newtech Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 παιδιά τέτοια με ELM κυκλοφορούν στο ebay δεκάδες με τιμή κοντά στα 5 ευρώ ! έχω τσιμπήσει ένα και κάνει μια χαρά την δουλειά του , μπορείτε να το δουλέψετε και με το torq για android Ναι φιλε μου το αναφερουμε.. Οτι αυτο ειναι απο μαγαζι και στο BAY απο 10€ οχι 5! (αγορα οχι δημοπρασια)
newtech Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 με 14Ε πηρα απο το ebay το 1.5 bluetooth yep... το εχεις στα χερια σου αδερφε? κανει με τα apps gia android?
VasKag Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 υπαρχει καμια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ bluetooth και usb? γιατι ειμαι για αγορα και το σκεφτομαι.
newtech Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 υπαρχει καμια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ bluetooth και usb? Ναι.. το BLUETOOTH συνδεετε με Laptop κ mobile devices ενω το USB μονο στο Laptop
VasKag Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Ναι.. το BLUETOOTH συνδεετε με Laptop κ mobile devices ενω το USB μονο στο Laptop δεν εννουσα αυτη τη διαφορα. αυτη ειναι προφανης. χωρις παρεξηγηση. εννοουσα αν αποδιδει καλυτερα το ενα σε σχεση με το αλλο.
newtech Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 δεν εννουσα αυτη τη διαφορα. αυτη ειναι προφανης. χωρις παρεξηγηση. εννοουσα αν αποδιδει καλυτερα το ενα σε σχεση με το αλλο. Για καποιος δεν ειναι για αυτο καλύτερα το ειπα... Οχι το ιδιο CHIP εχουν
stamatis75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 εχει obd2 ..το εχω βρει...δε ξερω που κριβεται μετα στο αυτοκινητο ομως http://www.outilsobdfacile.com/vehicle-list-compatible-obd2.html Στην ασφαλειοθήκη έψαξες?
Ntinaras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 yep... το εχεις στα χερια σου αδερφε? κανει με τα apps gia android? περιμενω να ρθει!
inel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Το ελαβα.. ΟΛΑ ΟΚ! Τελικά,το συγκεκριμένο είναι μόνο με USB ή έχει και bluetooth (οπως φαινόταν στη φωτογραφία του καταστήματος..)?
savasgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 παιδια το παρελαβα και εγω αλλά το cd που είχε στο πακέτο ήταν σπασμένο... τι είχε μέσα και που μπορώ να βρω αυτό το software? ...ξερει κανείς σε avensis 2003 που συνδέεται?
savas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Εγώ αγόρασα από eBay το Bluetooth Car V1.4 ELM327 OBDII OBD2 Diagnostic Scanner με 11,44 € και δουλεύει άψογα τόσο σε Windows Mobile 6.5 (π.χ. με το πρόγραμμα HobDrive) όσο και σε Android (π.χ. με το πρόγραμμα Torque). Για να βρεις κατάλληλο πρόγραμμα αρκεί να ψάξεις κάτι συμβατό με το ολοκληρωμένο ELM327 (η τελευταία έκδοση είναι η 1.4b). Γι' αυτό μπορείς να βρεις πάρα πολλά προγράμματα στο Internet, δωρεάν ή μη. Σε Android κάνεις απλά pairing και στη συνέχεια επιλέγεις μέσα από το software το όνομα του αντάπτορα. (στην περίπτωσή μου το όνομα ήταν CBT. με passkey 1234, αν δεν σου δουλεύει δοκίμασε 0000, 6789, 7890). Το CD περιείχε τα προγράμματα: EasyOBDII, OBD2Spy, ScanMaster-ELM, scantool_net113win, USB Driver windows vista usb drive, wOBDCRAZY και ένα txt που έγραφε: "we suggest that you can use "scantool_net113win",if you think that this software isn't easy to use, you can free to choose following software: EasyOBDII, OBD2Spy, ScanMaster-ELM. But them require licence." (δεν τα δοκίμασα καθόλου) Και μερικές τεχνικές πληροφορίες: Αυτός ο αντάπτορας (ολοκληρωμένο), υλοποιεί το πρωτόκολλο επικοινωνίας με το OBD του αυτοκινήτου (είναι διάφορα τα πρωτόκολλα) και το μετατρέπει σε μία σειρά εντολών συμβατών με τη σειρακή θύρα ενός υπολογιστή. Για κάθε μέγεθος (π.χ. στροφές κινητήρα) το πρόγραμμα του υπολογιστή ζητάει την ανάγνωση του μεγέθους, στέλνοντας στον αντάπτορα μέσω της σειριακής θύρας μία εντολή AT. Αυτή μετατρέπεται σε εντολή που καταλαβαίνει το αυτοκίνητο και στη συνέχεια ο "εγκέφαλος" του αυτοκινήτου απαντά στον αντάπτορα και με τη σειρά του στον υπολογιστή με την τιμή που είχε το μέγεθος που του ζητήθηκε την στιγμή που του ζητήθηκε . Αυτό γίνεται για όλα τα μεγέθη πολύ γρήγορα και έτσι βλέπεις σε φαινομενικά πραγματικό χρόνο στροφές κινητήρα, ταχύτητα αυτοκινήτου, θερμοκρασία ψυκτικού, σήμα αισθητών λ κλπ. Η διαφορά του bluetooth από το καλώδιο είναι ότι η επικοινωνία γίνεται μέσω μίας εικονικής σειριακής θύρας com.
GeorgT. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αν κ έτοιμος να το παραγγείλω (θελω να διαβάσω τη μνήμη σφαλμάτων) τωρα κολλάω λιγο γιατι δεν γράφει τίποτα στη περιγραφή για VW!!!
esertas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αν κ έτοιμος να το παραγγείλω (θελω να διαβάσω τη μνήμη σφαλμάτων) τωρα κολλάω λιγο γιατι δεν γράφει τίποτα στη περιγραφή για VW!!! Όντως και εγώ σε SEAT που είναι ίδιο με VW.
Προτεινόμενες αναρτήσεις