Socratis_g Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 αγόρασα το iSee aT nighT + 12 Pro camera effects και το camera 16mpx και επειδή δε μπορούσα να καταλαβω πως δουλευουν, βρήκα αυτό "Τον τελευταίο καιρό στο App Store ανεβαίνουν εφαρμογές οι οποίες έχουν ψεύτικα Review με μεγάλη βαθμολογία. Αποτέλεσμα αυτού οι εφαρμογές αυτές να βρίσκονται στα ΤΟΠ του App Store και να μας παραπλανούν για να τις αγοράσουμε. Σήμερα παρατήρησα ακόμη μια εφαρμογή και είπα να την αναφέρω. Καλό θα είναι αν βρείτε κάποια άλλη εφαρμογή να την αναφέρετε εδώ. Η εφαρμογή λοιπόν "iSee aT nighT + 12 Pro camera effects" περιέχει ψεύτικα Reviews. Εκτός το ότι το iPhone δεν έχει κάποιο δυνατό LED υπερύθρων ώστε να "φωτίσει" σε μεγάλο βαθμό το δωμάτιο και να μπορούμε να το δούμε μέσα από μία κάμερα( που δεν ξέρω και να είχε αν θα γινόταν ) Παρατηρούμε πως τα περισσότερα Reviews που λένε ότι δουλεύει και του δίνουν μεγάλη βαθμολογία είναι στα Αγγλικά ! ( Στο Ελληνικό App Store Είμαστε... ) Τα ελληνικά Reviews δίνουν μικρές βαθμολογίες και λένε πως η εφαρμογή δεν κάνει αυτό που λέει με αναλυτική περιγραφή. Βέβαια υπάρχουν και ελληνικά Reviews που δίνουν μεγάλες βαθμολογίες αλλά αν παρατηρήσουμε τι λένε δε βγάζουμε άκρη ή περιέχουν "Άκυρους Τίτλους":" http://www.maclife.gr/forum/showthread.php/12940-%CE%95%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%91%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%A3%CF%84%CE%BF-App-Store-!-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes1os Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 είναι πάρα πολύ συχνό τελευταία να συμβαίνει αυτο. Οι απατεώνες χρησιμοποιούν ψευτικα reviews και στελνουν την εφαρμογή τους στα top paid apps. Μέχρι να τα μυριστεί η apple και να τα βγάλει απο το app store αυτοί έχουν κάνει την αρπαχτή τους. Αν όμως κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τα 5-αστερα reviews είναι απο αυτόματη μετάφραση και δεν βγάζουν κανένα νόημα. Με λίγη προσοχή δεν την πατάς αλλά πρέπει πρώτα να είσαι υποψιασμένος για να δώσεις σημασία στα reviews. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 δεν ισχύει πάντα αυτό που λες για τις μεταφράσεις. η apple θα πρέπει να κάνει κάτι αμεσα. Εγω θα στείλω ενα μαιλ και θα ζητήσω refund. Δε γίνεται να αφήνεις τα παράσιτα να σου γ*μάνε το μαγαζί και να μην κάνεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes1os Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 δεν ισχύει πάντα αυτό που λες για τις μεταφράσεις. Δεν ξέρω αν πρέπει να μπώ στον κόπο να ανεβάσω screenshots.... Κάντε μια βόλτα στο top25 και δείτε τα reviews του iBlacklist Manager.... Μου αρέσει που οι εξαπατημένοι λένε "απορώ με τις καλές κριτικές"!!!! Καλές κριτικές όπως : "αγόρασα το νέο απόκτημα είδε τη διαφήμιση στην τηλεόραση. Θεωρώ οτι είναι πολύ χρήσιμη γι'αυτό διεφυγε μονο ατελειωτες κλήσεις απο αγνώστους φορείς" 'η "Θυμάμαι οτι μου αρέσει εμένα, ακόμη και πρίν απο την αντιμετωπίζουν με τοσο σοβαρά προβλήματα, όπως περιττές κλήσεις. Τώρα βρήκα την σωστή λύση στο νεο Διευθυντή iBlacklist εφαρμογή" Προσέξτε ότι είναι 100% ορθογραφημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savhatji Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Σωστα με λιγη προσοχη δεν την πατας και μην αρκεστεις στα reviews του applestore googlare την εφαρμογη να παρεις περοσσοτερες πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα