Dominic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος του φορουμ και παρακαλω να με μετατοπισετε εκει θελω να κανω μια εργασια πανω στον αποκωδικοποιητη/κωδικοποιητη H.264 για την συμπιεση βιντεο μπορει καποιος να με βοηθησει,δινοντας μου καποια λινκ αρχικα να καταλαβω τι ειναι και να περιγραψω την λειτουργια του? εχω βρει αρκετα αλλα μου ειναι ψηλοδυσκολο να καταλαβω τον τροπο λειτουργιας του ευχαριστω και συγνωμη αν ειναι απαιτητικος ο τονος μου,δεν το θελω...απλα μολις "εγκατελυψαν" την εργασια καποιοι συμφοιτητες που μας ειχε βαλει μαζι ο καθηγητης (χωρις να το θελω) αλλα εγω θελω να το παλεψω οσο μπορω,τουλαχιστον για την γνωση ευχαριστω και παλι
Tony_Montana Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Σε ποια σχολή είσαι που κάνετε τέτοιες εργασίες?
Dominic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Σε ποια σχολή είσαι που κάνετε τέτοιες εργασίες? Τηλεπικοινωνιακων συστηματων και δικτυων.Μαθημα "Ψηφιακης Τηλεορασης". γιατι σου φαινεται περιεργο?
Luciddream Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 μάλλον γιατι στις περισσότερες σχολές ασχολούνται με τεχνολογίες του 80' ακόμα γιαυτο υποθέτω οτι το λέει δες εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/H.264/MPEG-4_AVC
firewalker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Το H.264 είναι και proprietary λογισμικό. Ίσως σε βοηθήσει να βρεις κάποια πράγματα ο κώδικας το x264, το forum του κ.τ.λ. http://www.videolan.org/developers/x264.html
akisk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 To reference source code μπορείς να το βρεις στο site του fraunhofer. Πάρε και το reference manual και καλό διάβασμα!! firewalker όταν λες ότι είναι proprietary..; Στο copyright.txt λέει "...ISO/IEC gives users free license to this software module or modifications thereof..." μάλλον γιατι στις περισσότερες σχολές ασχολούνται με τεχνολογίες του 80' ακόμα γιαυτο υποθέτω οτι το λέει Δεν είναι ακριβώς έτσι εκτός αν μιλάς για τα πρώτα εξάμηνα που γίνονται τα εισαγωγικά μαθήματα. Σε σχολές πληροφορικής στην Ελλάδα ασχολούνται και με εφαρμογές στο cloud computing, με gpu accelerated εφαρμογές, με open hardware(βλ. arduino) και διάφορα άλλα που δεν μπορείς να πεις ότι είναι "τεχνολογίες του '80"...
Luciddream Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 μακάρι να είναι έτσι τι να πώ στην δικια μου πάντως όπως τα λέω είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα