Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

h intel στα γραφικα ειναι το ακριβως αντιθετο απο οτι συμβαινει με τους επεξεργαστες...! θα ειναι παντα τριτη!! μετα την ΑΤΙ, NVidia!! δεν συγκρινονται με κανενα τροπο!!

Δημοσ.

Οχι,απλα η ιντελ παντα εβγαζε επεξεργαστες και ειπε να ασχοληθει λιγο με τις καρτες γραφικων και η AMD παντα εβγαζε και αυτη επεξεργαστες απλα εχει καμια 5ετια που αγορασε την ΑΤΙ που εβγαζε τις καρτες γραφικων και πλεον ασχοληται και με εκεινο το κομματι.

Αν και για εμενα προσωπικα παντα οι AMD καρτες που θα λεγονται ΑΤΙ.

Δημοσ.

Δεν θέλω απλά να αναπαράγει FullHD υλικό, θέλω να το αναπαράγει ΑΝΕΤΑ!!! Αυτό δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει μόνος του ο επεξεργαστής. Δηλαδή και ο υπολογιστής που έχω τώρα (2Duo E8400 + GT8800) αναπαράγει το εν λόγω υλικό χωρίς προβλήματα αλλά όταν έρθει η ώρα να πάω την ταινία σε κάποιο άλλο χρονικό σημείο (Π.χ λίγο πίσω ή να την προχωρήσω 10,15,30,60 λεπτά μπροστά) κολλάει για 1-3 δευτερόλεπτα. Αυτή την απόκριση είναι που ψάχνω να εξαλείψω!!!

Δημοσ.

Δεν θέλω απλά να αναπαράγει FullHD υλικό, θέλω να το αναπαράγει ΑΝΕΤΑ!!! Αυτό δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει μόνος του ο επεξεργαστής. Δηλαδή και ο υπολογιστής που έχω τώρα (2Duo E8400 + GT8800) αναπαράγει το εν λόγω υλικό χωρίς προβλήματα αλλά όταν έρθει η ώρα να πάω την ταινία σε κάποιο άλλο χρονικό σημείο (Π.χ λίγο πίσω ή να την προχωρήσω 10,15,30,60 λεπτά μπροστά) κολλάει για 1-3 δευτερόλεπτα. Αυτή την απόκριση είναι που ψάχνω να εξαλείψω!!!

βρε δεν θα εχεις προβλημα λεμε! :D

Δημοσ.

αυτο δεν εχει να κανει μονο με τον επεξεργαστη, καλε μου φιλε.....!! εχει να κανει και με τον δισκο που ειναι αποθηκευμενο το HD υλικο!!! αν ειναι σε καποιον GREEN δισκο, φυσικο ειναι να αργει λιγο!! αν το βαλεις σε SSD, τοτε δεν θα κολλαει ουτε ms...!!

μην νομιζεις οτι για ολα φταιει ο CPU!!

ο Α8-3850 ειναι πιο δυνατος απο E8400!!

Δημοσ.

Το ερώτημα είναι, ισχύει ότι: AMD A8 X4 3850 > i3 2100 + GT 430

Οκ με πείσατε!!!

CPU: AMD A8 X4 3850

Mobo: Gigabyte A75M-D2H ή MSI A75MA-G55

Κλίνω προς την Gigabyte, τα έξτρα χαρακτηριστικά της MSI (RAM & Crossfire) δεν νομίζω να μου χρειαστούν, οπότε διαλέγω βάση τιμής και μάρκας...

Δημοσ.

Το ερώτημα είναι, ισχύει ότι: AMD A8 X4 3850 > i3 2100 + GT 430

Οκ με πείσατε!!!

CPU: AMD A8 X4 3850

Mobo: Gigabyte A75M-D2H ή MSI A75MA-G55

Κλίνω προς την Gigabyte, τα έξτρα χαρακτηριστικά της MSI (RAM & Crossfire) δεν νομίζω να μου χρειαστούν, οπότε διαλέγω βάση τιμής και μάρκας...

κ οι δύο καλές είναι..,η msi έχεις 4 slot για ram ενω η Gigabyte 2 όπως είδες.Crossfire με την ενσωματωμένη του επεξεργαστή κάνουν κ οι 2. αν δεν σε ενδιαφέρουν τα επιπλέον slot πάρε την gigabyte.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...