Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Επισκεφτείτε το Golden-i την Παρασκευή 25/11 και βρείτε όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα σε τιμές προσφοράς. - 50% έκπτωση σε ΟΛΑ τα προϊόντα Software! - 10% έκπτωση σε όλα τα 3rd Party αξεσουάρ (θήκες iPhone, τσάντες υπολογιστών, ακουστικά, ηχεία κ.τ.λ.) - 24 άτοκες δόσεις σε όλα τα Αpple προϊόντα και αξεσουάρ (iPhone/iPod/iPad/Mac, Time Capsule κ.τ.λ.) Σημείωση: Οι προσφορές δεν συμψηφίζονται σε περίπτωση που το προϊόν βρίσκεται ήδη σε κάποια έκπτωση και αφορούν προϊόντα που υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, δεν αφορούν μηχανήματα B.T.O. και τυχόν παραγγελίες. Τέλος, οι προσφορές δεν ισχύουν για τις online αγορές. http://www.golden-i.gr/golden-i-latest-news/128-Black-Friday.html
karasardelis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 οι προσφορές δεν ισχύουν για τις online αγορές;;;; Καλό κι αυτό...
Alxnks Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 οι προσφορές δεν ισχύουν για τις online αγορές;;;; Καλό κι αυτό... Φοβερό, εμπνευσμενο marketing για το σωτήριο έτος 2011!! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
kmarios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 οι προσφορές δεν ισχύουν για τις online αγορές;;;; Καλό κι αυτό... :D :D με έκανες και γέλασα ...
KoGi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Τέλος, οι προσφορές δεν ισχύουν για τις online αγορές. EPIC FAIL !!!!!! :-D
newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 οι προσφορές δεν ισχύουν για τις online αγορές;;;; Καλό κι αυτό... xxaxaaxxaxaax EPIC!
renovatio Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Καλή κίνιση αλλα λάθος πλασαρισμένη σε μια εποχή που όλα γίνονται μέσω Internet!
blacksuede Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 παπατζιλίκι must go on! μήπως νομίζουν ότι έχουμε 2001? Αντε σε λίγο να λανσάρουν και το ipod σε προσφορά
aghahowa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Την Black Friday και μόνο τότε επιβάλλεται να μην ισχύουν οι εκπτώσεις για online αγορές.
nikoskon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Προφανώς θέλει να μαζέψει κόσμο στο μαγαζί για να κάνουν δουλειά και οι πωλητές... κοινώς ψηστήρι!!!! Δεν είναι και τόσο fail αυτό δηλαδή...
newtech Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Προφανώς θέλει να μαζέψει κόσμο στο μαγαζί για να κάνουν δουλειά και οι πωλητές... κοινώς ψηστήρι!!!! Δεν είναι και τόσο fail αυτό δηλαδή... MEGA EPIC FAIL φιλε μου! Εγω που μενω ας πουμε ΚΕΑ? Πως θα το παραλαβω?
nikoskon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 MEGA EPIC FAIL φιλε μου! Εγω που μενω ας πουμε ΚΕΑ? Πως θα το παραλαβω? Μα δεν ποντάρει σε εσένα που μένεις ΚΕΑ. Θέλει να δημιουργήσει πελάτες όχι μόνο με τις χαμηλές τιμές αλλά με την προσωπική επαφή/επικοινωνία... Από εκεί και πέρα, οι πωλήσεις θα δείξουν την αλήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα