dragontolis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ένα ευχαριστω στον topic starter. Που βρίσκουμε παρόμοιους κωδικούς για τέτοια προϊόντα;
sattack Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω κι εγω, προλαβα ενα, το καλο με το Dealextreme (HongKong) ειναι οτι τα στελνει συστημενα. για να δουμε λοιπον τι θα κανουμε με αυτο το μηχανακι. Εγω εχω βολευτει με το ginius driver, αυτο θα προσπαθησω να περασω.
jiakoub Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 παιδια μπορει να δει καποιος εαν ισχυει ακομη ο κωδικος? τον βαζω αλλα τιποτα ευχαριστω
Narayan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 παιδια μπορει να δει καποιος εαν ισχυει ακομη ο κωδικος? τον βαζω αλλα τιποτα ευχαριστω Τέλος η προσφορά
vasilis1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Thank you Narayan. Ας το κρατήσουμε ανοιχτό το θέμα γιατί φαντάζομαι όταν (θελήσει ο θεός) παραλάβουμε θα υπάρχει θέμα αλλαγών.
andreaspap Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Προλαβα και παρηγγειλα και εγω ενα!Εστω και καθυστερημενα λοιπον πολλα ευχαριστω στον ts!
Ntinaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Προλαβα και παρηγγειλα και εγω ενα!Εστω και καθυστερημενα λοιπον πολλα ευχαριστω στον ts! ισχυει ακομα και τωρα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ισχυει ακομα και τωρα? Προφανως καθυστερημενα ηταν τα "ευχαριστω" του φιλου, οχι η παραγγελια
giannis123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ και εγω τον φιλο Narayan. Εμενα ακομα μου δειχνει το status οτι δεν εχει παραληφθει εσας? Αντε να την ψαξουμε για κανα ξεκλειδωτο menu
giannis123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 εμενα παλι μου λεει??? Confirm receipt Status Νο receive???
andreaspap Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Προφανως καθυστερημενα ηταν τα "ευχαριστω" του φιλου, οχι η παραγγελια Ακριβώς έτσι είναι...Την παραγγελια την εκανα 2 παρα το μεσημερι της παρασκευής.Και εμένα waiting for supplier ακόμα λέει. Είναι το πρώτο μου gps, αν μπορει κανεις ας δωσει κανα link για μελετη προκειμενου οταν το παρουμε στα χερια μας να μπορεσουμε να το παραμετροποιησουμε.
DIGITHEOS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δεν θελω να σας δυσαρεστησω παιδια αλλα μολις μιλησα με το live chat του dealextreme γιατι δεν ειχα λαβει ακομα mail αν το εχουνε στειλει η οχι, και η κοπελια μου ειπε οτι περιμενουνε τον προμηθευτη να τους τα παραδωσει !!! οταν την ρωτησα το βαθος χρονου για τον προμηθευτη , αν ειναι 5-10 μερες να περιμενω ,μου ειπε αγνωστο και μου προτεινε να ακυρωσω την παραγγελια η να παραγγειλω κατι αλλο ...Μου φαινεται οτι ηταν η πρωτη μου και τελευταια παραγγελια απο αυτους ,ασε που το live chat τους ειναι απο τα χειροτερα σε αναμονη που εχω δει ,ενα τεταρτο να μου απαντησει ελεος!!!!
Narayan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το είχα γράψει πάντως από το πρώτο post πως το DX την εορταστική περίοδο αργεί πολύ. Πάντως είναι αξιόπιστοι σε θέματα αποστολής, μπορεί να αργούν αλλά σε καμμιά 50αριά παραγγελίες που έχω κάνει πάντα ήρθε το πακέτο. DIGITHEOS, αν το έχεις μετανιώσει για το GPS στο αγοράζω εγώ όταν φτάσει, καθώς τη μέρα της προσφοράς δεν είχα λεφτά στην κάρτα για να το παραγγείλω. Προσωπικά δεν με νοιάζει να περιμένω μέχρι Γενάρη για παραλαβή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα