SpirosLouis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα, έχω 2 monitor (δεν είναι ίδιας ανάλυσης). Θέλω να τα κάνω και τα 2 να έχουνε την δική τους επιφάνεια εργασίας και όχι το δεύτερο (χαμηλότερης ανάλυσης) να είναι επέκταση του πρωτεύοντος, Ξέρετε μήπως πως μπορεί να γίνει αυτό; Ευχαριστώ πολύ.
dimitrisOS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 αν κανεις δεξι κλικ αναλυση οθονης θα δεις οτι εχεις εκει 2 οθονες θα αλλαξεις τις αναλυσης εκει στη νκαθε μια ξεχωριστα καταλαβες;
SpirosLouis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Και πάλι δεν γίνετε. Δεν μπορώ να έχω αυτόνομες οθόνες.
macabre_sunsets Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δεν νομίζω να γίνεται αυτό που θέλεις. Η δεύτερη οθόνη είτε θα είναι επέκταση της πρώτης είτε κλώνος της. Δεν μπορείς να έχεις 2 επιφάνειες εργασίας.
biomecanoid Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 περιέγραψε λίγο καλύτερα τι θες να κανεις δεν νομίζω πως εxεις δωσει να καταλάβουμε τι θες να καταφέρεις
SpirosLouis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Έχω 2 monitors. Στο καθένα θέλω να βλέπω μια διαφορετική επιφάνεια εργασίας, με τα δικά της παράθυρα, την δική της έναρξη(windows 7 έχω), την δική της ώρα κτλ κτλ.
biomecanoid Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Οi oΘωνες μονο clone γίνονται η extended/span --- από που λες μονο στο linux το έχω δει εδω το δικο μου desktop σε extended/span mode
SpirosLouis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Άρα μάλλον δεν παίζει να γίνετε...ευχαριστώ πάντως.
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Απ' ότι ξέρω και εγώ, δεν μπορείς να έχεις ανεξάρτητα desktop. Μόνο κλώνο ή επέκταση.
aledjo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 και γινεται και δε γινεται.... χανομαστε στις λεπτομεριες. με το http://www.realtimesoft.com/ultramon/ μπορεις να κανεις περιπου αυτο που θες. δηλαδη καθε οθονη να εχει τη δικη της taskbar, background, και διαφορα αλλα....
SpirosLouis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Από ότι βλέπω το πληρώνεις αυτό φίλε @aledjo άρα μπα..
aledjo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 πες στο θειο σου να στο κανει δωρο. εχει....
biomecanoid Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 καλο φαίνεται στην περίπτωση μου άμα παο να κάνω maximise ένα παράθυρο η την tv ας πούμε από default κάνει maximise και στις 2 οθόνες, άμα θέλω εγώ ας πούμε να κάνω την tv fullscreen μονο στο ένα monitor αυτό που γίνετε το κάνει αυτό το πρόγραμμα ?
SpirosLouis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 πες στο θειο σου να στο κανει δωρο. εχει.... θα τον ρωτήσω ;-)
aledjo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 καλο φαίνεται στην περίπτωση μου άμα παο να κάνω maximise ένα παράθυρο η την tv ας πούμε από default κάνει maximise και στις 2 οθόνες, άμα θέλω εγώ ας πούμε να κάνω την tv fullscreen μονο στο ένα monitor αυτό που γίνετε το κάνει αυτό το πρόγραμμα ? γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα