Προς το περιεχόμενο

Cooler Master Hyper 212+ vs Thermalright True Spirit 120 - BRING IT ON!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμ μαλιστα.αρα τα παλια συγκριτικα (εννοω αυτα που εχει κοντα 2 χρονια που τα συγκριναν) εχουν την παλια την 1.5κιλη για συγκριση ε?η καινουργια τι λεει με την παλια σε διαφορες?

και επιτελους μαλλον μολις κατεληξα σε ενα συμπερασμα για το ποσο ειναι οι πραγματικες core θερμοκρασιες μου που δεν τις βλεπω γιατι ειναι ξεκλειδωτος με την hyper σε push pull.με μια 5αρα σε very high intelburntest στα 4.30 με 1.42 ρευμα και 2830 cpu_nb με 1.31 ρευμα,με 13.1 βαθμους εξωτερικη θερμοκρασια συμφωνα με το Meteo (μεσα ειμαι χωρις θερμανση κατα την διαρκεια του test αλλα σιγουρα ειχα παραπανω) ειχα 50 και ελαχιστα 51 βαθμους θερμοκρασια στο cpu temp.οποτε και οιπυρηνες λογικα εκει παιζουν γιατι σαν διπυρηνος στα ιδια ακριβως ειχα 38 cpu και 40 cores κατα την διαρκεια του test.

Και οπως ξερουμε,οι core ενδειξεις αρχιζουν να πλησιαζουν το φυσιολογικο στους 45 βαθμους και οι amd επεξεργαστες απο τους 55 και πανω αρχιζει να παρουσιαζεται Instability.με 1.44 ρευμα ας πουμε στα ιδια ρολογια δεν μου περνουσε το τεστ.

Ερωτηση.ας πουμε οτι το Intelburntest στρεσσαρει στο τερμα τον επεξεργαστη και δεν προκειται να δεις με καθημερινη χρηση ακομη και σε 100% load τετοιες θερμοκρασιες.

ποια ειναι η διαφορα στις θερμοκρασιες 100% Load ενος παιχνιδιου (λεμε τωρα) σε συγκριση με το intelburntest????

post-164700-0-17748500-1322840552_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...