Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα corsair performance ssd και παρατηρω οτι εχει χαμηλη αποδοση δε μπουταρει το συστημα γρηγορα δεν γραφονται τα αρχεια τοσο γρηγορα οσο θα περιμενε κανεις και γενικα δεν παει καλα για ssd:

το υπολοιπο συστημα ειναι

cpu intel core quad q9650

4 giga ram corsair

mobo asus p5q3 deluxe

thermaltake psu 700 watt

vga gtx275 asus

Δημοσ.

εβαλα τωρα ενα παιχνιδι στο σκληρο και ειδα δραματικη διαφορα στους χρονους φωρτοματος, δεν ξερω παιζει ρολο και στα γραφικα τραβαει καλυτερα η ειναι ιδεα μου , αλλα η μπινια ειναι στην εκινηση των windows εχω την εντυπωση οτι δε κανει καλους χρονους ψιλοαργει

Δημοσ.

Κατ αρχήν , για να μετρήσουμε δίσκο σωστά πρέπει να είναι άδειος , οπότε ακυρη η μέτρηση

2ον : Ο Ρ64, ο οποίος ήταν και ο πρώτος μου ssd είναι ένας αξιοπρεπέστατος παλιός ssd , o οποίος έκανε boot σε 18''με φούλ προγράμματα το πσ , τώρα τι ενοείς αργεί το δικό σου να ανοίξει , δε μας λες και χρόνους , να τα χ@σω τα προγράμματα μετρήσεων , πραγματικούς χρόνους μπορείς να πείς ; και θα το ψάξουμε μετά

Δημοσ.

ειναι ανοιχτο το write cashing οσο για το χρονο που κανει για να μπουταρει σας λεω αργει, αργει για ssd δεν ξερω χρονους θα μετρησω και θα σας πω

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα :

Λοιπον , μολις πηρα τον ssd Force 3 120GB ,τον εχω αναγκαστικα σε σατα II σε μητρικη με το chipset Nforce 790.

Αυτη την στιγμη τον εχω σαν δευτερο δισκο και οχι με τα windows πανω.

Ετρεξα κατι benchmarks και δεν τρελαθηκα.... πχ sequential εχει οσο ο σκληρος μου .... Τι μπορει να φταιει ? ΔΕν ειναι αργα?

http://dl.dropbox.com/u/5089875/as-s...2015-50-07.png

Επισης το hdsentinel μου βγαζει ενα περιεργο μηνυμα :

http://dl.dropbox.com/u/5089875/health.png

το 233 που λεει ειναι στο 0

Επισης οτι αλλο προγραμμα ετρεξα ελεγε υγεια =100%

τι λετε ?

Δημοσ.

νομιζω το ελυσα το θεμα μου ....

εκανα clean install των windows και οχι migrate και απογειωθηκε...μαλλον λογω καποιου θεματος με τους drivers αλλα αφου εγινε-εγινε. Το ssd αυτο ειναι απιστευτο. ΤΡΕΕΕΕΛΑ!!

Δημοσ.

τους σωστους ειχα βαλει αλλα για καποιο λογο που δεν καταλαβα ενω ειχαν εγκατασταθει φορτωνε τους παλιους ...τεσπα...του κανα φορματακι και αντε γεια:) ολα σουπερ.... Εκανα μια αναβαθμιση στο πισι , πηγα σε ssd και 22αρα οθονη και απορω πως δεν ειχα κανει το σκ*** μου παξιμαδι τοσο καιρο να τα μαζεψω τα λεφτα να τα παρω ??!?!?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...