να μην ειναι χαλασμενη η μπαταρια και κραταει 3 λεπτα
Narayan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Σας ζηλέυω όλους Χαίρομαι πάντως που αποδείχθηκα λάθος στο πρώτο post και παραλάβατε πριν τις γιορτές.
Mercyful_Fate Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Σήμερα σε διαδρομή μισής ώρας μια χαρά ολα. Το iGo αρκετά καλό, δεν το είχα ξαναδεί. Το δουλεψα σε μπαταρία και είμαι περίεργος να δω πόσο θα κρατήσει. Πάντως το fail της υπόθεσης, για το οποίο δεν φταίει η συσκευή, είναι ότι δεν έχω που να κολλήσω την βεντούζα στο ταμπλό, με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να το βάλω στο τζάμι και να έχω ολόκληρο ντερέκι στη μάπα μου.
Ntinaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 βρες ενα vent mount.αν αντεξει εγω προσπαθω να αναβαθμισω το igo Που εχει μεσα. αλλα το προγραμμα που δινει η εταιρεια δε συνδεεται με τη μουφα και αναγκαζομαι να παρανομησω κατεβαζοντας αυτο Igo Primo 2011(february)+Europe Maps Q3.2010+EastEu Maps 12.2010+buildings,hnr,ft.torrent
Ntinaras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 οποιος θελει μπορει να βαλει και φωνες TTS (ειναι τσαμπα δεν ειναι πειρατικες) https://rapidshare.com/files/2677168719/iGO8_Primo-TTS_Greek_HQ-odytsak.rar http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=24152
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Η μπαταρία μου έχει βγάλει ήδη ένα 2-ωρο, και έχει τουλάχιστον κανα μισάωρο ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα