ninos30 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ωραίααααα αποχωρώ OXI κάτσεεεεεεε :cry: Καταρχάς, κάτι τέτοιο θέλει εξειδίκευση και συνάντηση από κοντά για να δεις την τοπολογία. Οπότε δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Την ιδέα του λέω για να ψαχτεί αν τον ενδιαφέρει
karmen1983 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ασε να φύγω μη τσεπώσω κανένα μπαν-άκι σου λέω
biomecanoid Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 @ kakmaria τα σφάλματα που λες είναι βλακείες τον windows και όχι σχετικά με hardware.
koularasss Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 πω πω 5000 χιλιαρικα συστημα!?!?!?αν βιαζεται δεν μπορει να βαλει 2 2600K?δεν θα ειναι πιο γρηγοροι απο τους καινουριους?(οι καινουριοι δεν βγηκαν?)
Orifiel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Αν είχα 7000 για σύστημα, θα περίμενα τον καινούργιο 8 πύρινο επεξεργαστή ΙΝΤΕΛ ivy τον άλλο μήνα, θα έβαζα 32 γιγα μνήμη.. 2 ssd, μια καλή οθόνη 27 ίντσες ips.. γραφίδα.. λόγο ότι παίζω και παιχνίδια θα έβαζα κάτι συμβατό με οδηγούς FX και δυνατό και για τα παιχνίδια… Θα φόρτωνα 2 λειτουργικά, ένα που θα είχα οδηγούς FX και το άλλο με απλούς οδηγούς κάρτας. Τώρα για τα άλλα τα δίκτυα μεταφοράς πολλών γιγα αρχεία, δεν το έχω ψάξει μέχρι εκεί.. Αν μπορείς γράψε μας, εάν μπορείς να περιμένεις 1 μήνα, η όχι… δηλαδή θες κάτι από αυτά που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά? Η τους νέους επεξεργαστές με πολλούς πυρήνες. Λόγο ότι ασχολησε με αρχιτεκτονικό σχέδιο, φωτογραφίες και γραφιστικά, πας σε ΙΝΤΕΛ και nvidia quadro (αφού δεν παίζεις παιχνίδια). Η quadro να είναι τουλάχιστον η 5χχχ++ έκδοση.. Θυμάμαι πέρυσι σαν minimum προτεινόμενο είχαν την 4000…
ninos30 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά γιατί έχετε κολλήσει στην CPU? Που ακριβώς θα βοηθήσει, πλην του Photo/Video editing (που και εκεί η VGA θα κάνει την βαριά δουλειά)... Σκέφτηκα και άλλο πιο απλό. Παίρνεις ένα PC στα 1200 (για τα λοιπά) και ένα NAS 10GBit (για τις αντιγραφές), όπου εκεί είτε μπορείς να βγάζεις και να μετακινείς τους hot-plug-in δίσκους (το πιο γρήγορο με διαφορά), είτε να βάλεις USB 3.0 εξωτερικούς. Ένα τέτοιο "PCακι" -> Thecus 8900 Υoutube Video Preview Official Site Ο επεξεργαστής είναι ένας i3... Kai Φυσικά τα 2 PC συνδεδεμένα μεταξύ τους με 10Gbit NIC/CAT6a καλώδια
Orifiel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Αν διαβάσεις τι γράφει «με ενα quad κολλαω να κανω 7-8 παραλληλες εργασιες μην μου βγαλει εκεινο το μηνυμα οτι η εφαρμογη πρεπει να κλεισει,αν ειναι περιττο τοτε παω πασσο και ειναι τσαμπα χρημα,ναι σε hdd θα καταληγουν τα αρχεια.ναι εχει να κανει με αρχιτεκτονικη συν τοις αλλης και γραφιστικη.το fotoshop ειναι βαρυ οποτε θελω κατι να τρεχουν ολα παραλληλα αν χρειαστει.»
