stefplak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας φιλoι συνφορουμιστες .Θα ηθελα την βοηθεια σας πανω στο θεμα της 3d .Εχω στην κατοχη μου 2 3d τηλεορασεις μια lg lg lw 4500 και μια pw450 ,42 και 50 ιντσων αντιστοιχα.Εχω ομως ενα σημαντικο προβλημα.Κατεβαζω ταινιες απο το ιντερνετ και δεν μπορει να τις αναπαραγει ουτε η τηλεοραση αλλα ουτε και το 3d blu ray player Lg bx850 μεσω usb.Εκανα firmware update το 3d player Και παλι τιποτα απολυτως .Οι ταινιες που κατεβαζω ειναι matroska και βρισκονται σε μορφη side παει side .Ενω στον υπολογιστη μου παιζουν κανονικα στην τηλεοραση δεν ξεκινουν καθολου.Σκεφτηκα την λυση να συνδεσω το pc Μεσω hdmi και το εκανα αλλα ελα που οι τηλεορασεις οταν βαζω το pc απενεργοποιουν την επιλογη side by side.Γεια οσους γνωριζουν οι lg Τηλεορασεις εχουν 3 επιλογες μια 2d σε 3d μια side by side και μια up and down. Πχ Σε περιπτωση που η ταινια ειναι side by side βαζεις την επιλογη side by side.Εχω χασει την μπαλα κανονικα και δεν μπορω να βρω λυση .Εκει που τρελαινομαι ειναι πως πριν ενα μηνα το avatar το επαιζε κανονικα το 3d blu ray απο flashακι αλλα σε νεες ταινιες που κατεβασα τιποτα.Παρακαλω μια βοηθεια.Να επισημανω πως μετεφερα τις ταινιες και σε εξωτερικο σκληρο(και ntfs και fat32) δισκο για λογους ταχυτητας αλλα και παλι τιποτα απολυτως.Παρακαλω μια βοηθεια....
pontios16 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 χμμ... λοιπόν θα κάνω πρώτα μια παρατήρισει εδώ...side by side είναι όταν το βιντεο ειναι 3D με διπλή εικόνα που αν το αναπαράγεις π.χ. στο pc θα σου εμφανίζετε η ίδια εικόνα δυο φορές το 3D από την τηλεόραση τα ενώνει, το ίδιο είναι και το Up and Down απλά εκεί είναι η μια πάνω και η άλλη κάτω!η πρώτη επιλογή είναι η απλή που κάνει το 2D "και καλά" 3D ... είμαι και εγώ πολύ μπερδεμένως με αυτό το θέμα!προχθές αγόρασα την samsung D8000 και έχω τις ίδιες απορίες αλλά πάνω κάτω ξέρω τι γίνεται! αν έχεις όρεξη στείλε μου σε pm ένα msn ή skype αν έχεις για να μιλήσουμε μπας και βγάλουμε άκρη! Να ξέρεις πως ένα βιντεο 720p 3D αναγνωρίζεται με ανάλυση 1280 χ 1440 (αν είναι up and down) ή 2360 χ 720 (αν είναι size by size) γι αυτό και μερικές φορές γράφει "μη υποστιριζώμενω βίντεο" τέλος πάντων και εγώ μπερδεμένως είμαι με το θέμα του 3D...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα