Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

Λογω αλλαγης δουλειας, θα πρεπει να μετακομισω συντομα σε μια απο αυτες τις περιοχες.

Απο οτι ξερω ομως οι τιμες ειναι στα υψη (βορεια προαστια γαρ!) και παιζουν μεζονετες

και αλλα παρομοια ειδη πολυτελειας... απου να ξεκινησω το ψαξιμο? (εξ αποστασεως αρχικα)

Ψαχνω 90-100 τετραγωνικα, απο 2ο οροφο και πανω με αυτονομη θερμανση και παρκινγκ.

Θα βρω με 500-600 ευρω max?

παιζουν επιπλωμενα στουντιο για να νοικιασω για μερικους μηνες ή να παω σε ξενοδοχειο

μεχρι να βρω κατι για ολη την οικογενεια??

οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!

ευχαριστω

Δημοσ.

ναι εννοειται οτι θα ψαξω και εκει, απλα θα ηθελα μια αισθηση της περιοχης απο αλλους που μενουν εκει.

π.χ. αν εχει συγκοινωνια, δημοσιες υπηρεσιες κλπ.

Δημοσ.

90-100 τετραγωνικα

παρκινγκ - αυτονομη θερμανση - 2ος και πανω.

χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλα με 500-600 ευρω δεν εχεις και πολλες πιθανοτητες, σε φαση το ξεχνας.

παρολαυτα για να αρχισεις το ψαξιμο , θα μπορουσες να απευθυνθεις σε καποιο μεσιτικο της περιοχης.

μη νομιζεις οτι θα σε μαδησουν , αν τελικα προχωρησεις , τα περισσοτερα θα παρουν ενα μισθωμα απο σενα και τον ιδιοκτητη για αμοιβη(μισο-μισο).

Δημοσ.

απο οτι βλεπω δεν παιζουν επιπλωμενα στουντιο για να νοικιασω για μερικους μηνες

να παω σε ξενοδοχειο μεχρι να βρω κατι λετε?

Δημοσ.

Το πάρκιν μη σε νοιάζει. Επειδή εκεί μένω (νοικιάζουμε και κάποια σπίτια :P) μπορώ να σου πω ότι οι περιοχές αυτές είναι πάρα πολύ χαλαρές, δεν υπάρχει πρόβλημα στο παρκάρισμα. Στο 99% των περιπτώσεων θα υπάρχει θέση μπροστά στο σπίτι σου. Αρκεί βέβαια να μη μείνεις κέντρο-κέντρο-κέντρο.

Με 600€ κάτι θα βρεις, με κάποιες παραχωρήσεις βέβαια.

Δημοσ.

Ρε σεις, στο Μπογιάτι, ο δήμος που αποκαλείτε τώρα αγ. Στέφανο, έκανα διακοπές επειδή είχε δάσος... Μετά του έβαλαν 2 φορές φωτιά και γέμισε νεόπλουτουσ μαλάκες.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι η νεα μου δουλεια θα ειναι στον αγιο στεφανο, γιαυτο σκεφτομαι να μεινω εκει

αλλα αν υπαρχουν αλλες προτασεις που βολευουν (να μη τρωω τα λεφτα μου στις μετακινησεις + χασιμο χρονου)

και να εχουν συγκοινωνια, δεκτες! δεν εχω ιδεα απο Αθηνα γιαυτο ρωταω... B)

Δημοσ.

επειτα για λογους κοστους, σκεφτομαι να φυγω ακομη πιο εξω

σε κανα χωριο, ξερω και γω... :-)

εκει στον αγ.παντελεημονα, σχοινα, λεει ή μπα?

Δημοσ.

Αχα. Λοιπόν, για Αγ. Παντελεήμονα έχω πολύ καλό κοννέ, αλλά για την προσωρινή φάση που περιγράφεις. Ενοικιαζόμενα δωμάτια, all year round, αν θες μπορώ να τσεκάρω τιμές και περιόδους. Εξαρτάται φαντάζομαι και πόσο μεγάλη είναι η φαμίλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...