biomecanoid Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 @ Orifiel αυτό δεν είναι θέμα hardware είναι θέμα windows που έχουν χαζέψει ας κάνει dual boot με 2 φορες windows για όταν παλιωνουν/χαζεύουν τα windows να έχει και 2α καινούργια
Orifiel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Χαχαχαχα μαρεσει… χαζεύουν τα windows? Εν μέρη θα έλεγα ναι… κατεβάζω καινούργια τώρα.. πάω για φορματ σε λίγο.. 10 μήνες έχω να κάνω… κάνει πολλά conflict. Όσο για την παράλληλη εργασία Photoshop και άλλων γραφιστικών προγραμμάτων, εάν στο ένα έχει ρενταρισμα, στο άλλο ανοιγμένο ένα αρχείο σχεδιασμού και στο άλλο φωτογραφίες προς επεξεργασία… χμμμ…. Δεν θέλει εκεί πυρήνες και πολύ ραμ? Καλά για γρήγορους σκληρούς, δεν το συζητώ..
VasPolys Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Πιστευω οτι αλλο ενα epic topic μολις ξεκινησε!!!!!Καλο κουραγιο σε αυτους που θα μπουν στον κοπο να απαντησουν....Εγω περαστικος ειμαι!!!!! Παντως ετσι για να ξερεις kakmaria το να εχεις word,powerpoint,excel και photoshop ανοιχτα και να δουλευουν ολα μαζι και να μην κολανε δεν χρειαζεσαι 7000 ευρω μηχανημα χρειαζεσαι ενα καλοστημενο 1000αρικο το πολυ με usb3 για τις μεταφορες αρχειων αντε και ενα nas για να ειναι γρηγορο.... Αυτα και τελος απο εμενα!
Orifiel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Πάντως να μοιραστώ κάτι με τον ενδιαφερόμενο.. Δεν μπορείς να τα τρέχεις όλα όλα μαζί έτσι και αλλιώς (δηλαδή 2 ρενταρισματα, σχέδια, φωτογραφίες). Διότι εάν για παράδειγμα έβαζες 2x quadro 4000 σε sli… έτσι ώστε να κέρδιζες περισσότερη δύναμη και ευελιξία στα γραφιστικά. Το sli δεν αναγνωρίζεται από όσο γνωρίζω, από γραφίστικες εφαρμογές. Μπορεί να έχω λάθος.. Εκτός εάν ξέφευγες από pc.. Το μόνο που κερδίζεις στο sli για τα γραφιστικά, είναι η μνήμη της κάρτας και όχι η δύναμη… μιλάμε για sli..
martinoff Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 αυτές οι 10 εργασίες που θα τρέχουν μαζί είναι όλες μεταφορές αρχείων ;(γιατί εγώ μέχρι τώρα αυτό έχω καταλάβει,και καμία σχέση με photo, video ) να μια πρόταση να καταστρέψεις χρήμα (και όπως πολύ σωστά είπε η karmen θα κάθετε να σε κοιτάει, εκτός αν διευκρίνισες τι ακριβός θες να κάνεις μπας σου πουν και καμία πρόταση τις προκοπής αν και είμαι τις γνώμης για τέτοιο ποσό η ερώτηση θα ήταν σε ποια εταιρία να απευθυνθείς και όχι πως να καταστρέψεις μερικές χιλιάδες γιατί έτσι σου είπε ο Μήτσος στο insomnia ) καλή επιλογή
biomecanoid Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 καλύτερα ας πάει σε MAC για να γλιτώσει και τα buggy Windows, Εγώ θα έλεγα Linux αλλα ok δεν θα το αντέξει οποτε μέση λύση ο MAC Δεν είμαι Fan τον MAC αλλα είναι κατα καποιο τροπο πιο κοντά στο Linux γιαυτο το θεωρώ πιο αξιόπιστη λύση και δεν θα έχει τα προβλήματα που περιέγραψε πριν.
Orifiel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Τα mac όπως είναι σήμερα, δεν κάνουν για γραφιστικά προγράμματα.. για βίντεο ναι.. Το έχουν γράψει επανειλημμένα άλλωστε και πολλά άτομα που έχουν mac και αγόρασαν πισι για τέτοια χρήση (γραφιστικά).
mac_mac Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Mac και γραφιστικα απλά δεν το έχουν .video επεξεργασία ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα