cecond Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Έχει κάποιος insomniac πάρει αυτό: http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12271 Ποιά είναι η αποψή του? Επιδόσεις? Θόρυβος?
Xristaras12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 το ειχα προτεινει για μια φιλη και πραγματικα ειναι πολυ καλο μηχανημα. Πιστευω οτι τα χρωματα της οθονης του θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα,αλλα απο επιδοσεις παει παρα πολυ καλα. Ενα μικρο μειονεκτημα που εχει ειναι οτι στα παιχνιδια ο επεξεργαστης μπορει να χτυπησει 90αρι ευκολα μετα απο 10-20 λεπτα παιχνιδιου(δοκιμασμενο με assasins creed II-brotherhood)H λυση ηταν αγορα μιας βασης ψυξης οπου η θερμοκρασια επεσε περιπου στους 75βαθμους απο 85-92 που ειχε πριν στα games(το λαπτοπ ειναι πανω σε μαρμαρινο τραπεζακι αρα δεν παιζει να μπουκωνει απο καπου η να εχει ξυλινη επιφανεια και να ζεσταινεται) ο δισκος ειναι αρκετα γρηγορος ειχα πετυχει μεταφορα απο το esata του(εξωτερικος σε εσωτερικο περιπου 65-80ΜΒ/s ισως αν ειχε γινει ανασυγκροτηση του εσωτερικου δισκου να επιανε παραπανω) το πληκτρολογιο του ειναι πολυ ανετο και αρκετα μαλακο,ισως σε ενοχλησει οτι κανει λιγο θορυβο κατα την γρηγορη πληκτρολογηση(αλλωστε σχεδον ολα τα πληκτρολογια κανουν φασαρια) Απο βαρος δεν μπορω να σου πω μιας και δεν το μετακινησα. ο ηχος του δεν με τρελανε(αν και το equalizer ηταν τελειως αρυθμιστο)παρ ολα αυτα η ενταση του ειναι ικανοποιητικη Το μονο που(προσωπικα) με δυσαρεστησε ειναι το touchpad του λογω του οτι τα χερια μου ιδρωνουν αρκετα ευκολα γλυστρουσε αρκετα μετα απο καποιες ωρες χρησης και ηθελε καθαρισμα εσυ βεβαια μπορει να μην εχεις τετοιο προβλημα. Αυτα απο εμενα, αν αγοραζα λαπτοπ αυτο τον καιρο το ιδιο θα επαιρνα μιας και με αφησε απολυτα ικανοποιημενο για αυτα που ηθελα(gaming,γρηγορη μεταφορα αρχειων,και ανετο πληκτρολογιο,τα κουμπια ηταν ακριβως εκει που θα τα ηθελα.
cecond Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστω πολύ για τις κατατοπιστικές και αμμεσες πληροφορίες. Εγώ το μέγιστο που θέλω είναι autocad. 90 βαθμούς στο τέταρτο? Απο θόρυβο πως πάει?
Xristaras12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 σε idle οι θερμοκρασιες ηταν απο 38-45 στο χαλαρο(τωρα τον χειμωνα ειχα δει και 32!!!) στα παιχνιδια ναι ανεβασε τοσο(σκεψου οτι το ανεμιστηρι ανοιξε στο τερμα απο τους 65 βαθμους περιπου ομως!!)ισως να εχει πεσει και στο κομματι δηλαδη να ειναι αρκετα ζεστο.Βεβαια το συστημα ψυξης επεξεργαστη και καρτας γραφικων ειναι κοινο. απο θορυβο δεν ειχε αρκετο,δηλαδη δεν σου παιρνει και τα αυτια οταν δουλευει τερμα,αλλα ακουγεται ως εναν βαθμο,εμενα προσωπικα δεν με ενοχλησε! χωρις να θελω να κανω διαφημιση αν θυμαμαι καλα το ιδιο μηχανημα το εχουν τα Multirama,ισως και να το εχουν καπου εκθεσιακο ωστε να μπορεσεις να το τεσταρεις!
disqualified Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 . Ενα μικρο μειονεκτημα που εχει ειναι οτι στα παιχνιδια ο επεξεργαστης μπορει να χτυπησει 90αρι ευκολα μετα απο 10-20 λεπτα παιχνιδιου(δοκιμασμενο με assasins creed II-brotherhood)H λυση ηταν αγορα μιας βασης ψυξης οπου η θερμοκρασια επεσε περιπου στους 75βαθμους απο 85-92 που ειχε πριν στα games(το λαπτοπ ειναι πανω σε μαρμαρινο τραπεζακι αρα δεν παιζει να μπουκωνει απο καπου η να εχει ξυλινη επιφανεια και να ζεσταινεται) Αυτο μπορει να λυθει με undervolting το οποιο δεν επηρεαζει επιδοσεις, ημουν επιφυλακτικος στην αρχη αλλα μετα απο χρονια το εκανα. Απο 93 βαθμους σε stress test μπορεις να το κανεις να πεσει 20 βαθμους κελσιου. Αυτα βεβαια μονο για καποιον που ενδιαφερεται να κανει κατι τετοιο
cecond Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Όταν θα βλέπω μια ταινία ας πούμε θα με ζαλίζει δεν θα την ακούω? Η όταν είμαι χαλαρός στο νετ?
Xristaras12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Αυτο μπορει να λυθει με undervolting το οποιο δεν επηρεαζει επιδοσεις, ημουν επιφυλακτικος στην αρχη αλλα μετα απο χρονια το εκανα. Απο 93 βαθμους σε stress test μπορεις να το κανεις να πεσει 20 βαθμους κελσιου. Αυτα βεβαια μονο για καποιον που ενδιαφερεται να κανει κατι τετοιο περα απο αυτο που λες δοκιμασα να κλεισω και το HT και επεσε επισης αρκετα η θερμοκρασια,πανω απο 85 δεν ειχε ανεβει για ωρες Επισης ξεχασα να αναφερω οτι οταν το λειτουργεις με μπαταρια το συστημα αναγνωριζει σαν καρτα γραφικων μια intel κατι(δεν θυμαμαι ακριβως) με λιγα λογια το συστημα εχει 2 καρτες intel+GT525 τωρα πως αλλαζει κλπ δεν γνωριζω μιας και δεν ειχα χρονο να κανω μια πληρη επισκοπηση του συστηματος.
Giorgos09 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 περα απο αυτο που λες δοκιμασα να κλεισω και το HT και επεσε επισης αρκετα η θερμοκρασια,πανω απο 85 δεν ειχε ανεβει για ωρες Επισης ξεχασα να αναφερω οτι οταν το λειτουργεις με μπαταρια το συστημα αναγνωριζει σαν καρτα γραφικων μια intel κατι(δεν θυμαμαι ακριβως) με λιγα λογια το συστημα εχει 2 καρτες intel+GT525 τωρα πως αλλαζει κλπ δεν γνωριζω μιας και δεν ειχα χρονο να κανω μια πληρη επισκοπηση του συστηματος. Πως εκλεισες το HT?
Xristaras12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 δεν θυμαμαι αν ειχε επιλογη το bios αλλα στα games που δοκιμασα ανοιξα το task manager διεργασιες,βρισκεις ποια θες,δεξι κλικ ορισμος συναφειας και ξετικαρα 2 απο τα 4 που ειχε(ξετικαρα 1,3 και αφησα 0,2)
doommaster Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 πολύ καλό το laptop. το έχω αγοράσει για τον μικρό αδερφό. από επιδόσεις σκίζει. θόρυβο δεν νομίζω ότι κάνει παραπάνω από τα υπόλοιπα laptops. για θερμοκρασία δεν έψαξα να δω πόσο πιάνει. Αν έπαιρνα και για μένα laptop όμως πάλι αυτό θα διάλεγα.
LongTom Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Το έχω και εγώ και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Μόνο το πλαστικό λίγο στην μια γωνία τρίζει και όπως είπαν και οι φίλοι ανεβάζει αρκετά θερμοκρασίες στα παιχνίδια. Προσοχή όμως η κάρτα γραφικών θέλει απαραιτήτως αναβάθμιση στους drivers(δίχως αναβάθμιση έχεις αρκετά μεγάλη χασούρα στην απόδοση) και εκεί έβγαζε πρόβλημα. Δεν αναγνώριζε την 525Μ λόγω του ότι έχει 2(μια της intel,για Light χρήση, και μια η 525). Το πρόβλημα λύνεται εάν εγκαταστήσεις τους ποιο πρόσφατους drivers.Οποιαδήποτε άλλη παλαιότερη έκδοση δεν την αναγνωρίζει. Γενικά με 2 κάρτες δεν ξοδεύει τόσο αλλά θέλει ρύθμιση σε κάποια παιχνίδια(αυτομάτως εμπλέκει την intel ενώ παίζει καλύτερα με την 525). Το touchpad είναι λίγο μπελαλίδικο για εμένα(χρήστης desktop γαρ) και το άφησα τελείως(έχω ποντίκι),φαίνεται όμως λίγο χειρότερο από αυτό της hp που έχει η αδελφή μου. Το πληκτρολόγιο είναι ωραίο με μεγάλα κενά ανάμεσα στα πλήκτρα. Θόρυβο δεν παρατήρησα ιδιαίτερο,ούτε ο δίσκος ούτε το ανεμιστηράκι φαίνεται να παράγουν πολύ. Τέλος το πήρα από το msystem(το ίδιο στο λινκ που έδωσες) και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους χρόνους παράδοσης και την ενημέρωση(είμαι Β.Ελλάδα).
chsam Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Και εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το μηχανημα, http://www.multirama.gr/products/compare?catid=010200&pid=0596242&pid=0620782 .Επισης κατι που μου αρεσε ειναι η επιλογη να μην φορτιζει η μπαταρια ενω ο φορητος ειναι στο ρευμα.
Giorgos09 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δε κανει φοβερο θορυβο. Επισης σε χαμηλη χρηση το ανεμιστηρακι δεν λειτουργει. Ομως εαν δεν περνει αρκετο αερα απο κατω θα ανεβαζει θερμοκρασιες σε υψηλη χρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα