Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έκανα upgrade ένα Sony Vaio VGN-fz21z 32bit. Έβαλα 4gb μνήμη αντί 2gb που είχα και επίσης μιας και την έκανα 4gb αγόρασα και Windows 7 64bit και έκανα clean install από την αρχή...Γιατί μου έλεγε ο πωλητής οτι χέρει σίγουρα εφόσον την έκανα 4gb ότι θα τρέχει μια χαρά....και ας είναι το σύστημα 32bit...Τι πιστεύετε? Θα έχω πρόβλημα?

Δημοσ.

όχι μια χαρά θα είσαι και εγώ στο Vaio μου με 4gb ram έχω windows ultimate 64x και όλα πάνε σφαίρα, πιο πριν είχα vista με ένα σωρό προβλήματα.

Δημοσ.

Λογικα θα παίξουν χωρίς κανένα πρόβλημα . Δες αν ο επεξεργαστής σου είναι 64 από το σιτε τις κατασκευάστριας εταιρίας και αν είναι θα παίζει μια χαρά . Τα τελευτεα χρόνια είναι 64 σχεδόν όλοι

android.png

Δημοσ.

RcManiac...αυτό εξηγώ, ότι δεν έχω επεξεργαστή 64bit...Διαβάστε το Post μου καλά plz.

Που το δες ότι δεν έχεις 64bitο επεξεργαστή?

Δημοσ.

AX, φίλε μου... Μακάρι το 1% αυτών που εργάζεται στον χώρο της πληροφορικής να ήξερε από HardWare...

Οι περισσότεροι ψυγεία και κουζίνες πουλούσαν πριν σε Κωτσόβολους & ΣΙΑ...

Δημοσ.

AX, φίλε μου... Μακάρι το 1% αυτών που εργάζεται στον χώρο της πληροφορικής να ήξερε από HardWare...

Οι περισσότεροι ψυγεία και κουζίνες πουλούσαν πριν σε Κωτσόβολους & ΣΙΑ...

Το κακό δεν είναι ότι δεν ξέρουν , αλλά το ότι δεν ψάχνουν πριν πετάξουν την @@@

Δημοσ.

Ρε παιδια πηπως ο πωλητης του ειπε οτι μιας και ειχε τα 32αρια,με 4gb μνηη θα ειναι μια χαρα και ας μην τα βλεπει ολα?

Παντως και αυτο να μην εκανε και ειναι οντως ετσι οπως τα ειπε ο πωλητης,μια χαρα την εκανε την δουλεια του και πουλησε τα 64αρια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...