stellw Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν, μόλις έβαλα στο pc μου την Ati X1950 GT και έβγαλα την 6600 GT. Κάνω κανονικά εγκατάσταση drivers κλπ. Αλλά δεν μπορώ να βάλω την σωστή ανάλυση η οποία είναι 1680 x 1050. Τα windows7 δεν μου την εμφανίζουν καν αλλά και μέσα από το catalyst που την εμφανίζει και την επιλέγω μου βάζει άλλη. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??
At0m0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Εχμ, μιας και δεν το γράφεις, ... η οθόνη σου (TFT;) ... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι μπορεί να δείξει 1680x1050; Έκανες ένα τουλάχιστον Reboot; Μήπως έχεις κανένα μάπα KVM καλώδιο (εχμ, μου έχει συμβεί...) μεταξύ της VGA και της οθόνης;
stellw Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Όχι φίλε Ατομο. Το καλώδιο είναι ok. Μέχρι πριν μισή ώρα που άλλαξα την κάρτα δούλευαν όλα σωστά. Η οθόνη είναι TFT 22' και την είχα με μία 6600gt.
ninos30 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Είναι πεντακάθαρο πως έχεις θέμα με τον driver. Φαντάζομαι δεν έβαλες τον τελευταίο, ε? Εγκατέστησε το driver Sweeper και κάνε τα εξής: - Uninstall All ATI SW από την προσθαφαίρεση - Reboot σε Safe Mode. - Τρέχεις το Driver Sweeper και τσεκάρεις όπου λέει AMD & NVidia και remove/clean τα πάντα. (Αν έχεις NVidia chipset έπαιξες και έχασες. Εγκαθιστάς ξανά μετά το reboot) - Reboot σε normal mode - Εγκατάσταση driver W732bit. Αν έχεις 64bit τον αντίστοιχο. (μην σε μπερδεύει το Vista, ο ίδιος είναι) - Reboot σε Normal mode και πες μας τι έγινε
stellw Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 nino tnx αλλά έκανα ακριβώς αυτά που μου είπες και δεν έγινε τίποτα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά και εγώ είχα βάλει τον driver που μου είπες.
ninos30 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μπορεί να χάλασε το Inf file της οθόνης σου. Πάνε display manager, κάνε uninstall το monitor και restart. Άστο να την ξαναεγκαταστήσει και ξαναδοκίμασε
stellw Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 display manager? Που είναι αυτό? Παιδιά ακόμα τίποτα. Έψαξα γενικά στο net και είδα ότι το πρόβλημα αυτό το έχουν συναντήσει πολλοί. Δεν βρήκα πουθενά όμως κάποια λύση που να δουλεύει σε εμένα.
cabdik Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δοκιμασε εναν ακομα καλο καθαρισμο ΟΛΩΝ των drivers γραφικων, απεγκατασταση drivers -> restart-> safe mode-> Driver cleaner-> restart -> new drivers. επειδη πηγες απο NVidia σε ATI, πρεπει να κανεις πολυ καλο καθαρισμα σε drivers. μην επαναπαυτεις με απλη απεγκατασταση!!
mariniam Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Και καθαρισμο στην registry! Κανε search και με το χερακι σβυσε μια μια τις εγραφες που αναφερονται και στις δυο καρτες!!
mikevchq Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 display manager? Που είναι αυτό? Παιδιά ακόμα τίποτα. Έψαξα γενικά στο net και είδα ότι το πρόβλημα αυτό το έχουν συναντήσει πολλοί. Δεν βρήκα πουθενά όμως κάποια λύση που να δουλεύει σε εμένα. Device manager φανταζομαι πως εννοει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα