Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω 2 monitor (δεν είναι ίδιας ανάλυσης). Θέλω να τα κάνω και τα 2 να έχουνε την δική τους επιφάνεια εργασίας και όχι το δεύτερο (χαμηλότερης ανάλυσης) να είναι επέκταση του πρωτεύοντος,

Ξέρετε μήπως πως μπορεί να γίνει αυτό;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

αν κανεις δεξι κλικ αναλυση οθονης θα δεις οτι εχεις εκει 2 οθονες θα αλλαξεις τις αναλυσης εκει στη νκαθε μια ξεχωριστα

καταλαβες;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να γίνεται αυτό που θέλεις. Η δεύτερη οθόνη είτε θα είναι επέκταση της πρώτης είτε κλώνος της. Δεν μπορείς να έχεις 2 επιφάνειες εργασίας.

Δημοσ.

Έχω 2 monitors. Στο καθένα θέλω να βλέπω μια διαφορετική επιφάνεια εργασίας, με τα δικά της παράθυρα, την δική της έναρξη(windows 7 έχω), την δική της ώρα κτλ κτλ.

Δημοσ.

καλο φαίνεται

στην περίπτωση μου άμα παο να κάνω maximise ένα παράθυρο η την tv ας πούμε από default κάνει maximise και στις 2 οθόνες, άμα θέλω εγώ ας πούμε να κάνω την tv fullscreen μονο στο ένα monitor αυτό που γίνετε το κάνει αυτό το πρόγραμμα ?

Δημοσ.

καλο φαίνεται

στην περίπτωση μου άμα παο να κάνω maximise ένα παράθυρο η την tv ας πούμε από default κάνει maximise και στις 2 οθόνες, άμα θέλω εγώ ας πούμε να κάνω την tv fullscreen μονο στο ένα monitor αυτό που γίνετε το κάνει αυτό το πρόγραμμα ?

γινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...