Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα θεματακι καπως περιεργο και θα ηθελα αν γνωριζει καποιος τι μπορω να κανω για το λυσω.Εχω ενα στικακι 8gb και γεματο με τραγουδακια κλπ.Εδω και 1 χρονο ολα καλα βαζω βγαζω τραγουδια και τα παιζω στο αμαξι οπου εχω ενα kenwood απο τα κορυφαια touch screen μηχανηματα που ολα μα ολα μεχρι τωρα ειναι μια χαρα (χτυπαω και ξυλο)...αυτες τις μερες που ηθελα να βγαλω καποια τραγουδια και αλμπουμ και να βαλω καποια αλλα στο στικακι, με το που το βαζω στο laptop με win7 64bit βλεπει το στικακι και σε μερικα δευτερολεπτα κανει ρεσταρτ το στικακι και ξαναβγαζει τον φακελο με τα αρχεια του, παω να πατησω σε καποιο αρχειο ανοιγει βλεπω τα κομματια και παω να σβησω καποια και τσουπ κανει ρεσταρτ παλι το στικακι και δεν προλαβαινω να κανω το οτιδηποτε ουτε να ακουσω καποιο τραγουδι ουτε φορματ ουτε τπτ...το βαζω στο αμαξι και εκει παιζουν ολα κανονικα...τι συμβαινει; ξερει κανενας να μου το εξηγησει; και αν ναι τι κανουμε εκτος του να παρω ενα νεο στικακι που ειναι το πλεον σιγουρο αλλα ετσι θα ηθελα τα φωτα καποιου.Ευχαριστω!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...