stavi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Παρατήρησα μόλις στο γλυκήτατό μου γατάκι, ότι έχει στα ματάκια του κάτι μεμβράνες, οι οποίες ξεκινάνε από κάτω. Δεν είναι ακόμα πολύ εμφανές το πρόβλημα αλλά φοβάμαι μήπως επιδεινωθεί, διότι είχα και στο παρελθόν μια γάτα η οποία, αφού έκαναν την εμφάνισή τους αυτές οι μεμβράνες (ξεκινάνε από κάτω και πλάγια) έφτασαν στο σημείο να καλύπτουν τελικά το μισό της μάτι (το πρόβλημα παρουσιάζεται και στα δύο μάτια). Μήπως γνωρίζει κανείς περί τίνος πρόκειται? Και πριν εναντιωθούν οι ζωόφιλοι γιατί δεν πήγα το προηγούμενο γατί μου στο γιατρό να τους πω ότι ήμουν μόλις 13 χρονών και οι γονείς θεωρούσαν ότι στο γιατρό δεν πηγαίνουν τα ζώα. Αnyway, αν χρειαστεί τουτο το γάτο, θα τον πάω, απλά είπα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς περί τίνος πρόκειται.
Lucifer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 3o βλέφαρο, σημάδι ασθένειας. Έφυγες για κτηνίατρο.
athlios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 3o βλέφαρο, σημάδι ασθένειας. Έφυγες για κτηνίατρο. Oχι παντα.
aris1986 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Aν εχει στο ενα ματι παντως ισως να ναι απο γατομαχίες. Αλλα πηγαινε το στον κτηνιατρο.
abc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Αρχίζει και τυφλώνεται. Γιατρό πριν τυφλωθεί μόνιμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα