Προς το περιεχόμενο

h.264/ mpeg 4 avc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος του φορουμ και παρακαλω να με μετατοπισετε εκει

θελω να κανω μια εργασια πανω στον αποκωδικοποιητη/κωδικοποιητη H.264 για την συμπιεση βιντεο

μπορει καποιος να με βοηθησει,δινοντας μου καποια λινκ αρχικα να καταλαβω τι ειναι και να περιγραψω την λειτουργια του?

εχω βρει αρκετα αλλα μου ειναι ψηλοδυσκολο να καταλαβω τον τροπο λειτουργιας του

ευχαριστω και συγνωμη αν ειναι απαιτητικος ο τονος μου,δεν το θελω...απλα μολις "εγκατελυψαν" την εργασια καποιοι συμφοιτητες που μας ειχε βαλει μαζι ο καθηγητης (χωρις να το θελω) αλλα εγω θελω να το παλεψω οσο μπορω,τουλαχιστον για την γνωση

ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

Σε ποια σχολή είσαι που κάνετε τέτοιες εργασίες?

Τηλεπικοινωνιακων συστηματων και δικτυων.Μαθημα "Ψηφιακης Τηλεορασης". γιατι σου φαινεται περιεργο?

Δημοσ.

To reference source code μπορείς να το βρεις στο site του fraunhofer. Πάρε και το reference manual και καλό διάβασμα!!

firewalker όταν λες ότι είναι proprietary..;

Στο copyright.txt λέει "...ISO/IEC gives users free license to this software module or modifications thereof..."

μάλλον γιατι στις περισσότερες σχολές ασχολούνται με τεχνολογίες του 80' ακόμα γιαυτο υποθέτω οτι το λέει :P

Δεν είναι ακριβώς έτσι εκτός αν μιλάς για τα πρώτα εξάμηνα που γίνονται τα εισαγωγικά μαθήματα.

Σε σχολές πληροφορικής στην Ελλάδα ασχολούνται και με εφαρμογές στο cloud computing, με gpu accelerated εφαρμογές, με open hardware(βλ. arduino) και διάφορα άλλα που δεν μπορείς να πεις ότι είναι "τεχνολογίες του '80"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...