Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμήθηκα τώρα τον θρησκευτικό μας. Πολύ καλός άνθρωπος και καθηγητής. (άσχετα με το θέμα του μαθήματος του).

Υπήρχαν κάποιοι κομπλεξάρες καθηγητές που στα ενδοσχολικά, δώσαν του πούστη την υλη, και λέγαν ''όχι επειδή είναι ενδοσχολικά να μην τα δώσετε σημασία, είναι και αυτά σημαντικά'' και άλλα τέτοια χαζά. Ήρθε και αυτός και μας είπε ''το ξέρω ότι μετά τις πανελλήνιες δεν θα έχετε όρεξη να διαβάσετε και τα ενδοσχολικά, για μένα διαβάστε αυτά τα 4 κεφάλαια, θα βάλω ένα θέμα απο το καθένα''. Πήγαμε σχεδόν όλοι διαβασμένοι. Οι άλλες οι τρελές στα νεοελληνικά κείμενα βάλανε 15 με 20 κείμενα. Τελευταίο μάθημα. Τέλη ιουνίου ξερω'γω.

Εμενα ο θρησκευτικος μου στο λυκειο ηταν,και παραμενει η μεγαλυτερη αδελφη που εχω δει ποτε.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα ο θρησκευτικος μου στο λυκειο ηταν,και παραμενει η μεγαλυτερη αδελφη που εχω δει ποτε.

μηπως γιατι σου βαλε μηδεν; :lol:

Δημοσ.

εγω αναπολω το καλο συστημα εκπαιδευσης και παιδειας.των αλλων χωρων.

Αναπολεις κατι που ειχες καποτε.

Δημοσ.

Θυμήθηκα τώρα τον θρησκευτικό μας. Πολύ καλός άνθρωπος και καθηγητής. (άσχετα με το θέμα του μαθήματος του).

Υπήρχαν κάποιοι κομπλεξάρες καθηγητές που στα ενδοσχολικά, δώσαν του πούστη την υλη, και λέγαν ''όχι επειδή είναι ενδοσχολικά να μην τα δώσετε σημασία, είναι και αυτά σημαντικά'' και άλλα τέτοια χαζά. Ήρθε και αυτός και μας είπε ''το ξέρω ότι μετά τις πανελλήνιες δεν θα έχετε όρεξη να διαβάσετε και τα ενδοσχολικά, για μένα διαβάστε αυτά τα 4 κεφάλαια, θα βάλω ένα θέμα απο το καθένα''. Πήγαμε σχεδόν όλοι διαβασμένοι. Οι άλλες οι τρελές στα νεοελληνικά κείμενα βάλανε 15 με 20 κείμενα. Τελευταίο μάθημα. Τέλη ιουνίου ξερω'γω.

που τα θυμάσαι ρε ΠΑΠΠΟΥ
Δημοσ.

Το οτι ακόμα θυμάστε σκηνικά με μαθήματα, διαγωνίσματα και εξετάσεις από τα σχολικά σας χρόνια δείχνει πόσο ΦΥΤΑ ήσασταν.

Δημοσ.

Ρε. Ξεχνάς ονόματα από γκόμενες και συγγενείς, γενέθλια, βυζιά, ευτυχισμένες στιγμές, αξιοθέατα, γεύσεις, ακόμα και με τι έχεις συνδέσει αυτή τη μυρωδιά_που_κάτι_σου_θυμίζει.

Αλλά τα ονόματα των καθηγητών σου, ποτέ.

Δημοσ.

Ρε. Ξεχνάς ονόματα από γκόμενες και συγγενείς, γενέθλια, βυζιά, ευτυχισμένες στιγμές, αξιοθέατα, γεύσεις, ακόμα και με τι έχεις συνδέσει αυτή τη μυρωδιά_που_κάτι_σου_θυμίζει.

οι αχρηστες πληροφοριες τρωνε χ με την μια. θυμαμαι μονο την δασκαλα και τον δασκαλο που ειχα στην πεμπτη και την εκτη δημοτικου και μονο τα μικρα τους ονοματα.

Δημοσ.

Για κάποιο άρρωστο λόγο ισχύει...Αν και προσωπικά μυρωδιές δεν ξεχνάω ποτέ...

Τώρα σχετικά με το θέμα, πέρα από το -έλεος είναι οικιακή οικονομία και πιθανότατα η καθηγήτρια όταν θα σου περνάει το βαθμό δεν θα θυμάται ούτε ποιος είσαι και θα σου βάλει βαθμό συσχετίζοντας τι έγραψες στο διαγώνισμα και τι βαθμούς έχεις στα άλλα μαθήματα-, πρέπει να ξέρεις ότι όταν πατώνεις σε απροειδοποίητο τεστάκι αποδεικνύει ότι είχες πάει στο μάθημα σε τουρίστας mode, οπότε αν αυτό επαναληφθεί, ο καθηγητής μπορεί άνετα να υποθέσει ότι διαβάζεις μόνο για το διαγώνισμα -κακό για το βαθμό σου-, εκτός αν συμμετέχεις στα προφορικά. Αυτό όμως είναι κάτι που θα πρέπει να σε απασχολεί για άλλα μαθήματα, αρχαία π.χ. :fear:. Εγώ θυμάμαι όταν κάναμε οικιακή οικονομία (α γυμνασίου) είχα γράψει ένα χάλια 15 στο διαγώνισμα αλλά επειδή ήμουν καλό παιδί και σε μια μη υποχρεωτική εργασία που μας είχε βάλει είχα κάνει έρευνα και της είχα πάει υλικό (για τη μεσογειακή διατροφή ήταν τώρα που θυμάμαι) μου είχε βάλει ένα ωραίο 20αράκι... Τι κάθεσαι και σκας λοιπόν? Να σε δω όταν θα είσαι φρέσκος στην α λυκείου πόσο θα ψαρώσεις :-D

Δημοσ.

Το οτι ακόμα θυμάστε σκηνικά με μαθήματα, διαγωνίσματα και εξετάσεις από τα σχολικά σας χρόνια δείχνει πόσο ΦΥΤΑ ήσασταν.

γκουχ, γκουχ... :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Και επίσης, το οτι θα πηδούσατε την καθηγήτριά σας αν ήσασταν στη θέση μου δείχνει πόσο σας είχε απορροφήσει το σύστημα στα σχολικά σας χρόνια.

Δημοσ.

Ναι, όταν σου ανοίξει τα πόδια η μέγκαν φοξ και δε τη χώσεις (γιατί ΤΕΤΟΙΟΣ είσαι), έλα να μας πεις μετά ότι είσαι εναντίον της θεοποίησης του star system.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...